Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat Empty
TémanyitásTárgy: 2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat   2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat EmptyKedd Május 28, 2019 7:48 pm

Új nap, új munka. Kora reggel kapod a behívódat a Hokage palotába, azonban amikor odaérsz, nem Hashirama, hanem a testvére Tobirama vár téged.
- Jó reggelt Aiko sama! - köszönt, majd jelzi hogy ülj le. - Nem húzom az időnket, elmondom miről van szó. A küldetésünk elfogni egy bijū-t és bezárni egy speciális eszközbe. Mivel a legutóbbi küldetésednél jelezted, hogy szeretnéd folytatni a besorolásodat, ezért ezen a küldetésen megmutathatod mit tudsz. Te fogod irányítani a csapatot, melyet te állítasz össze! Én leszek az egyik tag. Nagyon gyors vagyok, nagyon képzett vagyok a víz alapú technikákban és még sorolhatnám mi mindenben vagyok jártas. Velünk lesz még Uzumaki Hana is, de ő nem fog harcolni, ha ott az idő, akkor belepecsételi majd a bijū-t egy speciális, erre a célra kifejlesztett kagylóba. A Háromfarkút kell megszereznünk, ami nem lesz egyszerű menet. Nagyon erős páncél védi, ráadásul képes illúziót is használni. Ezen kívül olyan erős vízsugarat köp ki, amivel könnyedén elpusztíthat egy egész várost is.
Ekkor egy papírost rak eléd, amin nevek és némi ismertető van.
- Ők lesznek azok, akik közül választhatsz. Olvasd el és válassz még három társat.
A papíron a következő adatok szerepelnek:
Hyuga Genzo, közelharc specialista, Suiton elem; Sarutobi Eiji, Katon specialista, kiváló Kenjutsu ismeret; Hagoromo Miyako, távharc specialista; Aikawa Hiyori, Doton specialista, kiváló védekező képesség; Komamura Sajin, mester szintű íjász, Futon elem; Inuzuka Koga, klán technikák ismerete, medikus ismeretek; Aburame Shinki, mester szintű bogár használó, mérgek mestere.
Az információ nem sok, így nehéz lesz választanod. Ha sikerült kiválasztanod a társakat, akkor el kell mondanod Tobiramának. Amint ezzel megvagy, feláll, majd mutatja hogy kövesd.
- Hosszú út áll előttünk, éppen ezért szedj össze mindent, amit hozni szeretnél. Az élelemről és a szállásról majd én gondoskodom. Két óra múlva legyél a keleti kapunál, ott lesz a gyülekező. Szedd össze ami kell, ha kérdésed lenne, akkor az úton kitárgyalunk mindent. Most pedig indulj!
Ezt követően Tobirama egy sárgás villanás kíséretében eltűnik.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat   2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat EmptyCsüt. Jún. 27, 2019 8:34 pm

Arra riadtam fel, hogy még alszom a nap pedig már kibújt a horizont mögül. Az öreg nem keltett. Akkor általában behívót kapok egy futártól. A kukkolóstól. Gondoltam most az egyszer meglepem és ébren fogom várni...
Sok idő telt el mire megjelent az árnyék a nyitott ablaknál. Rögvest leugrottam a gerendák közül, hogy végre szemtől szembe lássam a futárt. Ám mire látóterembe került az ablak a tagnak nyoma sem volt. Csak a cetli hevert a párkányon a Hokage pecsétjével. Mellé tenyereltem és bakugrással kiszökkentem az ablakon. Végig néztem a nagy füves placcon, de sehol senki. Felszökkentem a háztetőre, de ott sem volt még csak nyoma se.
~Különös..
Lekászálódtam a tetőről és kézbe vettem a behívót, hogy átfussam.

Az iroda kilincsét lenyomtam, belöktem az ajtót és már hajoltam is meg, hogy illedelmesen köszönjek.
-Jó reggelt Hokage-sa....ma!
Szakadt félbe mondandóm ahogy felemelkedtem és a nagyfőnök kisöcsével találtam szembe magam akit a másik nagyfőnökkel finoman szólva sincsenek jóba. Nyeltem egyet.
-B..bocsánat...
Végig futott az agyamon pár dolog amiből semmi jó nem sülne ki. Aztán megláttam Hashirama képét a falon. Az a kellemes mosolya valahogy megnyugtatott. Helyet foglaltam és minden figyelmemet Tobirama-ra szegeztem.
Szemeim egyre tágabbra nyíltak a hallottak nyomán, habár ez nem látszott a szemüveg mögött. Egy gonosz félmosoly ült arcomra.
-Azt mindjárt gondoltam...
Nem hagyhattam ki ezt az élces megjegyzést, ha már ennyire szertelenül fényezi magát. Azért egy széles vigyorral igyekszem elvenni a megszólalás élét. Elvégre akad némi ellentét közte és a magamfajták között... Figyelmem inkább a papírosra tereltem, kézbe vettem és hátradőlve néztem át. Ahogy haladtam egyre jobban markolásztam a hajamat, ki is bomlott a lófarkoból. Szívem szerint az egész csapatot magammal vittem volna. Mérlegelnem kellett.
-Aikawa Hiyori. Kelleni fog az erős védelem, mellesleg a föld üti a vizet ami külön növeli az esélyeinket a túlélésre.
Böktem ki az első nevet határozottan.
-A kenjutsu valószínűleg hatástalan lesz egy erős páncélzat ellen... A tűz szintén... Íjjász, szél chakrával hatásosabb lehet.... Inuzuka.. büdös. De egy medikus jól jöhet, bár ha tényleg falukat rombol akkor végső soron nem számít. Aburame... azok a fura bogarasok ugye?
Nézek fel megerősítésért Tobirama-ra majd vissza a papírra. Már törökülésben ücsörgök a fotelben, tincseim szanaszét lógnak a fejemről.
- Nekik vannak mindenféle bogaraik. Ha élve kell a dög, akkor nincs értelme szitává lyuggatni egy ijjásszal... A figyelmét se ártana elterelni... Én közép távon vagyok jó. Akkor kell egy közelharcos, hogy ne a környéket amortizáljuk le... Hyuuga... Talán még tud is magára vigyázni. Akkor a másik kettő legyen a Hyuuga és az Aburame.
Leraktam a papírost és elkezdtem helyre rakni a frizurámat. Mag a tincseket fésültme össze a számban pihent a hajgumi és úgy próbáltam meg elmakogni a neveket.
-Teháth: Huuga Genfso, Inufuka Koga, éf Aikawa Hiyori. Meg mi ketten.
Miután ezt letudtuk megadta az utolsó itinert és eltűnt...
-Nem létezik, hogy ő a futár... Biztosan nem... max egy kagebunshin... De ha ő az akkor... Látott meztelenül... a kis... hah... Majd az úton megkérdezem.
Kicsit még elidőztem az irodában. Beleültem a Hokage székébe, jobb alkalmam úgy se lesz. Nem is akartam onnét kimászni, na nem azért úgy éreztem, hogy engem illetne, hanem olyan kényelmes volt... Alig húsz perc alatt "kijátszottam" magam és hazasiettem, össze készülődni. Pár lepecsételt pótszemüvegek, felszerelés, reggeli stb. Kicsit korábban érkeztem a keleti kapuhoz ahol a többieket vártam.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat   2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat EmptySzer. Júl. 10, 2019 11:23 pm

Tobirama csendben hallgatja ahogy megtárgyalod a csapat összeállítását. Egyáltalán nem szól bele a dolgokba, pusztán néha hümmög egyet. Majd amint végzel eltűnik, te pedig maradsz még játszani egy kicsit.

Hamarabb megérkezel a megbeszélt helyre mint a többiek, így van időd bámészkodni. A környéken jönnek mennek az emberek, nem történik semmi különös, egyszerűen csak zajlik az élet. Majd a távolban meglátsz egy ismerős alakot: sötét ruhát visel és vörösre festett páncélt. Amint meglátod rövid időre megszédülsz, majd furán bizseregni kezd az egész tested. Úgy néz ki, Madara illúziót bocsátott rád.
- Üdv, Aiko! - szólal meg a hangja, de mintha minden irányból hallanád.
- Lenne egy nagyon fontos feladatom a számodra. Azt a megbízást kaptad, hogy egy csapat segítségével fogj be egy bestiát. Intézd el Tobiramát és ha kell az egész csapatot. A bestiát pedig szállítsd le nekem! Ha sikerrel jársz, te leszel ezentúl a jobb kezem. Az Uchihák végre elfoglalhatják méltó helyüket a falu éle...
Az illúzió hirtelen megszűnik, majd a következő pillanatban három pukkanásra leszel figyelmes. A társaid azok, így most már egyedül Tobirama és a pecsételő hiányzik.
- Oh, egy ismerős arc - szólal meg Genzo. - Úgy tűnik újra egy veszélyes feladat miatt futunk össze. Te lennél a csapat vezetője, akiről Tobirama mesélt?


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat   2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat EmptyPént. Aug. 02, 2019 6:35 pm

Mivel ak apuhoz érve nem láttam egy ismerős arcot sem, felpattantam a hatalmas falra onnét pedig tovább a kapu egyik kilógó díszére. Leültem és a mélybe lógattam lábaimat. Unalmamban lóbáltam őket. Az embereket bámultam ahogy áramlanak az utcán, mint a chakra az emberben. A falu chakrája.
-Hah... végülis...
Ismerős páncélzaton akad meg a tekintetem. Előrébb hajolok és orromra húzom a szemüvegem, hogy jobban lássam tényleg madara e az. A világ és a gyomrom fordul egyet, a testem körül. Ráhasalok a gerendára és átölelem, nehogy leessek.
-Bruuhh...
Biccenteni van erőm a sokktól, ha máshogy nem de legalább így tudok köszönni. Szemeimet lehunyom és homlokomat leteszem a gerendára. Úgy hallgatom Madara hangját ami bezengi tán az egész falut.
Szavai nyomán érzem, hogy a korábbi remegés visszatér belém, bár ez most rosszabb. Nagyra nyílt szemekkel bámulom a gerenda erezetét. Nincs időm vissza kérdezni, hiszen az illúzió megszűnik... Finoman alsó ajkamba harapok.
~Basszus...
Nagyot sóhajtok. Arcomat egész közel nyomom a gerendához, hogy a szemüveg a helyére kerüljön. Kinyúlok a végéhez, megragadom és hason végig húzom magam rajta egészen addig, hogy a fejemet már ne takarja. Úgy pillantok le a három jövevényre. Elvigyorodom és intek nekik.
-Hali! Rég volt már az is.
~Ezt hogy fogom megoldani?
-Mesélt? Bezzeg velem olyan szűk szavú...
Húzom el a számat. Sóhajtok egyet majd a színjáték után folytatom.
-Igen, rám sózta a felelősséget... Remélem egyikőtök sem haragszik hogy elrángattam...
Végig nézek a kis társaságon. Elkomorodom és komolyabbra veszem a figurát.
-Hívjatok csak Aiko-nak. Első kérdés, ki félti az életét?
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat   2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat EmptyPént. Szept. 13, 2019 6:52 pm

//Mivel sokat vártál, felpörgetem az eseményeket//

A kérdésedre mindenki azt feleli, hogy a szokásosnál nem fél jobban. A veszély már rég az életük része. Ezután két újabb pukkanás következik, ami következtében megjelenik Tobirama egy vörös hajú nő társaságában. Mindketten köszönnek neked, majd a csapat igazi vezetője jelzi, hogy indulhattok.
Ha kiadod a parancsot, akkor természetesen mindannyian elindultok. Maga az út négy napig fog tartani, így ha van bármilyen kérdésed, azt felteheted. Persze bármi mást is megbeszélhetsz velük: taktikát, technikákat stb. Akár még tanulhatsz is tőlük, ha szeretnél.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat Empty
TémanyitásTárgy: Re: 2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat   2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat Empty

Vissza az elejére Go down
 
2. fejezet - 1. rész:A Nagy Vadászat
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: A Nagy Shinobi Nemzetek :: A Tűz Országa :: Küldetések, Kalandok a Tűz Országában-
Ugrás:  
Saját fórum a HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés