Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Nezumi Ryu - Patkány Stílus

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Nezumi Ryu - Patkány Stílus Empty
TémanyitásTárgy: Nezumi Ryu - Patkány Stílus   Nezumi Ryu - Patkány Stílus EmptyKedd Ápr. 02, 2019 6:34 pm

Ez a taijutsu stílus a patkányok különlegessége. Több technikát tartalmaz, de ezek többsége hasonlít más technikákra. Ez a stílus elsősorban a sebességre összpontosít, ezért a technikák általában villámgyorsan kivitelezhetőek. Az ütések nyitott tenyérrel történnek, a rúgásokat szinte mindig egy forgás követi.
A stílus sajátossága, hogy mindig több lehetőséggel számol a találatok szempontjából: azok a találatok is komolyak lehetnek, amik lecsúsznának, mivel a patkányok számára ez csak egy újabb lehetőség a sebzésre a karmaikkal. Éppen ezért íves a legtöbb támadás, és egyenes-nyitott a láb és a kézfej a stílus alkalmazása közben. Emberek számára ez a hozzáállás kiegészítők használatával válik értelemszerűvé és teljesen követhetővé.
Ezek a mozzanatok csak a patkányoktól tanulhatóak el.

Megjegyzés: A patkány stílussal más oldalon is lehet találkozni. Saját karakternek találtam ki, de itt bárki tanulhatja, aki leszerződik a patkányokkal!


Senpū Kyōda - Forgószél Csapás
Egy erőteljes pörgőrúgás, ami elsősorban a fejre irányul. A használó miután elrugaszkodott, forogva "repül" az ellenfeléig.
Rang: D
Chakraszint: 120


Tsume Kyōda - Karom Csapás
A használó ütéseivel enyhén kikarmolja a célpontját. Ennek is a nyitott tenyér az alapja, viszont itt nem egyenesekkel üt, hanem szélesebb, horgos csapásokkal.
Rang: D
Chakraszint: 100


Rai Tekken - Villám ököl
Egy nagyon egyszerű technika. A használó villám gyorsan megüti a célpontot, legalább háromszor. Az első ütés a testet, a második a fejet, a harmadik pedig újra a fejet célozza. Ha többször ütik meg a célpontot, akkor is ezt a sorrendet használják és mindig egy fej ütéssel fejezik be. Az utolsó ütés után az áldozat valószínűleg hátra zuhan.
Rang: C
Chakraszint: 160


Mavaru Keri - Pörgő Rúgás
A használó a célpont felé szaltózik, majd ha a közelébe ért, akkor páros lábbal megrúgja azt. Általában testre szoktak célozni, ami után az áldozat hátra repül. Mivel a lábba chakrát vezetnek a rúgás pillanatában, így az hatalmas fájdalmat okozhat, mint például borda törést.
Rang: B
Chakraszint: 200


Atama Kossetsu - Fej Törés
Miután a használó a célpont közelébe ért, az áldozat térdéről felugrik a levegőbe. Eközben a használó már az ellenfél fejét fogja, majd arcon térdeli. Pontos találat esetén kábulást vagy ájulást okozhat.
Rang: B
Chakraszint: 215


Senpū Atama Kossetsu - Forgószél Fejtörés
A használó először elrúgja az áldozata valamelyik lábát, hogy az térdre rogyjon. Ezután az alkalmazó forog tovább és lábat vált. A következő pillanatban a másik lábbal egy erős térdrúgást mér a célpont fejére, aki ettől elrepül. Sikeres alkalmazás esetén az áldozat elájulhat.
Rang: B
Chakraszint: 250


Rai Kyōda - Villám Csapás
A Patkány Stílus legnehezebb és legerősebb technikája. A használó hatalmas sebességgel megrohamozza a célpontját, majd rengeteg (10-20) ütést mér a testére. Az utolsó ütést egy rúgás követi, amitől az áldozat hátra repül. Ezután az alkalmazó az ellenfele mögé kerül és egy rúgást mér a gerincére. Ha az utolsó csapás tökéletesen sikerült, akkor a célpont gerince eltörik.
Rang: A
Chakraszint: 400


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
 
Nezumi Ryu - Patkány Stílus
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Tekercsek :: Technikák, Képességek :: Taijutsu-
Ugrás:  
Fórum készítése HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés