Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyVas. Nov. 11, 2018 9:21 pm

//Aiko kalandja//

Mint mindig, most is csodás napra virrad Konoha. Azonban ezúttal számos Shinobi-t berendelnek a Hokage palotájába. Az üzenet rövid és tömör, a megnevezett jelentkezzen a palota fogadó termében, ahol egy küldetést fog kapni.

Amikor megérkezel, már számos shinobi összegyűlt, de még nincs tele a terem. Senki sem tudja, hogy mi vár rátok, illetve hogy milyen ügy miatt kellett ennyi embert összehívni. Az egyik sarokban néhány Uchiha pusmog valamit, de számos más neves klán tagjai is jelen vannak. Veled nem igazán foglalkoznak, néhányan biccentenek egyet feléd, mások pedig szinte észre sem vesznek. A Hokage még nincs jelen, így van időd elhelyezkedni. Ha szeretnél, betársulhatsz másokhoz, de maradhatsz egyedül is.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyHétf. Nov. 12, 2018 7:08 pm

Arra ébredtem, hogy már nem alszom... Ami azért furcsa mert a nap már felkelt és Büdi no Ba-san még nem támadt rám galád módon... Kezemet kereszteb raktam orcámon, orrnyergem könyökhajlatomban pihent, védve magamat a nap vakításától ami csukott szemen keresztül is kellemetlen volt. Viszont valaki volt az ablakban.
-Pocsék betörő vagy... Gyilkosnak pedig még rosszabb...
Hasra fordultam és arcomat a párnába temettem. Némi nyöszörgés és látványos agónia után a napszemüvegemért nyúltam. Csak nagyjából tudtam merre van a szekrényen. Minek után kitapogattam feltoltam magam az ágyon és amíg nem volt az orromon nem nyitottam ki szemeimet. A takaró részint lecsúszott csupasz hátamon. Az ablak felé fordítottam a fejem, de addigra az árny eltűnt onnét.
-Megint ez a kukkolós postás...baaah...
Nyújtózás közben feltoltam a hátsóm, arcom ismét a párnába temetődött a takaró pedig tarkómig csúszott. Végül rá szántam magam, hogy magamra tekert takaróval kimásszak az ágyból. Átvettem a levelet és átfutottam a tartalmát. A kertben lévő napórára néztem. A kerítésen túl pedig láttam a sötét árnyat házról házra ugrálni. Mindenhol máshol csak ott hagyta a levelet. Illetve több házból is sietve távoztak teljes menet felszereléssel. Bambán méláztam rajtuk, hogy mindenki, hogy siet.
-Mi a túró folyik itt?
Végül vissza huppantam az ágyra majd lassan oldalra dőltem egy bő tíz percre. Addig a kint lengedező lombkoronákat néztem és hallgattam...

... Sokadikként érkeztem meg a fogadó terembe. A többiektől eltérően eléggé ráérősre vettem a figurát. Persze Hokage-sama hívatott... De biztosra vettem, hogy Tobirama írta meg a leveleket Hashirama meg csak lepecsételgette... Noha csak Félig vagyok Uchiha, elég tömörre fogta a meghívót... Körbenéztem a teremben. Ott volt az a néhány marha aki úgy sietett ide a birtokról. Vigyorogva intettem nekik de pár szúrós tekinteten és két pár felvillanó sharinganon kívül nem sok visszajelzést adtak. Inkább elfordultak.
-Pff...
Legyintett feléjük lemondüan és körbenéztem más ismerős arc felé. Néhányuknak szintén intettem, de inkább csak kerestem egy félreeső ülőhelyet ahonnan még jól hallhatom majd Hokage sama-t. Ha már ő hívott ide, valószínűleg ő fog prédikálni. Vagy Madara, de akkor meg szerintem a fél klán itt lenne és tobzódna.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyVas. Dec. 30, 2018 1:23 pm

Nagyjából tíz perc múlva tele lesz a terem különböző származású konohai shinobival, akik mind kíváncsiak milyen feladatot fogtok kapni. Sokan úgy hiszik hadi állapotról lehet szó, elvégre ennyi embert mi másért kellene mozgósítani.
Majd hamarosan újra nyílik az ajtó és három személy masírozik be: Senju Hashirama az élen, mögötte Uchiha Madara, végül Senju Tobirama. Az arcukról nem lehet leolvasni semmit, mindannyian olyanok, mint máskor. A Hokage mosolygós, míg a testvére és Madara mogorvának tűnik. A terem elején lévő asztalhoz sétálnak, majd Hashirama megáll középen, a társai pedig mellette két oldalt.
- Üdvözlünk minden jelenlévőt! - szólal meg a Hokage. - Biztos mindannyian kíváncsiak vagytok miért hívtunk ide. Mivel még számos hasonló terembe kell elmennünk, ezért rövidre fogom. A mai naptól megkezdődik minden shinobi rangsorolása, mely előtt mindenkit különböző feladatok elé állítunk. A teljesítményetektől fog függni, ki milyen rangot szerez végül. Pár hét múlva mindenki a saját rangjának megfelelő küldetéseket fog kapni, szóval hozzátok ki magatokból a lehető legtöbbet! A ti feladatotok egy amolyan túlélős, zászlómegszerzős lesz. Három fős csapatokba osztottunk titeket: minden csapat kap egy térképet, melyen meg van jegyezve az összes zászló. A feladatotok az lesz, hogy legalább egy zászlót megszerezve négy napon belül megérkezzetek a Halál Erdejének közepén található komplexumba. A csapatok besorolását és hogy hányas kapunál kell megjelennetek, odakint fogjátok megtudni az előcsarnokban. Egy táblára felírtuk a neveket. Ma este mindenki jelenjen meg a számára kijelölt kapunál! Aki nem érkezik meg időben, azt kizárjuk és rang nélküliként kénytelen lesz a civilek munkáját végezni!
- Most pedig távozhattok! - szólal meg hirtelen Madara, majd egy pukkanás kíséretében mindhárman eltűnnek.
A tömeg azonnal zúgolódni kezd, míg néhányan megindulnak az ajtó felé. Ha te is távozol és megnézed a táblát, akkor láthatod, hogy a '8-as kapu'-nál kell majd megjelenned este nyolc órakor, a társaid pedig Kagetsu Sawarabi és Akimichi Shin.
A nap további részét szabadon eltöltheted. Felkészülhetsz a feladatra, vagy akár a társaidat is megkeresheted. Nem szabták meg mit csinálj, tehát a nap jelentős részén szabad vagy!


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyCsüt. Jan. 10, 2019 8:31 pm

Nem igazán találtam senkit akihez még oda is mennék csevegni. Jobb társaság híján elő vettem két kunait. Mutató és gyűrűs ujjamra húztam egyet-egyet és pörgetni kezdtem őket. Olyannyira bele mélyedtem a dologba, hogy fel sem tűnt a triumvirátus érkezése. Amíg Hokage-sama fel nem szólalt addig felhúzott lábakkal, a szék háttámláján könyökölve szórakoztattam magam a kunaiokkal. Amikor felnéztem Hashiramara ledermedtem. Tobirama és Madara is itt volt. Tüstént megragadtam a késeket és normális ülő pozíciót vetem fel. Lábak zárva, már amennyire a kezemtől tudtam, amivel a lábaim alá rejtettem a fegyvereket. Egyenes hát, fel emelt fej, mintha mindvégig így vártam volna őket.
Ahogy hallgattam a Hokaget tartásom úgy vált egyre lazábbá. A hallottak alapján egyre izgatottabb és izgatottabb lettem. Mire a végére ért én már szinte tátott szájjal, törökülésben ücsörögtem a székeben, amennyire csak tudtam előre hajoltam, ha nem lenne rajtam szemüveg úgy csillogna a szemem, hogy még Madarat is elvakítanám vele.
A trió egy pukkanás kíséretében eltűnt. Az ajtó felé pillantottam, a tömeg mozgolódni kezdett, nekem több sem kellett. Elrugaszkodtam a székről, a falra onnét pedig az éppen nyíló ajtó résén elsőként értem ki. Guggolásból felálltam, sarkon pördültem és fejet hajtottam.
-Bocsánat.
Kértem elnézést az udvariatlan tolakodás miatt. Majd tovább fordultam és a táblához siettem. Megkerestem a nevemet.
-8-as kapu és egy Akimichi... Akimichi...A pufi klán?
Vakartam a tarkómat elhúzott szájjal.
-Remélem nem fog lelassítani... Na mindegy, legkésőbb este kiderül.
Morfondíroztam félhangosan. Majd mielőtt a tömeg elsodort volna leléptem az épületből. Utam rögtön a halál erdeje felé vezetett. Fel akartam mérni a helyszínt mielőtt vakon bele mennénk. Hallani már hallottam már róla de benne még nem jártam soha. Ha volt rá lehetőségem és nem volt lezárva, védve, vagy zavartak el, akkor néhány órát rá szántam, hogy nagy vonalakban felmérjem a környéket. Végül visszatértem a faluba, némi hideg élelemért, ellenőrizni a felszerelést, megélezni őket. Amikor mindent rendben találtam útra keltem a 8-as kapuhoz, hogy találkozzak csapattársaimmal.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyHétf. Jan. 21, 2019 9:22 pm

Miután megindulsz kifelé a teremből, azonnal morgolódni kezdenek azok, akiket meglöksz, vagy hozzáérsz. A bocsánatkérésedre némi szitkozódás a válasz, de nem történik komolyabb rendbontás. Ezután pedig végzed a dolgodat. Az erdőbe nem engednek be, szigorúan felügyelik, senki sem léphet be. Ha rákérdezel miért, akkor azt mondják előkészítik a vizsgához a terepet.

Majd eljön a kitűzött időpont. A 8-as kapunál hárman várakoznak amikor megérkezel. Ketten fekete egyenruhát és fehér maszkot viselnek, az arcukat nem láthatod. A harmadik pedig egy nálad pár évvel fiatalabb fiú: kép
- Csáó bébi! Szóval te lennél az Uchiha csaj? - kérdezi vigyorogva. - Az én nevem Kagetsu Sawarabi, de hívj csak Sawának!
A fiú valósággal ontja magából a szavakat. Kissé mintha túlságosan fel lenne pörögve, csak csacsog és csacsog.
- Tudod ez az első alkalom hogy találkozom valakivel a klánodból! Nagyon örülök hogy együtt fogunk harcolni és nem egymás ellen - mondja, majd hirtelen egy pukkanás kíséretében megjelenik a társatok.
- Bocs a késésért! - szólal meg. karakterkép
Az újonnan érkezett nagyjából veled egy korú, de háromszor akkora darab. Le sem tagadhatná a származását. Azonban mielőtt még beszélgetésbe kezdhetnétek, az egyik maszkos alak megszólal:
- Még épp időben jöttél, van fél percetek - mondja, majd vár egy kicsit.
- Ezennel a 8-as kapu kitárul és megkezdődik a vizsgátok! Tudjátok mit kell tennetek, szóval lépjetek be!
Ekkor a társaid megindulnak, veled nem is foglalkoznak különösebben. Ha csatlakozol hozzájuk, ha nem, ők bemennek az erdőbe. Sawarabi szája folyamatosan jár, Shin-t kérdezgeti mindenféléről.
Ha csatlakozol a többiekhez, pár perc alatt már bent is vagytok az erdő hatalmas fái között. Minden nagyon csendes és nagyon sötét. Csillagos ugyan az ég, de a fák lombkoronája kevés fényt enged át. Shin ekkor elővesz egy fáklyát és meggyújtja, így már láttok valamennyire.
- Ki szeretné vezetni a csapatot? - kérdezi. - Én szívesen vállalok ilyen feladatot, vezettem már párszor több fős csapatot.
- Én biztos nem vállalom! - mondja Sawa. - Nekem jelenleg tökéletes a beosztott szerep. Eddig még nem kellett soha senkit sem vezetnem, de most nem is akarom elkezdeni. Aiko, te hogy vagy ezzel? - kérdezi, majd minden szem rád szegeződik.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyHétf. Jan. 21, 2019 11:00 pm

-Előkészítik mi? Az ember azt hinné azért halál erdeje mert alapjáraton veszélyes... szépen vagyunk...Na pás.
Puffogok egy sort mielőtt odébb állnék.

Guggolásba érkezem a kapu elé. Vetek egy gyors pillantást az összegyűltekre. Két maszkos és egy srác. Hátra húzom a fejem és hátamat is kiegyenesítem amikor nekem ront a mondandójával. Megszeppenek amikor Uchihaként hivatkozik rám. Végül elmosolyodom a szemüveg alatt és oldalra billentem a fejem mialatt a kölköt fürkészem. Jobbomat a feje búbjára teszem, hogy összekócoljam a haját ám a szavakig már nem jutok el. Befut a nagydarab is. Vissza fordulok a kölökhöz, hogy végre elmondjam a mondandóm, ám addigra az egyik maszkos veszi át a staféta botot. Lemondóan sóhajtok és kicsit ránehezdve felállok.
Lezser tartásban hallgatom végig a tagot. Aztán mire észbe kapok ez a kettő már fejest ugrott a sűrűjébe.
-Yare-yare... de sürgős lett...
Vakarom a fejemet és elkérem a Hokage által beígért térképet amin a zászlók vannak. Ha ez meg van a többiek után indulok. A töpszli hangja alapján nem nehéz őket követni. Valamivel lemaradva követem őket. Amikor megállnak nem megyek teljesen a közelükbe. Egy egyszerű bunshint küldök oda ami ráérősen sétál feléjük. Amint oda ér bele dobok egy kunait és még 1-1-t a srácok lába elé. Jelzésképpen. Aztán oda huppanok én is.
-Dirr-durr, csitt-csatt... Mind meghaltunk.
Nézek végig a társaságon majd felszedem a késeket és elteszem.
-Ezzel a fáklyával olyanok vagyunk, mint valami kivilágított céltábla... Sosem vadásztatok emberre?
Nézek végig rajtuk és csak a szemüveg fölött ívelő szemöldököm jelzi, hogy kérdőn nézek rájuk.
-Mindegy is. Egyenlőre oltsuk el és várjunk, hogy mennyire szokja a szemünk a sötétet. Addig beszéljük át miből élünk. Ha nem javulnak a látási viszonyok akkor fáklyázhatunk...
A töpszli felé fordultam.
-Én főként egyedül dolgozom. Kissé kiállhatatlan főnök vagyok. Mégrosszabb beosztott. A saját fejem után megyek, vezetőként viszont nem tűröm az engedetlenséget. Csak, hogy egyszerű és igazságos legyen a dolog... másfelől...
A táskámba nyúlok és kotorászni kezdek. Végül előveszek egy papirost amit összetekerve meglóbálok a kezemben.
-Nálam van a térkép... Én elvállalom a vezetést, de akkor vadászunk... Kerüljük a nyílt összecsapást. Javaslom, hogy a gyülekező ponthoz siessünk. Ott tudunk csapdákat állítani. A többség addigra esélyesen elfárad, kimerül, a zászlót pedig úgy is oda kell vinni.
Ecsetelem majd a nagyfiú felé fordulok.
-Ha van jobb ötleted akkor ki vele. Te se tartsd magadba Sawa, valószínűleg nem brahiból kerültél hozzánk. Shin gondolom Taijutsu, én főként Genjutsu, akkor ha nem teljesen hülyék a szervezők, akkor te Ninjutsu.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyHétf. Jan. 28, 2019 10:40 pm

Shin elmosolyodik a szavaidon, de azért eloltja a fáklyát. A sötétben nem igazán látjátok egymást, csupán a másik körvonala látszódik.
- Ami azt illeti, én végeztem egy kis kutatást - mondja az Akimichi klán tagja. - A legközelebbi kapuk legalább egy órára vannak tőlünk, de ha az ellenfél nagyon gyors is, akkor sem érhetne ide fél óránál hamarabb. Viszont most te leszel a főnök, így engedelmeskedem.
Ezután előadod az ötletedet, amivel mindannyian egyet értenek. Sawa azonnal fecsegésbe kezdene, de Shin elhallgattatja.
- Akkor hát induljunk! - mondja a nagydarab árny. - Bár jelenleg nem tudom merre...


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyKedd Jan. 29, 2019 9:01 pm

Karjaimat összefonom mellem alatt és oldalra fordított fejjel hallgatom Shin szavait. Szavai mentén résnyire nyílnak ajkaim. Akaratlan mozdulat ami a megvilágosodással érkezett.
-ohh...
Adok hangot is meglepettségemnek.
~Akár jobban is körül nézhettem volna...
Örömmel konstatáltam, hogy a tervem nekik is tetszik. Az, hogy a vezető szerep végül rám került az... nos, vegyes érzésekkel tölt el. Kihúzom a hajamból a hajgumit majd újrakötöm a copfomat. Kikukucskálok a szemüvegem alól, de ez sem segít a teljes sötétségen. Se a hold se a csillagok fénye nem tud átszűrődni ezen a sűrű lombkoronán. A szemüveget vissza toltam a helyére, aztán Shin megjegyzésén zavartan felnevettem és a tarkómat vakartam.
-Hehe...
Tudom, hogy én még csak-csak megoldanám a dolgot de ők teljesen vakon vannak...
-Leginkább semerre.
Jelentem ki végül.
-Használjuk ki ezt az egy órát. Gyújtsunk fáklyát, nézzük át a terepet, tervezzük meg az útvonalat. Én kerülném a zászlók helyét. Helyezzünk ki pár csapdát aztán pihenjünk. Nem látom sok értelmét az éjjel mozgásnak. Reggel jobban tudunk haladni, kipihenten. Kagetsu te kezded az őrséget, könnyű dolgod lesz. Aztán sokat alhatsz. Én váltalak majd. Engem pedig Shin. Nem vagyok egy korán kelős típus de pirkadatkor ha már látunk én nekiindulnék. Mivel nem a zászlókra megyünk, így időt nyerünk, belefér egy pihenés. Máskor nem igazán lesz rá alkalmunk. Ha nincs ellenvetés akkor kezdjük.
Miután átbeszéljük az útvonalat, és felállítjuk a jelző csapdákat, nyugovóra térek. Ha az éjszaka folyamán nem történik semmi akkor reggel összepakolunk és indulunk. Én kicsivel lemaradva fedezem a hátunkat. Shint előre küldöm, hogy előre figyeljen Kagetsut pedig szeretném ha középen haladna és a szélekre figyelne. Lehetőleg csöndben. Tudtára adtam, hogy a klánom nem egy szívélyes fajta és sokan szívesen látnának holtan.
-Szóval csak simán Aiko, jobb nem pedzegetni, hogy Uchiha vagyok, vagy sem...sokaknak sérti a becsületét, azért meg képesek ölni is... Szemtanúkat pedig nem hagynak. Úgyhogy pszt...
Próbáltam kicsit ráijeszteni, hogy ő maga akarjon csöndben maradni.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyHétf. Feb. 04, 2019 8:52 pm

Miután rádöbbensz tévedésedre, hamar korrigálod és folytathatjátok a megbeszélést. Mindannyian egyet értenek veled, hogy hagyjátok a zászlókat, majd a célegyenesben elveszitek mástól. Ezután pedig kiosztod az éjszakai őrség sorrendjét, majd lepihentek.
Az éjszaka folyamán semmi nem történik. Amikor te vagy ébren, hallasz némi bagoly huhogást és más éjszakai állatok neszezését, de semmi mást. Úgy tűnik más is pihenéssel foglalkozik az éjjel.
Majd másnap reggel elindultok. Az út már közel sem olyan csendes, mint amilyen az este volt. A távolból robbanást, illetve recsegő-ropogó hangot hallotok. Tőletek jobbra látjátok, hogy egy fa kidől, így próbáljátok elkerülni azt a környéket. Nagyjából dél lehet az idő, amikor egy hatalmas tűzgolyó becsapódik előttetek a földbe.
- Megálljatok! - halljátok a határozott férfi hangot.
Ezt követően az egyik fán megláttok három személyt. Három Uchihát: a legfiatalabb egy lány, látásból talán ismered. Nanao harchoz van öltözve, tetőtől talpig feketében, de azért a tőle megszokott módon a ruháját halvány rózsaszínnel is kiegészítette. Oldalán egy ninjatō van.
Nanao baloldalán Ginrei kapott helyet. Ő is amolyan Uchiha harci ruhát visel, hátul a derekánál pedig egy hatalmas tekercset. Róla nem sokat hallhattál, de ha felhozták az ő nevét, akkor gyakran hallhattad a fegyvermester megnevezést is.
Gin mellett pedig Madara üdvöskéje, Keigo áll. Ő egyszerű ruhákat visel, ráadásul fegyvert egyáltalán nem látni nála. Látszik rajta hogy kissé el van szállva magától. Beletúr a hajába, majd egyenesen rád mutat.
- Itt az idő, hogy ellássuk a baját klánunk szégyenfoltjának! - mondja. - Ennél jobb alkalmat el sem tudnék képzelni, mint ez a feladat. Nanao, a tiéd a kisebb srác!
- Hai! - válaszol a lány.
-Gin, te pedig a melákkal bánj el. Az enyém Aiko... - mondja, majd láthatod, amint aktiválja a Sharingan-ját.
A hallottak után Shin azonnal kézpecséteket hoz létre: Tigris - Kutya, majd szabályosan felfúvódik mint egy lufi. A következő pillanatban viszont egy sűrített levegőbombát "köp ki". A három Uchiha azonnal elugrik, így a támadás csak a fát pusztítja el. Ekkor Sawa megindul Nanao irányába és mintha magokat dobna el.
- Katon: Zukokku! - hallod újra Gin hangját, majd látod, amint egy hatalmas lángcsóvát köp ki feléd. Nincs sok időd, valahogy el kell kerülnöd a támadást.

//A karik:
Nanao: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája 2uelfut
Ginrei: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája 2zhmcz4
Keigo: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája 35bw84i


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyKedd Feb. 05, 2019 7:57 pm

Nem keltem könnyen de a kötelesség tudat némi életet vert belém. Tudtam, hogy nem lesz egyszerű ennyi idő után felkelni majd még ennyit aludni és beérni vele. De valakinek ezt a terhet is cipelni kell, én pedig már majdnem megszoktam. Az öreg sokszor gondoskodik rólam, hogy ne puhuljak el. Csak mert jelenleg látszólagos béke van... Minek után letelt a szolgálati időm vissza raktam a szemüvegemet és felkeltettem Shint és pihentem amennyit csak tudtam.
Reggel nem sokkal indulás után meghallottuk az első csata zajokat.
-Húzzunk bele egy kicsit...
Biztattam a többieket de hamarosan kiderült, hogy nem kicsit kellett volna belehúzni. A tűzjutsu a lehető legrosszabb előjel volt. Az azt követő hang pedig biztosított afelől, hogy ez az egyik legrosszabb eshetőség.
-Keigo...
Dünnyögtem az orrom alá és felnéztem rájuk.
-Oy!
Intettem jókedvűen, egy széles vigyorral orrom alatt. Aztán sértegetését hallgatva tarkómra csúszik a kezem és vakarni kezdem.
-Szóval klántagnak tartasz, ez igazán hízelgő tőled...
Folytatom továbbra is vigyorogva, hangomba gúnyt rejtek. Sharinganját látva enyém is aktiválódik a szemüveg takarásában. A mosoly az arcomra fagy.
-Kérni kell és adatik Kagetsu... Gondolom nem kell mondani de kerüljétek a szemkontaktust...
Azzal megigazítom a szemüvegemet. Nem tudom, hogy tud e a sharinganomról, vagy ő is azért orror rám mert "sharingan nélkül él a birtokon"... Madara esélyesen kitálalt neki... Azért adjunk a hírnévnek... Shinre pillantok aki sokszorosára dagadt a gondolatmenetem végére. Ekkor jut el agyamig Keigo szavai... Ginrei... és az a tekercs...
-Fegyvermester!
Szólok még Shinnek hátha segít rajta valamennyit. Ezt követően úgy hallom meg lesz a magam baja. Rögvest egy nagy ugrással kitérek oldalra majd több kisebb szökkenéssel igyekszem kikerülni a hatósugarából. Közben pecséteket formálok, lehetőleg testemmel takarva őket.
-Húú... valaki nagyon pipa...
~Akkor játszunk egy kicsit...
A kitérő után Keigo felé veszem az irányt. Kezdésnek egy Kunait dobok felé egy másikkal pedig igyekszem vágásokat ejteni rajta. Egy kis közel harc nem fog ártani bemelegítésnek. Szám végig résnyire nyitva és szivárog belőle a Kasumi Endu no Jutsu gáza. Vágásaimmal és szúrásaimmal igyekszem csak próbálgatni az erejét és lekötni a figyelmét.
-Madara-sama nagyon adja alád a lovat... Három Uchiha egy csapatban... Hol itt az igazság? Nálunk egy is csak névlegesen van...
Igykeszem tovább heccelni. A fő célom valójában, hogy a gázból bőséggel jusson a közvetlen környezetébe. Miután úgy vélem elegendő jutott neki belőle, és támadásaim "sikertelennek" bizonyulnak, megpróbálok elugrani a közeléből. Jó magasra, nagy lassú íven, hogy tiszta célpontot adjak egy tűz technikához. A kunait felé hajítom, hogy még fegyver se legyen nálam.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyCsüt. Feb. 07, 2019 9:27 pm

Hamar elszabadul a pokol. Miután becsapódik a lángoló lövedék a talajba, hatalmas robbanás rázza meg a környéket. Szerencsére időben reagáltatok így mindannyian megússzátok sérülés nélkül.
Miután elkerülöd az ellenfeled támadását, azonnal elhajítasz egy kunai-t, egy másikat pedig a kezedbe veszel. Keigo könnyedén kitér a fegyvered elől, majd egy wakizashi-t vesz elő és azzal ront rád. Folyamatos fémcsengés jelzi a harcotokat, de találatot egyikőtök sem visz be.
- Nem kell semmilyen lovat sem alám adni - szólal meg a fiú. - Madara egyszerűen csak felismerte a bennem rejlő értéket! Ha nem fognád magad vissza, akkor téged is felkarolna!
Ezután gyengén feléd rúg egyet, ami elől könnyedén elugrasz. Ellenfeled viszont nem követ, így felugrasz a levegőbe és elhajítod felé a kunai-dat. Keigo ekkor már kézpecséteket alkot meg, majd aktivál egy technikát. A tűz elemi chakra azonnal lángra gyújtja a gázt, ami egy pillanat alatt belobban. Újabb robbanás rázza meg a környéket. Szerencsétlenségedre nem ugrottál eléggé magasra, így a lökéshullám téged is elkap és bedob a fák közé, egyenesen egy bokorba.
Ha kimászol a növényzetből, akkor láthatod hogy az ellenfeled nincs sehol. A robbanás kráterében viszont van egy kupac hamu. Majd hirtelen megmozdul mögötted a talaj és egy tüske nő ki belőle. Maga a folyamat eléggé lassú, ezért könnyedén ki tudod kerülni. Azonban hirtelen öt újabb tüske is előtör a föld alól.
A következő pillanatban a semmiből feltűnik Keigo lába és arcon csap. A rúgás meglehetősen erős, azonnal elrepít, majd a kráterben állapodsz meg. Ekkor a fejed fölött elzúg Shin, mint egy emberi tank. Ha kicsit később repülsz ide, akkor lehet hogy a saját társad kilapít.
- Mutasd meg mit tudsz! - mondja haragtól izzó tekintettel Keigo. - Ne fogd magad vissza!
A fiú aktiválta a sharingan-ját, majd hirtelen furcsa érzés kap el. Olyan, mintha egy félelmetes aura venné körbe. Úgy néz ki, most már komolyabb harc veszi kezdetét.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyPént. Feb. 08, 2019 8:45 pm

Keigo magabiztos én öntelt válaszától egy kacaj tört ki belőle. Megakasztva egy pillanatra a támadásomat.
-Keh...hehehehe
Szám elé kaptam szabad kezemet, hogy azért mégse hahotázzak közvetlenül az arcába. Ő kihasználva a pillanatnyi szabad időt rúg. Megragadva a kínálkozó lehetőséget növelem a távolságot köztünk, mielőtt engem is telibe robbant a gáz. Sajnos nem sikerül elég messzire ugornom így újra kll kalibrálni a landolást. Ezt egy bokorban sikerül is kivitelezni. A biztonság kedvéért egy árnyékklónt hagyok a bokorban. Arra senki sem számít...
Kilépve a bokorból úgy is saját szemeimmel akarom látni, hogy mi lett Keigoval. Pár lépés után meglátom a füstölgő kupacot. Nincs időm bámészkodni ugyanis a szemüveg szélén haloványan tükröződik ami mögöttem van, de csak a mozgást érzékelem. Hátra pillantok, a közeledő tüske elől egy hanyag ám elegáns mozdulattal kifordulok. A tüske mellett állva megpöccintem a hegyét, mintha megpróbálnám megpendíteni. Elég kemény.
~Ez közel volt...
Suhan át agyamon ám nincs időm nagyon agyalni, ugyanis jön a többi. Felszökkenek és felhúzom a lábaimat, hogy ne bökjön át. Felpillantva pedig egy láb furakodik be a látómezőmbe. Igyekszem odakapni kézzel, hogy védjem magam. Az ereje azonban messzire repít. A kráterben gellert kapok majd pár perdület után négykézláb csúszok hátra még néhány métert mire megállok. Felkapom a fejem. Egy árnyék suhan át fölöttem amitől össze húzom magam, hogy ne engem taroljon le Shin. Felállok két lábra s letörlöm a homlokomat.
-Hű... közel volt...
Alig hogy végzek a mondandómmal egy ijesztő hang kíséretében a szemüvegemen végig fut egy repedés. Figyelmem ismét Keigora összpontosul. Felvont szemöldökkel fordulok felé, sugárzó jókedvvel. Annak ellenére, hogy a szemüvegem bánta az előbbit. Szavai mentén a vigyor szélesedni kezd ajkaimon, ám szemét látva elkomorodom. Végig fut a hideg a hátamon. Szinte sugárzik belőle a gyűlölet. Túltéve magamat a rossz érzésen és igyekezve eltitkolni Keigo elől, nyújtózom egyet és átmozgatom a vállamat is. Közben agyalok valami stratégián. Ki kell ismernem, hogy sejtsem mire számíthatok. A kis rögtönzött tornát követően elvigyorodom.
-Ahogy szeretnéd...
Fél kézzel pecsétet formálok. Mintha Chakrát koncentrálnék.
~Ninpo: Kagami no sekai
Nem kétlem, hogy hamar túl teszi magát a Genjutsun. Ezért chakrát vezetek a lábamba. Amint a Genjutsu tükör fala lepereg Keigo szeme előtt én már érkezem fentről a Tsūtenkyaku-val. Számolva, hogy könnyen kikerüli. A földben szétáramló chakrát felhasználva gyorsan pecséteket alkotok a következő támadáshoz.
-Doton: Koishi Danmaku!
A rúgástól keletkezett kavicsokkal és kisebb sziklákkal próbálom megsorozni Keigot.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyKedd Feb. 19, 2019 9:46 pm

Keigo haragos szemmel figyel téged és várja mit lépsz. Az első támadásod meglepi ugyan, de még időben reagál. A genjutsu aktiválódik ugyan, de az ellenfeled hamar átlát rajta, így megszűnik. Ez a kis figyelem elterelés viszont épp elég ahhoz, hogy kivitelezd a következő támadásodat: chakrával a lábadban zúgsz le a magasból, de találatot már nem tudsz bevinni. Keigo az utolsó pillanatban feleszmél és elugrik a támadásod elől. Így viszont védtelen marad a levegőben. Szerencsére erre is gondoltál, így amint földet érsz, ki is használod az előző technikád pusztító erejét. A következő pillanatban kisebb-nagyobb törmelékdarabokat mozdítasz meg és lövöd ki őket az égbe. A fiú azonnal kézpecséteket hoz létre, de nincs elég ideje a technika aktiválásához. Pillanatokon belül elkapja a törmelékvihar és rákényszerül arra, hogy puszta kézzel védekezzen.
Ellenfeled villámgyorsan mozog és számos kavicsot üt vagy rúg félre, de mivel a levegőben van, nem tudja mindet elkerülni. Több kisebb találatot is bekap, majd egy nagyobb kődarab eltalálja a lábát és elsodorja. Eléggé szerencsétlenül ér földet, de komolyabb baja nem esik. Ahogy feláll, leporolja a ruháját és kézpecséteket hoz létre. Ekkor láthatod, hogy az arca több helyen is elkezdett pirosodni, a bal szeme alatt pedig már kezd kirajzolódni egy monokli.
- Katon: Zukokku! - aktiválja a technikáját, majd szabadjára engedi a pusztító lángokat.
A lángcsóva meglehetősen gyorsan száguld feléd, de hirtelen több kisebb földfal emelkedik ki a talajból, melyek megállítják a támadást. A robbanás alaposan megrengeti a környéket, de téged egyedül csak a hőhatás ér el. Alaposan felforrósodott a levegő.
- Vigyázz! - hallod Shin hangját, majd láthatod, hogy ő volt az aki a falat felállította.
A csapattársad pedig másik veszélyre figyelmeztet: Ginrei méretes tekercse épp a levegőben van és több pukkanás kíséretében fegyverek százai kezdenek el záporozni belőle. A támadás a teljes csatateret lefedi, szóval nehéz lesz kivédened.
Annyi időd azért van, hogy gyorsan körül nézz: körülötted nincs semmilyen fa, vagy bármi amit fedezéknek lehetne használni. Shin éppen kézpecséteket alkot meg és valamilyen technikát készül alkalmazni. Ginrei túlságosan távol van tőled, de ő nincs benne a támadás hatósugarában. Hamarosan Keigo-t is észre veszed, aki épp feléd szalad. A bőre viszont sokkal sötétebb, mint amilyen volt. Úgy néz ki, védve lehet a fegyverzáportól. Nanao-t és Sawa-t viszont nem látod sehol. Nincs túl sok időd elkerülni a támadást, talán egy technika még belefér. Csak legyen elég hatásos.

//A klónod még mindig a bokornál van, ő nincs benne a támadás hatósugarában.//


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyHétf. Feb. 25, 2019 6:54 pm

Görnyedt tartásba helyezkedem, míg ellenfelem a kövekkel küzd. Nincs időm örvendeni, hogy sikerült a tervem. Keigo rögtön ellentámadásba lendül.
~Yare-yare... Akármennyire pökhendi, sajnos rászolgált, hogy Madara felkarolja...
A sharingannal jól láttam a pecséteket amiket megalkotott, és fel is ismertem, korábban is ezt a technikát használta. Kissé késve, de megkíséreltem leutánozni, ám ellőni nem volt időm. Egy földfal húzódott elém ami felfogta Keigo lövedékét. Én félbe hagytam a jutsut és csak megkönnyebbülten sóhajtottam. Ha én is ellövök egy ilyet, akkor mind ketten itt pörkölődünk meg. Így is nagyon melegem lett, így egy lezser mozdulattal letéptem a fehér felsőmet ami alatt már csak egy passzos, kékesszürke sportmelltartó volt. Arcom és bőröm is kipirosodott a melegtől. Oldalra pillantottam ahol Shint láttam meg. Rávigyorogtam köszönet képen, majd felkaptam a fejem amikor szólt.
-Yare-yare...
Chakrát áramoltattam szét az egész testemben, hogy koordináltabbá váljon a mozgásom. A szemem képes átlátni a rám zúduló fegyver esőt de a testem a Seizansha Sansaku no Jutsu nélkül nem tudja tartani a tempót.
Elővettem két kunait. Egyiket alkaromhoz támasztottam a másikkal megdobtam egy nagyobb shurikent ami ettől keresztbe fordult és sok másik fegyvert ütött el fölülem. A maradék elől pedig igyekeztem eltáncolni, mialatt a kezemben lévő kunaial próbáltam védeni azt ami elől nem tudtam ellépni. Forgolódás közben megláttam Keigot is közeledni. Egy mellettem elhulló kunait megragadtam és fordulásból felé hajítottam, majd azt ami a kezemben volt szintén. Tovább fordultam eközben le guggoltam, hogy további fegyvereket szedjek fel a földről és hajítsam felé. Amikor háttal voltam neki készítettem egy kagebunshint aki rögtön egy nagy Shuriken alakját vette fel hengével. Ahogy ismét felé fordultam már dobtam is. Mielőtt ő becsapódna, feloldja a Henge-t és igyekszik teljes testtel Keigoba csapódni és a fiú fejét puha mellei közé szorítani. Lábbal a derekára kulcsolni. Mögötte már robogok, hogy a klónom hátán keresztül nyúlva, amitől az megsemmisül, homlokközépen pöccintsem Keigot a Kanashibari no jutsuval és megbénítsam. Úgy érzem kezd elharapódzni a dolog és azt nagyon nem szeretném.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyKedd Feb. 26, 2019 9:36 am

Úgy tűnik, lassan tényleg elszabadul az igazi pokol. Kezd egyre melegebb lenni, ami mellé még az égből záporozó fegyverek is társulnak. Azonnal felkészülsz a védekezésre és megkezded táncodat: ide-oda cikázol, miközben számos fegyvert ütsz félre. Azonban így is kapsz számos találatot, de ezek nem túl súlyosak. Amikor megpillantod az ellenfeled, látod, hogy róla egyszerűen csak lepattannak a kunai-k és a különböző dobócsillagok. Majd amikor elhajítod a klónodat, minden úgy sikerül, ahogy előre eltervezted. A csillag Keigo előtt változik át a másolatoddá, aki megtorpan rövid időre, majd csak annyit veszel észre, hogy a klón szétpukkan. A következő pillanatban látod, hogy ellenfeled épp körbefordul, így könnyedén meg tudod érinteni és alkalmazod rajta a Bénító Technikát.
Ekkor viszont észre veszed, hogy valami nem stimmel Keigo-val. Az arcán egy repedés húzódik végig a bal szeme aljától egészen a szája sarka mellett az álláig. Majd hirtelen valami megragadja a lábad és behúz a föld alá, egyedül a fejed lóg ki a talajból. A megbénított Keigo hirtelen kifakul, majd földdarabkákká omlik össze, míg az igazi egy kunai-t tart a kezében és gonosz vigyorral az arcán tekint le rád.
- Szép a szemed! - mondja, majd meglendíti a karját.
Ekkor Shin jelenik meg a fiú mögött és egyetlen ütéssel a magasba lendíti. Látod amint Keigo a kunai-t az Akimichi irányába hajítja, majd az ismerős kézpecséteket hozza létre. Éppen mély levegőt vesz, amikor a távolból valamilyen kürthang szólal meg. A következő pillanatban pedig egy ismeretlen férfi jelenik meg, aki hatalmas erővel csapódik ellenfeledbe, majd egy hangos reccsenéssel ér földet. Keigo nagyon magas hangon felsikolt, de a földről nem képes felállni. Shin azonnal kisegít a talajból, Gin pedig az új ellenfél felé fordítja a figyelmét.
- Áh, lecsaptam egy Uchiha legyecskét! - mondja az ismeretlen vidáman. - A reccsenésből ítélve, te már többet nem fogsz szárnyalni, szóval add csak ide a szemedet!
A férfi ekkor meglendíti a karját, de már nem tud lecsapni: a semmiből felbukkan Nanao és Sawa. A fiú néhány magot hajít az ellenfél irányába, majd néhány kézpecsétet hoz létre. A magokból azonnal olyan fadarabok nőnek, melyek lándzsákra hasonlítanak. Az ismeretlen így inkább azokat üti félre, majd elugrik a felé zúduló vízsugár elől, amit Nanao lehel ki. A lány azonnal Keigo-hoz siet és valamilyen gyógyító technikával neki esik az ellátásának.
- Úgy látom van még néhány legyecske, akiket le kell csapni... készüljetek a halálotokra! - mondja, majd elektromos kisülések kezdenek cikázni a testén.
- Aiko, Ginrei és Sawa! - szólal meg Shin. - Ez a fickó nem képezi a vizsga tárgyát, a kürtszó valószínűleg miatta van. Tereljétek el Keigo közeléből, hogy Nanao meg tudja menteni őt. Amint biztosítottam őket, én is megyek. Legyetek óvatosak! - mondja.
Úgy tűnik újabb harc veszi kezdetét, de ez most akár az életetekbe is kerülhet!

Az ellenfél:
1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája 200?cb=20121006063023

//A Katon: Zukokku technikát felírhatod az adatlapodra, a Sharingan-nal elsajátítottad!//


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyKedd Feb. 26, 2019 8:28 pm

Megkönnyebbülten fújom ki a levegőt és lassan elveszem ujjamat Keigo-ról. Felegyenesedek és épp keresném a fegyvermestert, ám Keigo igen szokatlan tüneteket produkál a támadástól. Az emberke ilyenkor többnyire összecsuklanak és igen kevesen adnak ilyen recsegős, ropogós hangot. Egyből leesik, hogy ez csak egy klón. Körbepillantok, de Keigo sehol.
~Lent...
Alig hogy eszembe jut, már érzem is a bokámon a fogását. Magatehetetlenül süppedek el a földbe nyakig. Onnét tekintek fel Keigora. Szavai nyomán szemöldököm felszalad a szemüveg fölé. Majd elmosolyodom, hátha megzavarom vele egy pillanatra és nyerek néhány értékes másodpercet, amíg chakrát áramoltatok a hajamba.
-Pedig még nem is láttad...
Ahogy lendül a karja, hajgumim úgy adja meg magát és húzódik arcom elé, bele szögezve magát a talajba,ezzel egy sátrat képezve arcom előtt. Ám úgy tűnik, hogy felesleges volt, hiszen Shin ismét kisegített... Vagy csak rontott a helyzeten. Acél kemény haj ide vagy oda, nem tudom, hogy viseli a tüzet... Az események kezdenek felgyorsulni, Keigot valaki csúnyán telibe kapja míg a levegőben van. A becsapódásnak és a földet érésnek nincs jó hangja. Shin kisegít a földből. Eközben a többiek is vissza érnek és a behemótra támadnak. Kételyeim támadnak a vizsgával kapcsolatban. Amiben Shin és a fickó szavai is megerősítenek. Ez a fazon is csak sharinganért jött... Ahhoz viszont nekem is lesz egy pár szavam. Elvégre a klánunk kincse, illendő lenne vigyázni rá. Sok társunk nem érdemli meg, nem, hogy még egy kívül álló.
-Meglesz... Keigo egész jól bemelegített...
Vigyorodom el, balomat jobb vállamra helyezem amivel teszek pár karkörzést.
-Megyek előre, ne féljetek, hogy eltaláltok...
Elő húzom a kaikenemet, dobálom pörgetem, forgatom, néhány próba vágást végzek vele. Elég rendesen megcifrázom a dolgot egy kis demonstráció érdekében. Félszememet az ellenfelünkön tartom aki mögé hamarosan beér a klónom aki eddig a bokorban rejtőzködött. Felveszek egy kunait a földről, két fegyverrel zsonglőrködöm, lassú léptekkel lopva a távolságot ellenfelünk és köztem. Egy hirtelen mozdulattal felé hajítom a kunait. Ha bele áll az jó, de ha kikerüli, amire számítok, akkor a klónom kapja el a kést és igyekszik bevinni vele néhány vágást. Ha csak rövid időre is le tudja foglalni azalatt megpróbálok én is közelébe kerülni és közben aktiválni a Ninpo: Gyaku no sekai-t amivel kellőképpen meg tudom zavarni. Ha látom, hogy esetleg kezdi megszokni a fordított irányokat, akkor deaktiválom, hogy ismét megzavarjam, pár vágás erejéig. Igyekszem hajlatokra támadni, hogy csak mozgás képtelenné tegyem. Ha a klónom ki bírja eddig akkor ő a Ninpo: Gyaku Kaihou-t kisérli meg végre hajtani rajta, ha sikerül akkor szemét becsukva, fülét bedugva hasra veti magát, hogy ellenfelem látását és hallását gyakorlatilag elvegye tőle.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptySzomb. Márc. 16, 2019 10:55 pm

Az ellenfeletek egy darabig érdeklődve figyeli az eseményeket, majd amikor megindulsz, becsukja a szemét. Megalkot néhány kézpecsétet, majd összecsapja a tenyerét, de nincs jele, hogy valamilyen technikát alkalmazna. A sharingan-nak köszönhetően te is csak kisebb változást érzékelsz a férfi körül, de nem tudod megmondani mi lehet az.
Amikor felé hajítod a kunai-t, egyszerűen csak elmozdul előle, majd hirtelen szembe fordul a másolatoddal és pár pillanat alatt elintézi. A fickó nagyon gyors: két ütéssel kivégzi a klónt, majd megragadja a fegyvert és megindul feléd. Létrehozod ugyan a technikáidat, viszont azok nincsenek rá hatással, mivel nincs meg a szemkontaktus köztetek.
Majd hirtelen előtted terem a férfi és ütésre emeli a kezét. Nincs sok időd reagálni rá, biztos lenne a találata, ha egyedül lennéd. Éppen ez a szerencséd, hiszen még mielőtt az ökle az arcodon csattanna, a talajból előtör egy hatalmas karó, ami majdnem felnyársalja a férfit. Az ellenfél azonnal hátra ugrik, majd újra kézpecséteket hoz létre. Ekkor viszont elektromos aura veszi körbe.
A következő pillanatban viszont Gin lendül támadásba: számos shuriken-t hajít a férfi irányába, majd két tonfát idéz meg. Ezután a bal oldalara áll, míg Sawa a jobbodra.
- Úgy tűnik valamiféle szenzorral állunk szembe. A Sharingan most nem fog működni... van valamilyen ötleted? - kérdezi Ginrei. - Ha kell, a fegyvereimmel távol tudom tartani, illetve meg tudom zavarni. Szívesen beleállok a közelharcba is, ha úgy van.
- Ha lehet, akkor én nem mennék közel hozzá. Én majd felállítok néhány csapdát és aktiválom azokat, ha megfelelő időben közelíti meg őket. Próbálom majd úgy csinálni, hogy ti ne legyetek veszélyben. Van valamilyen terved, Aiko? - kérdezi Sawa.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyVas. Márc. 17, 2019 1:59 am

Picit furcsállom, hogy nem történt sok minden a kézpecsétet követően, de már cselekednem kell, különben elromlik az időzítés. A klónom a vártnál hamarabb semmisül meg, plusz még fegyvert is juttattam a kezébe. Eddig a lehető legrosszabban alakulnak a dolgok. Amíg ezen mélázok, már előttem is termett és támad. Mire mozdul a testem addigra ő már régen felhagyott a támadással. Én is távolabb szökkenek tőle. Vigasztalhatnám magam, hogy csak elméláztam de az végzetes hiba lenne. Elméláztam és rettentő gyors. A jókedv tova szállt arcomról. Tekintetem ellenfelünkön tartom aki valamiféle aurát öltött magára.
Látszólag nem figyelek Ginreire, de szavai megütik a fülemet. Meredten bámulom ellenfelünket. Igyekszem megsaccolni a reakció idejét. Ha tényleg valamiféle szenzort használ, akkor az a látszólag semmittevő kézpecsét az a technika lehetett. Igyekszem megsaccolni a szenzora hatósugarát a reakciói és a rá zúdított fegyverek összességéből.
-Ha nem tudod használni akkor tényleg nem...
Monodm, miközben megfogom a szemüvegemet és lehúzom az arcomról. Alatta ott virít a sharinganom. A korábbitól még tovább repedt a lencse, így már zavaró. Tovább valamire kíváncsi vagyok, ezért össze csukom a szárait és, mint egy kunait ellenfelünk felé hajítom. Kíváncsi vagyok, hogy tud e különbséget tenni a tárgyak között, vagy ennyire nem kifinomult az érzékelése.
-Ötletem? Van. Ne haljatok meg.
Mondom kedvesen rájuk mosolyogva, majd visszafordulok ellenfelünk irányába.
-Ha jelet adok menj.
Mondom Sawanak. Remélve, hogy tud magára vigyázni.
-Kerülném a további közelharcot. Nagyon gyors, és az az aura nagyon nem tűnik egészségesnek... Ki kell erőszakolnunk belőle, hogy kinyissa a szemét... Készüljetek. Ide terelem...
Elmutatok néhány kézpecsétet majd ujjaimat a számhoz emelem.
-Katon: Hibashiri[/b]
Ahogy kifújom a levegőt, a futótűz úgy indul meg, hogy az érzékelésének a becsült ható körén kívül kerülje meg és zárja körbe ellenfelünket. Így egyetlen járható ösvényt hagyva közte és köztünk. Remélhetőleg ezzel lekorlátoztuk a mozgásterét, és a nagy távolság miatt némi időt nyerünk, hogy lereagáljuk a sebességét.
-Menj.
Biccentek Sawanak.
-Gin!
Veszek egy nagy levegőt.
-Katon: Zukokku
Célzok vele ellenfelünk lábához.
-Kínáld meg valami finommal...
Leguggolok, teret adva Ginreinek. Kezemben a Kaiken és védekezésre készen várok. Valami azt súgja, hogy ez édes kevés lesz ellene.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyPént. Márc. 22, 2019 5:18 pm

Úgy tűnik a többiek megbíznak benned és valamiért tőled várják a megoldást a jelenlegi helyzetre. Szerencsére élsz a lehetőséggel, így végül támadásba lendültök. Az első támadásodra csupán annyival reagál az ellenfél, hogy védekező állást vesz fel. Amikor körbeveszi a lángcsóva, kissé oldalra fordítja a fejét.
A következő pillanatban Ginrei is aktivál egy technikát, de nem tudod mi lehet az. Annyi biztos, hogy ezúttal komoly erő sugárzik belőle. Ha ránézel, akkor zöld chakra aurát látsz körülötte.
Majd létrehozod a Zukokku-t. A tűzgolyó rövid idő alatt keresztül repül a távon, majd becsapódik a földbe és szétrobban. Ezt követően tényleg elszabadul a pokol: a környezet valósággal lángol. A tűz mindent vörösre fest, körülöttetek ami fa még megmaradt, az mind kigyulladt, ráadásul néhol pernye száll a levegőben.
Azonban nincs sok időd bámészkodni, hiszen pillanatokon belül egy fekete párduc ront rád és csapódik a testedbe. Ettől azonnal rájössz, hogy ez nem egy igazi állat, hanem villám chakra eredménye. A támadás azonnal a magasba emel, majd jó pár métert megteszel hátra felé. A mellkasodba égő fájdalom hasít, a látásod egy pillanatra elhomályosul. Talán még az eszméleted is elveszíted egy pillanatra, de amikor a földbe csapódsz és felpattansz róla, szinte azonnal észhez térsz. Végül egy égő fa fogja meg a tested. Szinte mindened sajog és ha ez nem lenne elég, egy kis parazsat is kapsz a nyakadba.
Ellenfeletek villámgyorsan halad feléd, de Ginrei hirtelen az útjába áll és egy ütéssel arrébb repíti. A társad bőre teljesen megváltozott: sokkal izmosabb lett, több helyen is dagadnak az erei, ráadásul a bőre is vöröses árnyalatú lett. Viszont ebben az állapotában Gin képes felvenni a versenyt az ellenséggel.
Jelenleg annyit látsz, hogy ők amolyan adok-kapok bunyóba kezdtek. Eléggé kiegyenlítettnek tűnik a harc, bár a társadat nagyon megviseli. Ha nem segítesz neki, akkor lehet hogy alul marad. Utána pedig neked sem lesz sok esélyed életben maradni.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyPént. Márc. 22, 2019 11:11 pm

A lökéshullámot észlelve egy pillantást vetek Ginreire. Elismerően biccentek neki.
A Kaikent igazgatom a kezemben, míg várom, hogy elüljön a por vagy feltűnjön ellenfelünk. A füstből kitörő fekete párduc igen csak meglepett. Egy vágással próbáltam leteríteni a jószágot de a végeredmény igen váratlan és mellbevágó volt. Másodpercekkel később térek magamhoz, még a levegőben, látásom lassan kezd vissza térni ahogy a sötétségből felocsúdok. Szabad kezemmel mellkasomhoz kapok. Egy égő fának csapódok, onnét pedig guggolásba érkezem a földre. Továbbra is melleim közé szorítva öklömet. Torkom köszörülöm hátha attól jobban múlik ez az érzés de hiú ábránd volt.
~Ebből baj lesz...
Konstatálom magamba, ahogy ismét előkerül ellenfelünk és egyenest felém halad. Egészen addig míg Ginrei fel nem tartja... A nyakamba hulló parazsat lerázom magamról és lassú mély levegőt veszek. Körbekémlelek a lángoló poklon amit sikerült kialakítanunk. Körbepillantok, hogy felmérjem Sawa helyzetét. Ha nem találom az se probléma egyenlőre.
Szemeimet lehunyom és koncentrálok. Szabályozom légzésemet, kihasználom a szusszanásnyi időt amit Ginrei tud biztosítani. Ahogy felnyílnak szemeim a három tomoe helyett immáron egy hatágú, csavart csillag díszíti az íriszemet.
~Mangekyou Sharingan
Így talán tudom kompenzálni az illető és a köztem lévő különbséget. Létrehozok egy kagebunshint majd újabb pecséteket formálok.
-Sanzengarasu no Jutsu
A megjelenő fehér varjak serege megindul célpontunk felé. Engem a klónom hajít ellenfelünk felé. Remélve, hogy a nagy kavalkád közepében nehezebben fog ki szúrni. Megkísérlek bevinni egy erős jobbost neki, ha elvéteném a dolgot, akkor igyekszem Ginreihez igazodva támadni. Főként hajlatokra támadva a kaikennel. Vagy ha más nem, a pecsét formálásban igyekszem akadályozni.
-Mutassuk meg a Konohai vendégszeretet!
Jelzek Ginreinek, bízva benne, hogy az intenzívebb ostrommal el tudjuk terelni a figyelmét a klónomról aki megpróbál alánk kúszni és berántani a tagot a föl alá nyakig.1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Aiko_Mangekyou_aktivalas
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyKedd Ápr. 02, 2019 6:24 pm

A társad elég jól bírja az ellenféllel szemben, de sajnos egyre több találatot kap. Miután összeszeded magad, te is támadásba lendülsz:
Először egy seregnyi varjúval zavarod meg, amire valamiféle villám technikával válaszol. Csak annyit látsz, hogy felvillan körülötte valami, majd a madarak rángatózva a földre hullanak. Ezt követően pedig te is oda érsz, de már éppen megszűnik körülötte az elektromos mező. Így tökéletes lenne a támadásod, viszont még éppen időben észre vesz és kitér előled. Az ellenfél éppen mögötted van és már majdnem lesújt rád, de ekkor jön Ginrei és bevisz neki egy ütést.
A kumogakurei hátra repül néhány métert, majd egy hátra bukfencet követően talpra áll. Dühében felétek üvölt egyet, közben a szájából vér fröccsen ki. A társad ekkor újra támadásba lendülne, de hirtelen megszűnik körülötte a chakra köpeny, majd térdre rogy.
- Azt hiszem én ennyi voltam... - szólal meg erőtlen hangon. - Nincs bennem több szufla.
Az ellenfél viszont még mindig talpon van. Hatalmas vigyorral az arcán feléd fordítja a fejét, de a szemét még mindig nem nyitja ki. A következő pillanatban pedig megindul...
Nagyon gyorsan halad feléd, de hirtelen különböző indák és növények törnek fel a föld alól, melyek rátekerednek a testére és megpróbálják lerántani.
- Most meg vagy! - hallod Sawa hangját, de nem látod őt sehol.
A kumogakurei végül félúton hozzád megáll. A testére számos inda ráfonódott, illetve számos tövis mélyedt a testébe. Próbál kiszabadulni, de jelenleg nem tud. Ráadásul a villám chakra is megszűnt a teste körül. Majd hirtelen a talaj megmozdul alatta és felkúszik a testére, ezáltal tökéletes börtönt alakítva körülötte.
- Ebből a csapdából nem tud kiszabadulni - jelenik meg Shin. - Ha bármivel próbálkozik, akkor a börtön elszívja a chakráját. No de, nem ez a lényeg... jól vagytok? - kérdezi. - Hamarosan itt a felmentősereg!


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyKedd Ápr. 02, 2019 9:40 pm

Ahogy a madarak elhullnak egy pimasz és elégedett félmosoly ül ki arcomra. Elvégre ez rajtam is csattanhatott volna. Öklömet megfeszítem, ám a célpont ismét elkerüli a támadásom. Próbálnék még a levegőben korrigálni de sokat az sem segítene. Szerencsére Ginrei kap az alkalmon és sikeresen bevisz egy találatot.
Én a földre érkezve guggolásban maradok és úgy fordulok ellenfelünk irányába. Üvöltése elégedettséggel tölt el, a vére látványa pedig külön jó jel. Nem nézek Ginre, ezt a luxust nem engedhetem most meg. Biccentéssel jelzem, hogy tudomásul vettem. Vigyorától minden izmom megfeszül, amint megindul én is el rugaszkodom felé. Sawa és Shin sikeresen elkapják. Én néhány lépéssel lelassítok és megállok. A klónom lassan felemelkedik a földből nem sokkal a Kumogakurei előtt. Egészen közel hajol hozzá, megfogja a fejét és erőszakkal igyekszik felnyitni annak szemét, hogy belenézhessen.
-Na ki vele ki vagy és mit akarsz...
Miután megpróbált információkat kinyerni belőle igyekszik álomba szenderíteni a delikvenst.

Én vissza battyogok Ginreihez.
-Én megvagyok. Szép volt srácok.
Biccentek a Kumogakurei felé. Eközben a sharinganom visszaáll a sima hárompontos verziójára. Ginhez érve vigyorogva nyújtok neki segítő kezet.
-Ügyes voltál.
Ha elfogadja felsegítem, ha nem akkor ott hagyom és Shinékhez orientálódom. Leporolom tépázott mini nadrágomat és kicsit megigazgatom a topomat is. Már ami maradt belőle. A trikóm utolsó darabkáját leakasztom a vállamról és a szalagnyi anyagot eltépem, hogy felköthessen vele a hajamat. Aztán a klónomra pillantok, hogy mi a helyzet. Aztán körülnézek magunk körül a lángoló erdőn. Még így erősen hiányos öltözetben is melegem van.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptyVas. Ápr. 21, 2019 8:59 am

A harcnak vége. Körülöttetek minden lángokban áll, az ellenfél pedig nyakig sziklában. Ginrei fájdalmas arccal ücsörög a földön, Sawa és Shin pedig a kumogakurei körül. Amikor oda mész a férfihoz könnyedén ki tudod nyitni a szemét, egyáltalán nem ellenkezik. Viszont amint belenézel a szempárba megszédülsz és hatalmas fájdalom hasít a fejedbe. Azt még látod, amint egy pecsét kúszik fel az arcára, majd hirtelen loccsanó hangot hallasz és piros lé csap az arcodba.
- Mi a fene? - hallod Shin hangját.
- Tyűha, a csóka szétpukkant! - szólal meg lelkesen Sawa. - Azt hiszem ez sem fog már sok gondot okozni.
Információt nem tudtál kiszedni belőle, így nem tudni hogy miért jött, vagy hogy ki küldte.

Ezzel a harcnak teljesen vége. Ginrei elfogadja a segítő kezet, majd biccent egyet feléd. Úgy tűnik igazán megviselte a csata. Viszont nem marad sokáig veletek, sántítva megindul arra, amerre a társait sejti.
- Te is jól harcoltál! - fordul vissza egy pillanatra. - Remélem még lesz alkalmunk együtt harcolni.
Ekkor viszont Madara és Hashirama jelenik meg Keigo és Nanao társaságában. A lány kissé szomorkásan áll a híres páros mellett, míg az Uchiha klán nagy reménysége egy hordágyon fekszik, amit két fából álló lény tart.
- Áh örülök hogy jól vagytok! - szólal meg Hashirama. - Reméltem, hogy nem hal meg senki. Kissé ijesztő volt a távolból látni, ami itt történt.
- A ti ellenfeletek sem maradt életben? - szól közbe Madara eléggé mérgesen. - Több helyen is megtámadták a falut, de egy foglyot sem sikerült ejtenünk. Egy pecsétnek köszönhetően mind felrobbant.
- A miénkkel is ez a helyzet - válaszol Shin. - Elfogtuk ugyan, de amikor Aiko megpróbált információt kiszedni belőle, azonnal szétpukkant.
Madara tekintete ekkor rád szegeződik, amitől azonnal megszédülsz. A fejedben suttogó hangokat hallasz, melyek lassan összeállnak: Ügyes voltál!
Igaz, hogy ezt az egészet csak a Sharinganokon keresztül érzékeled, de még így is világos, hogy a klánfőnök megdicsért.
- Számotokra a vizsga véget ért, nem kell folytatnotok - mondja Madara. - Jelenleg a Tokubetsu Jōnin rangban vagytok, de...
- De lenne esély arra, hogy picit fentebb jussatok a ranglétrán. Már ha valakit érdekelne egy rázósabb küldetés, ami még ennél is veszélyesebb. - mondja Hashirama. - Viszont erről később beszélünk. Most menjetek pihenni!
Ezt követően mindenki távozik, amerre szeretne.

//A küldetésnek itt vége:
Rangod: Tokubetsu Jōnin
Chakra: +20
Pénz: 2000ryo
+ Mangekyo Sharingan aktiválása//


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája EmptySzer. Május 08, 2019 9:56 pm

A loccsanó hanggal együtt belém hasítanak a klónom emlékei. Látom magam előtt a jelenetet a felkúszó pecsétet és a vörös vér áradatát. Szinte érzem is az éles fájdalmat amit a klónba hasított, ám végső soron a látvány volt az ami betett neki... és nekem is. Megszédültem és fenékre huppantam. Üveges tekintettel meredtem magam elé. Jobbommal arcomat markoltam, egész testemet rázta a sokk. Balom ökölbe szorult, lassan zihálni kezdtem. Ez a borzalmas látvány utat nyitott olyan elfojtott emlékeknek amiket már rég eltemettem. Izzadtam de közben rázott a hideg. Apránként tudtam csak úrrá lenni a testemen. Lassan elvettem a kezem az arcomról. Ránéztem, véres ugyan nem volt de a lángok narancssárgás fényében néhány pillanatig ebben sem voltam biztos. Lassan lehunytam szemeimet és ismét tenyerembe temettem az arcom. Lassú mély levegőket vettem. Végül nagy nehezen lenyugodtam. Még egy utolsó pillantást vettem ellenfelünk maradványaira. Rosszallón megingattam a fejemet és feltápászkodtam. Megigazítottam maradék tépett ruházatomat. A táskámból egy cetlit húzok elő amit az öregtől kaptam, vészhelyzet utánra. Reménykedtem, hogy valami édesség van bele pecsételve, vagy finom kaja. Egy Kunaial bele vágtam ahogy mondta. Egy pukkanás kíséretében elő is került a tartalma. Nem éppen édesség, de ez is nagyon jól jön... Egy másik napszemüveg. Időm azonban nincs feltenni, mert előkerült az Első és Madara. Míg a többiekkel diskurálnak megpróbálom felsettenkedni magamra a szemüveget. Már a szemöldökömnél járt az alja amikor szóba kerültem. Tágra nyílt vörös szemekkel pillantottam Hashirama-ra, onnan pedig Madarara aki addigra szintén rám meresztette szúrós tekintetét. Amit a tekintetéből hallottam... megszédített. Bizonytalanul pislogtam, majd biccentéssel köszöntem meg. A szemüveget feltettem a helyére és deaktiváltam a sharingant. Végig hallgatom a vezetőséget. A lehetőség birizgálja a fantáziámat.
-Amíg nem más életével fizetünk érte... Én benne vagyok.
Biccentek és távozom a helyszínről.


//Nagyon király kaland/mese volt! Bocsánat, hogy csak most reagáltam. Smile //
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája   1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája Empty

Vissza az elejére Go down
 
1. fejezet - 3. rész: A Shinobi Próbája
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: A Nagy Shinobi Nemzetek :: A Tűz Országa :: Küldetések, Kalandok a Tűz Országában-
Ugrás:  
Saját fórum a HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés