Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Kagetsu Klántechnikák

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Kagetsu Klántechnikák Empty
TémanyitásTárgy: Kagetsu Klántechnikák   Kagetsu Klántechnikák EmptyHétf. Júl. 09, 2018 9:07 pm

A Kagetsu klán speciális technikáihoz többnyire szükség van egy speciális „eszközre”. Ez vagy chakrával kezelt virágmagvat jelent, vagy különböző virágszirmokat. A klán meglehetősen békés és nem szívesen használja a virágokat harcra, de sajnos a múlt szörnyűségei miatt kénytelenek voltak ők is megvédeni magukat, így jöttek létre a támadó technikáik.

Hanashuriken no Jutsu (Virágshuriken Technika)
A használó a technikához virágszirmokat használ. Egyszerűen csak a levegőbe dobja a szirmokat, majd a kézpecsétek elmutogatását követően chakrát vezet beléjük és kilövi őket abba az irányba, amerre szeretné. A szirmok ettől kemények és élesek lesznek, de egy igazi shurikennel nem érnek fel.
Rang: D
Chakra: 120

Kusamakibishi no Jutsu (Fű-makibishi Technika)
A technikát csak füves területen lehet használni. A használó lényegében a fűbe vezeti a chakráját, amitől a fű kemény és hegyes lesz. Ha valaki belesétál, lényegében ugyanolyan sérülést fog elszenvedni, mintha Makibishi-be lépett volna.
Rang: D
Chakra: 120

Genjutsu: Hana Kaori (Illúziótechnika: Virágillat)
A technikával virágillatot lehet létrehozni a levegőben. Maga a technika csak a megtévesztést szolgálja.
Rang: D
Chakra: 120

Shokubutsubunshin no Jutsu (Növényklón Technika)
A technika segítségével a használó a környező virágokból, növényekből hozza létre a klónját. A másolat képes harcolni, viszont ha sérülés éri, azonnal megsemmisül.
Rang: C
Chakra: 180

Kusa no Ha (Fűpenge)
Csak füves területen lehet létrehozni! A Kagetsu klántag a szükséges kézpecséteket követően dobbant egyet, vagy megérinti a talajt, majd szabadjára engedi a chakráját és a fűbe vezeti. Ezt követően a fű rövid időn belül megnő, legfeljebb 2m hosszúságúra. Ráadásul a chakra hatására a fű tényleg olyan éles és hegyes lesz, mintha kard lenne.
Rang: B
Chakra: 280

Budōnoki no Jutsu (Inda Technika)
A használó speciális chakra magokat dob el, majd a technika aktiválását követően a magokból számos inda nő ki és tekeredik rá arra, amihez hozzáért a mag. Lényegében emberek elfogására szokás használni.
Rang: B
Chakra 250

Hana Gokusha no Jutsu (Virág Börtön Technika)
Kagetsu Klántechnikák Latest?cb=20140521172642
A használó a célpontja köré dob legalább egy marék chakra magot, majd a technika aktiválását követően a talajból egy hatalmas virág tör elő és lényegében bekapja az áldozatot. Ezt követően a virág megpróbálja lebontani azt, aki benne rekedt.
Rang: B
Chakra: 320

Hōshi Kōgeki no Jutsu (Spóratámadás Technika)
A használó több marék chakra magot szór szét a környezetében, majd ha aktiválja a technikát, a talajból számos virág nő ki, melyek kábító spórát eregetnek a levegőbe. Ha valaki túl sokáig tartózkodik a spórafelhőben, akkor elájul.
Rang: B
Chakra: 280

Wakagaeri no Hanakago (A Megújulás Virágkosara)
Kagetsu Klántechnikák 350?cb=20180209201003
A technika segítségével a használó egy virágokból és indákból álló „bölcsőt” hoz létre a célpontja körül. Egyszerre csak egy személy tartózkodhat benne, de amíg az illető benne van, addig felgyorsul a regeneráló képessége. Lényegében egy gyógyító technikáról van szó.
Rang: B
Chakra: 450

Hitogoroshi Hōshi no Jutsu (Gyilkos Spóra Technika)
A használó több marék chakra magot szór szét, majd a technika aktiválását követően nagyjából 30cm magasságú, pöfeteg gombára hasonlító virágok nőnek ki a talajból. Ezután ha a használó úgy kívánja, a virágok kinyílnak és sárgás spórát engednek ki magukból. Ha valaki belélegzi a spórát, azonnal elálmosodik, de ha hosszabb időt tölt el a spórafelhőben, akkor meghal.
Rang: A
Chakra: 600
Megjegyzés: 3-4 körig kell benne tartózkodni, hogy halálos legyen.

_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
 
Kagetsu Klántechnikák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Tekercsek :: Technikák, Képességek :: Kekkei Genkai és Klán technikák :: Tűz Országa-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés