Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Nara klántechnikák

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Nara klántechnikák Empty
TémanyitásTárgy: Nara klántechnikák   Nara klántechnikák EmptyKedd Júl. 03, 2018 10:34 pm

A Nara klántechnikák leginkább a használó árnyékát használják, irányítják és manipulálják. A technikák eredetéről nem lehet tudni szinte semmit. Többnyire a patkány kézpecsétet szokták használni a létrehozáskor.


Kagemane no Jutsu (Árnyimitáció Technika)
Nara klántechnikák 320?cb=20150222031550
Ez a legfőbb technika, amit elsőként sajátítanak el a Nara klán tagjai. A használója kiterjeszti az árnyékát, majd összekapcsolja a célpontja árnyékával. Ha a két árnyék összekapcsolódott, akkor a célpont azonnal ledermed, majd ugyanúgy fog mozogni, mint maga a használó. A technika hátránya, hogy eléggé lefárasztja a használóját, illetve jelentősen függ a fényviszonyoktól is.
Rang: C
Chakra: 150
Megjegyzés: Szokás még Kageshibari no Jutsu(Árnykötés Technika) névvel is használni.

Kagemane: Kageshibari no Jutsu (Árnyimitáció: Árnykötés Technika)
Nara klántechnikák 328?cb=20141106064227
A Kagemane módosított változata. A használó először létre hozza egy társán a Kagemane no Jutsu-t, azonban nem bénítja meg vele. Ezután a társ szabadon mozoghat, harcolhat, de a kapcsolat él közöttük. A Nara használó a kapcsolaton keresztül érzi, ha a társa valakihez közel ér, így a társon keresztül képes lesz az Árnyimitáció létrehozására. Ezután maga a kapcsolat megszűnik a társsal, viszont az új célponttal ugyanúgy létrejön és szabadon használható lesz rajta az Árnyimitáció.
Rang: C
Chakra: 180

Kagemane Shuriken no Jutsu (Árnyimitáció Shuriken Technika)
Nara klántechnikák 320?cb=20151004011001
A technikához szükség van egy chakra pengére, amibe a használó belevezeti a chakráját. Ezt követően a Nara használó ha a célpontja árnyékába dobja a fegyvert, képes lesz az Árnyimitáció létrehozására. A hátránya, hogy ezzel a technikával csak megbénítani lehet az ellenfelet, mozgatni nem.
Rang: C
Chakra: 160

Kagemane Ryōiki no Jutsu (Árnyimitáció Terület Technika)
Nara klántechnikák 320?cb=20160809193000
A technikával a használó kiterjeszti az árnyékát saját maga köré, így egy kisebb területet fed le vele. Ha valaki belekerül, azonnal az Árnyimitáció hatása alá kerül. Előnye, hogy egyszerre több ellenfelet lehet vele elkapni, viszont elég gyorsan elhasználja a használó chakráját.
Rang: B
Chakra: 240

Kage Nui no Jutsu (Árnyvarrás Technika)
Nara klántechnikák 320?cb=20170117064127
Ez már egy erőteljesebb technika, mely nem a Kagemanéra épít. A használó ennél a technikánál materializálja az árnyékát és árnycsápokat hoz létre belőle, melyekkel képes harcolni. A létrehozott csápokkal keresztül lehet döfni az élőlényeket és úgymond össze is varrhatja. Mivel maga a technika fizikai támadásnak minősül, nehéz vele valakit úgy elkapni, hogy ne ártsunk neki. Előnye viszont, hogy a használó bármikor átalakíthatja, hogy az Árnyimitációt használja.
Rang: B
Chakra: 220

Kuro Higanbana (Fekete Pókliliom)
Nara klántechnikák 320?cb=20160120053310
A technika alapja a Kage Nui. Miután a használó feltűzte az ellenfelét az árnycsápra, ezzel a technikával képes lesz közelebb mozgatni magához. A segítségével akár egyszerre több ellenfelet is a közelünkbe húzhatunk.
Rang: B
Chakra: 220

Kageyose no Jutsu (Árnygyűjtő Technika)
Nara klántechnikák 320?cb=20151004010825
A nevével ellentétben a technika nem gyűjt össze semmilyen árnyékot. A használó a Kage Nui segítségével létrehozza az árnyékcsápokat, majd ezzel a technikával lényegében megerősíti. Ennek köszönhetően a csápokat sokkal finomabban lehet mozgatni, vagy akár fegyvereket lehet velük megfogni és elhajítani.
Rang: B
Chakra: 270

Kagezukami no Jutsu (Árnykarom Technika)
Nara klántechnikák 328?cb=20140821160209
Lényegében ez a technika is a Kage Nui-t erősíti. A segítségével a létrehozott árnyékcsápokat lehet acélkeménységűvé erősíteni. Nagy előnye, hogy annyira erős csápokat lehet vele létrehozni, hogy akár óriási méretű tárgyakat vagy élőlényeket dobjon el vele a használó.
Rang: A
Chakra: 450

Kage-Kubishibari no Jutsu (Árnyfojtás Technika)
Nara klántechnikák 320?cb=20150307030619
A technika segítségével a használó létrehoz egy árnycsápot, amit felfuttat a célpontja testén. Ezt követően a használó dönti el, hogy mihez kezd. Az árnyék annál erősebb, minél kisebb a távolság a használó és a célpont között. A leggyakoribb módja, hogy a csáp végét egy kézzé formázzák és azzal fojtják meg az ellenfelet.
Rang: A
Chakra: 400


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
 
Nara klántechnikák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Tekercsek :: Technikák, Képességek :: Kekkei Genkai és Klán technikák :: Tűz Országa-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés