Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Mutsugahara Fan

Go down 
SzerzőÜzenet
Mutsugahara Fan

Mutsugahara Fan

Hozzászólások száma :
7
Join date :
2017. Aug. 04.

Mutsugahara Fan Empty
TémanyitásTárgy: Mutsugahara Fan   Mutsugahara Fan EmptyHétf. Okt. 09, 2017 9:52 pm

Először is a saját technikákról írok!
Ám ezeknek van egy tekercs alapú verziója, melyek erősebbnek erősebbek, de elkészítésükben sokkalta bonyolultabbak.


 
Hakurei Szentély Titkai 1.
 
 
0# Rész: A Shikigami
 
 
Nézzük csak, a Shikigami eredetilegaz az istenekhez képest egy alacsonyabb rendű "túlvilági/természetfeletti" lény, mely urát vagy úrnőjét szolgálja. Általában az istenekhez való kötődés végett pár magas rangú ősi család vagy shintoista/buddhista szentélyek őrzői a Shikigamik. Ilyen ősi család a Mutsugahara család. 
Nem gondoltátok volna, hogy a Naruto világában is fellelhetők, vagy nyomaikban megtalálhatók? 
Megbízottak fajtái:  
+ 1# Papír típusú 
+ 2# Démon típusú 
+ 3# Ember típusú 
 
+ 1# Papír típusú; Megbízott ritkán támadó, inkább felderítő, védő, segítő jellegű. (Nyomokban Konan technikájában született papír jutsui) 
+ 2# Démon típusú; általában ők a legnagyobb gyilkoló erők. (Ninjuuk) 
+ 3# Ember típusú (Madara és Obito feltámasztó jutsujából újjá éledt shinobik pl.) 
 
Szerintem így már érthetőbb! Viszont lehet fokozni; ez a Fuuin típusú megbízottak! 
Ez is lesz a téma! 
 
1# Rész: Stílusok háttér története dióhéjban
 
 
Ahogy a békés vallás elterjedt a különböző országokban egyre többen kötöttek egymással szent köteléket (Házasságkötés, Közösségek különböző Esküik, Ünnepi rendezvények szervezése, résztvétele stb.) egyre jobban beleilleszkedtek a közélet eseményeibe. Kapcsolat született a szegények, a papok, a gazdagok között: mint politika, gazdaság, jogok, vallás. Sőt harcos válfajuk miatt még hatósági szinteken is működik globális szervezetük immár több száz éve. 
Az történelem gondoskodott róla, hogy a hakurei-hegyi papok és papnők elzárják tudásukat a világ elől, s ne szóljanak bele erőteljesen a shinobi világ dolgaiba. 
 
A papok három jutsu stílust építettek fel: 
A# tűzországi Jukkei stílus - Shikigamik, azaz a megbízottak.  
B# hangországi Kagura stílus - A szólánc ima ereje! 
C# Semleges Gaguka stílus - Pecséttechnikák, talizmán típusok, akadály építések. 
 
Ezeket a Stílusok alacsonyabb szintjeit mások már korábban felfedezték, viszont feledésbe merültek. Apró nyomok által tudták a szerzetesek újra alkotni.  
 
Amivel foglalkozni fogunk a mai nap, az a Jukkei stílus. Mire mai formájára eljutott, eltelt bizony 110 év. A vasországi Amerodou, a kisfalu hatósága igyekezett Komainujaival ellent állni a gonosz Tsunék és alkalmazóik ellen. 
A történelem nem tesz említést a ninjuuk vagy a klánok tevékenységeiről, de az oldalon találunk olyan személyt, aki manapság szerződésben áll a rókákkal. De több emberöltővel ezelőtt egy korábbi szamuráj klán élvezte a róka ninjuuk szolgáltatásait. 
Amerodou no Sato egy kereskedelmi falu volt annak idején, mely nem adózott a helyi nemes családnak. A család szamurájai meglettek bízva, hogy végezzék ki a falu minden lakóját. Az a falu gazdagságában és zsarnok ellenállásában született irigységtől és arroganciától terhes feladatot maradéktalanul végre akarták hajtani a család katonái, de nem gondolták, hogy nagyobb ellenállás robban ki, mint gondolták. Három közép osztálybeli ninja család ellenállt: Maramusa, Hanataro, Masamune családok. 
 
Ez nagy hiba volt! 
 
A föld felszínéről két nap alatt eltörölte egy különös erő a nemesi családot és területén minden élőt és élettelent. Csupán egy gyermek élte túl a különös ütközetet. Ám a gyermek is eltűnt az események kavalkádjában. 
... 
A húsz évvel később a vasországi Kyoichi Templom papjai adták át a Hanataro-k után fent maradt tudást a Hakurei hegyi papnőknek a csatlakozás feltételeként, ezzel is megkezdve a Hakurei Szentély vallási terjeszkedését, mi szerint egy országban minimum egy templom/szentély létesüljön. Így a béke teremtés első lépéseit megtették a maguk módján. A Szentélyek egymástól függetlenek, mégis egymást segítik ki pénzzel, kapcsolatokkal. 
Ahogy teltek az évtizedek, tehetségesebbnél tehetségesebb papok és papnők fejlesztgették a szerzett családi technikát. 
Immár 90 évvel ezelőtt Hanataro Ichiban nevű vándor személyes okokból átadta a komainuk tekercsét (oroszlánkutya ninjuu szerződést) a papságnak, majd a saját egyedi fejlesztését tanította meg az akkoriban gyönyörű papnőnek, kiben élete szerelmét fedezte fel, de végül nem lehetett az övé. Ez a technika volt a "Miko no Shikigami". 
 
Itt volt egy nagyobb ugrás az elkövetkezendő negyven évben, mivel a Hang országában chakra használó szerzetesek a szólánc ima kántálásukkal létrehozták a Kagura stílust, melyről mai napig nem hajlandók publikálni.  
Majdnem hogy egyidőben a Füst ország egyik szentélyében a papnak állt matematikus Shirako atya publikálta a frissen alakult akadály építő technikáit a szentélyek között. A Hakurei papok velük akartak példát statuálni, hogy a Doichi-dono igen is tegye közzé ima rendszerét. 
Végül a tervek meghiúsultak, és Hang országával megszűnt a kapcsolat! 
 
Egy ember öltő alatt a régen Miko no Shikigamiról átkeresztelt Hayashi no Shikigami technikából indult ki a régen Királynak becézett pap saját jutsuja. Létrehozta a saját chakra sűrítményét a madarak tulajdonságát adva. 
Mindenki felfigyelt a Király égbe nyúló Megbízottjaira(Toppingu). Ennek hatására Onika Kaburo fiatalon megalkotta legjobb cimborája hatására az Amatsumara no Shikigamit, azaz a kovácsisten megbízottját. 
Az elkövetkezendő negyven évben egyre több csoportos fejlesztések indultak, hogy a megbízottak ne pillanatok erejére használhatók legyenek, hanem stabil, hosszantartó chakra lényeket/Shikigamikat hozzanak létre. 
 
2# Rész: Fejlesztések -Kötések és Segédigék
 
 
A papok, papnők a chakra felhasználás kutatásának szerelmesei voltak. Finomítottak a chakra irányítási műveleteken. Az első szolgát különös módon nem egy pap dolgozta ki és mutatta be, hanem Hanataro Ichiban nevezetű ex-shinobi és ma már réges-rég kipusztult klánja fejlesztette ki (Hayashi no Shikigami), majd Hakurei első papnőjének - kiben plátói szerelmes volt Ichiban - megtanította.    
Mutsugahara Fan Tumblr_nylc3oA3ux1tqpj1to6_540
    
    
Ez a technika ninpou fajtája Bunshin formában működött, a későbbi fejlesztések már sokkalta használhatóbbá váltak. A tűzországi Hakurei Szentély szerzetesei maguk stílusában jelenítették meg a különböző technikákat.    
Leírás: Működési Elv     
Száz év munkálkodása alatt nyerték el a jelenlegi formák végső fázisaikat. Az alap lényege, hogy míg a shinobi fajta chakra lények klónként működtetik, addig a mikók szó szoros értelemben öntudattal nem rendelkező lényeket hoznak létre.    
A Jukkei a természet állatainak híve. A chakra lény felveszi az adott állat alakját, valamint valamely és/vagy valamennyi tulajdonságait. //A szaporulaton kívül! Nem 18as karikázunk!//   
A fizikai megkötés chakra felszabadítási funkcióval rendelkezik eredetileg. A chakra lény formáját a felhasználó adja meg. A lény funkciói nem feltétlen egyediek.   
A Fizikai megkötés köré kipuffad a chakra. Az energia sűrítmény felszíne megkeménykedik, s azon belül áramlatok jönnek létre, azaz fizikai testet kap a lény, viszont átlátszó, mégis kemény burkolatú a teste. Ami előnyös, hogy nem sebez egy érintéssel a chakra állat felszíne, ha csak nem arra specializálódott mellékági képességgel rendelkezik. Vagy egyszerűen használjuk a fizika törvényeit.   
   
A Fuuin no Jutsut felhaszálva papír talizmánokat, tekercseket használunk. 
A Shikigamik elkészítésekor Három kötést különböztetünk meg!    
     A.) Kassei Kagentei: (Aktivációs/Fizikai Kötés) Megjegyzem! Bármi lehet fizikai megkötés. Viszont a Fuuin technika alkalmazása esetén ajánlatos ninja tekercs vagy chakra érzékeny papír. 
Ebben a kötésben/pecsét részletben fixálja le a jutsu alkalmazó a megbízott alakját, formáját. Ez a kódolás határozza meg a tulajdonságokat mint kinézet, jellem, mozdulat sorok. 
 
   B.) Enkakusousa Gentei: (Távirányítási Kötés) Egy azon kódolás, mely két talizmánt kommunikációs szinten összeköt. Általában azonos a jel! A jel fogadó szimbólumon közölt információt gondolati úton határozhatjuk meg. Úgy kell elképzelnünk a működését, mint a WiFi-Rúter-Fogadó Egység. Ha megszakítjuk a kapcsolatot, attól függetlenül a Shikigami végre hajtja az utolsó parancsot, majd megszűnik a lény létezni.   
A kommunikációs szimbólum a "négyzet". Lehetőleg Chakra tintával rajzoljuk fel. A másik talizmán papírlapon szerepelnie kell a négyzetnek, vagy akár a kezünkre is felfesthetjük. Egy időben divat is volt az ilyen négyzetet a tenyérre tetoválni. 
 
    C.) Kyoumei Gentei: (Rezonancia Kötés) Itt is két vagy több pecsétet kötünk össze, mint a Enkakusousa Gentei esetén, - ám ez közvetlen kapcsolat - viszont nagyobb jelentőséggel bír, hiszen különböző elzárt jutsut, fegyvereket, fuuin technikákat (és egyebeket) kombinálunk a Shikigamival, így olyan, mint egy normál shinobi technikáival rendelkezne, vagy mintha iwagakurei bábként funkcionálna. Mondhatni ez a Shikigami belső chakra áramlásának és a Jodoushi (Segédige) aktiválásának forrása, mozgató ereje. 
 
Jodoushi - Segédige 
Deffiníció: A segédigék a kötések adta lehetőségek kombinálásából született mellékági képességek. 
 
Az ismert Segédigék: 
1# Jodoushi - Fusezei: A "Leselkedés" nevű technika lehetőséget nyújt, hogy az adott Megbízott/Shikigami szemszögéből láthatjuk a körülményeket.   
Besorolás:  D   
2# Jodoushi - Shitateru: "Szegezz (fegyvert)" Az ellenfél chakráját bemér és követ a chakra lény.   
Besorolás:  D   
3# Jodoushi - Katasuke: "Bevégzés" Minden Megbízottnál más. A lényege, hogy Kamikaze akcióba lendül a lény.   
Besorolás:  Adott megbízott szintjétől függ! 
4# Jodoushi - Konomi: Ez az, amikor a chakra lénynek olyan külsőt adunk, amely a benne áramló chakrát elrejti vagy adott lénynek chakra DNS-ét és mennyiségét másolja le, valamit a minta test tökéletesen lemásolt kinézetét kapja meg a Shikigami.   
Besorolás:  A   
5# Jodoushi - Kage Hitogara: "Árnyék Egyéniség" Konomiból leválasztott műfaja, mely arról gondoskodik, hogy  az alkalmazó mozdulatait, beszédét, mimikáit leutánozza. Az árnyék irányításának két módja van. 
A könnyebb, amikor mi is mozgunk, beszélünk azaz magunk is elvégezzük egy időben azt, amit elvárunk a Megbízottól. 
A nehezebb, amikor 100%-an csak a gondolatunk alapján teszi meg a Shikigami az elvárást.  
Besorolás:  C 
 
 
3A# Rész:      Hanataro Klán egykori technikái! A Shinobi mód!   
   
Név: Sokodzikara Ninpou: Shikigami    
Magyar Név:Rejtett Energia Művészet: Szolga/Megbízott    
Típus:   sima Ninjutsu, de vegyíthető vagy kivitelezhető a Fuuin stílussal    
Jutsu jellege: Kisegítő     
Leírás:     
1.,    
A Justu különböző szinteket hordoz, és a szintekkel új követelmények bukkannak elő. Ez a jutsu miért előnyös? Mert kombinálja a chakra irányítási műveleteket. Sőt a Shikigaminak nem feltétlen kell úgy kinéznie, mint a használónak, igazából  bármilyen alakot adhatunk.     
2.,     
Az "E" szintű Shikigami:    
Az "E szintű" Jutsu alapvető chakra irányítási műveletei:     
+ chakra testen kívüli önálló irányítása    
+ chakra testen kívüli irányításával való mozgatás    
+ chakra testen kívüli tárgyban való irányítása
.    
Egyazon alapelven működik, mint Kawarimi no Jutsu alkalmazásakor létrehozott Bushin.    
Egy alapvető, alapszintű shikigamihoz ennyi tökéletesen elég.    
A technikához mindenképpen szükséges egy fizikai megkötés, ami ebben az esetben a hagyományok szerint: falevél, vagy papír bármely formája megteszi, de igazából bármit fel lehet használni hozzá. Ebben hasonlít a Kawarimi no Jutsuhoz, de nem egy pillanatra való felhasználásra alapszik, illetve jobban kiterjeszthető a chakra felülete.    
A tárgy egy belső fizikai motor képezhet , ami körül Chakra áramlik. Ez a fizikai megkötés elpusztul a Jutsu megszűnésével, ha nem chakra érzékeny.    
A szolgára felvethetjük a saját alakunkat, de igazából bármi féle megtévesztő alakot megadhatunk.     
3.,    
A "D" szintű Shikigami:     
A következő követelmény: Támadó jutsu elsajátítása, alapvető chakra irányítási művelet:    
+ chakra testen kívüli irányításával való átalakítás
    
A ninja tekercsébe pecsételt jutsu tovább írásával akár parancs sorokat is megadhat körül írva a pecsétet, vagy összeköt egy másik lepecsételt jutsuval. Azaz így úgy tűnik, hogy az aktivált Shikigami képes technikák alkalmazására, de igazából ez nem igaz.    
A technika fizikai motorja maga a tekercs. Ha a Bushin felhasználta a jutsut, akkor eltűnik, s a tekercs marad csak hűlt helyébe.    
Megjegyzés: Ehhez a megoldáshoz kapcsolódóan! Mivel a chakrád olyan mint a saját DNS-ed, ezért gondoljunk más esetekre is. Ha  a két pecsét elzáró chakrája különbözik, megoldható a pecsétkombinálás, ha a két ninja összehangolja chakrájukat, s azon módon kötik össze a két pecsétet.    
4.,     
Megjegyzés: Szerzetesek – akik tisztába vannak a Fuuin no Jutsuk témából eredő Talizmánokról - nem szükséges még a technika elzárása sem. Ők képesek olyan kódolásra, ami miatt Jutsut nem kell létre hozniuk és elzárniuk. Hanem a talizmán aktiválásakor jön létre a Jutsu. //Azért nem a D szintű technikához írtam, mert ez a módszer meghaladja azt. Legalább C szintre kategorizálható.//    
5.,     
A "A-S" szintű Shikigami:    
További követelmény: Kage Bunshin ismerete.    
   
   
A "C" szintű Miko no Shikigami próbálkozás   
A plusz követelmény: chakra irányítási művelet:    
+ Chakra formálás
    
A chakra Szolga, melyet létrehozunk előre kigondolt mozdulat sort hajt végre, akár csak egy klón, s a viselkedése is ezen alapszik. Itt A Bunshin, vagy a chakra lény A fizikai kötést valóban motornak használja, ami körül az aktiváláskor Chakra áramlik ki, és formát ölt. A test felülete "megkeménykedik" fizikai tulajdonságot adva. Így támadásra is képes. Viszont Jutsut képtelen alkalmazni, s nem egy önálló módon gondolkodó lény.    
A legegyszerűbb módja és/vagy formája a nyúl forma. Az ilyen egyszerű alak C-B szintűnek minősül.   
De a technika akkoriban még tökéletlen volt. Később a tűzországi Hakurei szerzetesek tökéletesítették.    
   
Mutsugahara Fan Tumblr_nylc3oA3ux1tqpj1to6_540
   
   
Jutsuk:   
   
Mutsugahara Fan Demon_shikigami   
Név: Hitomane Shikigami   
Magyar Név: Alakutánzó Shikigami, avagy egyszerű megbízott   
Típus: Sima Ninjutsu   
Kézjelek: Madár-Kos   
Leírás: A kézjelek után egy lebegni képes (nem papír, de kinézetre) papírszerű polip klón jön létre. A maximális magasság mérete 60 centiméter. Legminimálisabb bármekkora, igazából a benne levő tárgy lététől függ. Ha nincs, akkor akármilyen kicsi is lehetséges. Ha van, akkor nem lehet kisebb, mint maga a tárgy. A polip forma egy illúzió, de a fizikai megkötés lebegését a belefektetett chakra okozza.   
Egyik fő képessége, hogy bármi, és bárki alakját felveheti, ha meg megérinti az eredeti testet.   
A másik, hogy a rá felhasznált chakrát kiengedi, és explozis módon megsemmisítheti önmagát. Nem kell komoly robbantásra gondolni, csupán a közventlen közelében lök 3 métert. Nem jár égéssel, csupán vákuumszerű robbanás keletkezik.   
Erősség: Lopakodásra, kémkedésre, megtévesztésre alkalmas. 
Gyengeség: harcban nincs nagy erőssége. Illetve nagyobb ütődés hatására szerte foszlik.    
Besorolás: 55   
Chakraszint: D   
Személyre szabott Mellékági képesség:   
3# Katasuke -Joutatsu Hojo: "Bevégzés -Előrehaladás" A polip klón megsemmisíti önmagát. A kiáramló chakra pedig szétkapja a zárat, illetve az ellenfelet is ellökheti, ezért kapta a nevét.      
Besorolás:  D   
 
Név: Miko no Shikigami //Papnő szolga// 
Típus:   Sima Ninjutsu  
Kézjelek: Kos vagy egykezes Kos 
Leírás:  
A kézjelek után a falevélbe vagy papír darabkába vezetett chakra azon tárgy körül gömbszerűen kipuffad, s kialakulnak a fülek, aprócska lábak, kezek és a szemek. Ezek a részek még kevés energiát is igényelnek gond nélkül. A minimálisan jelentősebb Chakra mennyiséget és sűrűséget a kalapács jelenti. 
Méretre a kalapács is kalapács méretű, csak ezek a lények max 20 cm magasak lehetnek. 
Eredetileg alap dolgokat megtevő kisegítő Shikigamik, de a kalapács miatt ninpouként is használható. 
Alap állapotban két órát kibíró technika, viszont amikor a Shikigami támadás módba kapcsol, kalapács kialakul a kezéből, s maximálisan három csapást tud mérni vele, majd eltűnik és csak a papír/levél marad hűlt helyén. 
Vegyíthető elemi chakrával, mint a Fürge test technika esetén. 
A csapásokat nem kell eget rengetőnek képzelni. Egy csapás egy átlag férfi közepes erősségű ütésével ér fel. Eredetileg nem támadásra lett megalkotva a technika, viszont ezek a lények nagyon gyorsak.
 
Erősség: Házimunkavégzésre, levélküldésre és hasonló dolgokra tökéletes. Harcban elterelésnek is tökéletes. Egyedül nem is erős, viszont tömegesen… menekülj, de gyorsan! Úgy futnak, mint a nyulak! Emellett, ha testük sérül, pillanatok alatt beforr, akár csak a kalapács.  
Gyengeség: gyengéje az adott tárgy (papír/falevél) megsemmisülése vagy megsérülése, mert kell hozzá egy fizikai megkötés, ez pedig maga a (papír/falevél). Ezt a “fizikai megkötést” könnyen észrevehetik, hiszen a szolga teste átlátszó. Ezek a lények nem bivalyerősek, sőt ártatlan kis „segítő manók”. 
Besorolás:
Chakraszint: 110 
Mutsugahara Fan 6px1f9  
  
3B# Rész:      Jukkei stílus magasabb technikák, és Működési Elvei!    
    
Név: Jukkei - Shikigami //Jukkei - Szolga//    
Típus: Sima Ninjutsu, de Fuuin no jutsu kategóriába soroljuk, ha az állat fizikai megkötése fuuin típusú talizmán, vagy a chakrába kódoltak pecsételési technikát.   
 Ez egy tanulmány. Ez adja meg a Jukkei stílus alapját.    
A papok, papnők a chakra felhasználás kutatásának szerelmesei voltak. Finomítottak a chakra irányítási műveleteken. Az első szolgát különös módon nem egy pap dolgozta ki és mutatta be, hanem Hanataro Ichiban nevezetű ex-shinobi és ma már réges-rég kipusztult klánja fejlesztette ki (Miko no Shikigami), majd Hakurei első papnőjének - kiben plátói szerelmes volt Ichiban - megtanította.    
    
Ez a technika ninpo fajtája Bunshin formában működött, a későbbi fejlesztések már sokkalta használhatóbbá váltak. A tűzországi Hakurei Szentély szerzetesei maguk stílusában jelenítették meg a különböző technikákat.    
Leírás: Működési Elv     
Száz év munkálkodása nyerték el a jelenlegi formák végső fázisait. Az alap lényege, hogy míg a shinobi fajta chakra lények klónként működtetik a technikát, addig a mikók szó szoros értelemben öntudattal nem rendelkező lényeket hoznak létre.    
A Jukkei a természet állatainak híve. A chakra lény felveszi az adott állat alakját, valamint valamely és/vagy valamennyi tulajdonságait. //A szaporulaton kívül! Nem 18as karikázunk!//   
A fizikai megkötés chakra felszabadítási funkcióval rendelkezik eredetileg. A chakra lény formáját a felhasználó adja meg. A lény funkciói nem feltétlen egyediek.   
A Fizikai megkötés köré kipuffad a chakra. Az energia sűrítmény felszíne megkeménykedik, s azon belül áramlatok jönnek létre, azaz fizikai testet kap a lény, viszont átlátszó, mégis acél keménységű a teste. Ami előnyös, hogy nem sebez egy érintéssel a chakra állat felszíne, ha csak nem arra specializálódott mellékági képességgel rendelkezik. Vagy egyszerűen használjuk a fizika törvényeit.   
 
  
Név: Hayashi no Shikigami //Erdő Szolgája//    
Típus: Fuuin no jutsu    
Kézjelek: Kos vagy egykezes Kos    
Leírás:     
A kézjelek után a falevélbe vagy papír darabkába vezetett chakra azon tárgy körül gömbszerűen kipuffad, s kialakulnak a fülek, aprócska lábak, kezek és a szemek. Ezek a részek még kevés energiát is igényelnek gond nélkül. Ezek a lények max 30 cm magasak lehetnek.    
Eredetileg alap dolgokat megtevő kisegítő Shikigamik. Alap állapotban két órát kibíró technika. A nyúl lények nagyon gyorsak. Támadásra képtelenek! Harcban jelentőségük akkor látható, ha pl. Falevél helyett robbanó cetlit használunk vagy papnőkhöz híven fuuin no jutsu stílusú papír talizmánokat alkalmazunk.    
Részletesebben a Shikigami testről:    
Shikigami technika nyúl formája úgy képes létre jönni, hogy a Chakra két féle képpen jön létre. Mihez tudnám hasonlítani? Akár csak egy vizi bomba lufi. Ez az alapja az összes shikigaminak. Egy fizikailag fogható burok gondoskodik a felszínről, így képes fogni is akár!    
A második kitölti a burok és a fizikai megkötés közti teret. Ez a chakra áramlik! A nyúl két lába, két keze, két füle végett hatszögez az áramlás. A központtól eltávolodva és visszatérve, majd tovább lendül az áramlat pl. A jobb fültől a bal lábig, majd visszaáramlik a központhoz. Ahogy kavarodik a chakra az áramlások egymás irányát módosítják és kapcsolódnak, így biztosítják egymást. Az áramlatok centrikusan kör és ovális pályán mozognak.    
    
Az erdő shikigamija nem egy gondolkodó lény, alkalmazója a technika megalakulása előtt kell kigondolnia cselekedeteit.    
Vegyíthető elemi chakrával, mint a Fürge test technika esetén.    
Erősség: Házimunkavégzésre, levélküldésre és hasonló dolgokra tökéletes. Harcban elterelésnek is tökéletes. Egy lény nem feltétlen javít a helyzeteken, viszont tömegesen nagyon hasznosak. Úgy futnak, mint    
a nyulak!     
Gyengeség: gyengéje az adott tárgy (papír/falevél) megsemmisülése vagy megsérülése, mert kell hozzá egy fizikai megkötés, ez pedig maga a (papír/falevél). Ezt a “fizikai megkötést” könnyen észrevehetik, hiszen a szolga teste átlátszó. Ezek a lények nem bivalyerősek, sőt mondhatni ártatlan kis „segítő manók”.   
Személyre szabott Mellékági képesség:   
3# Katasuke: "Bevégzés" még nagyobb sebességre tuningolja magát. Gyakorlatilag hihetetlen sebességgel megrohamoz. A roham akár sikerül, akár nem, a chakra nyúl megszűnik.    
Chakraszint: 150
Mutsugahara Fan Latest?cb=20090519212037&path-prefix=en
    
 
    
Név: Toppingu Shikigami //Égbenyúló Megbízott/Szolga//    
Típus: Hakurei féle fuuin no jutsu    
Kézjelek: Majom    
Leírás:     
Hakurei féle: A majom kéztartás során a tenyerünkben hordozott fizikai megkötésbe chakrát engedünk, aminek egy része felszabadítja a chakrát, s létrejön a ninjutsu. A kezünkből felszállva először láthatatlan a chakra lény, majd pillanatok alatt ahogy sűrűsödik a chakra, látható a lény. Milyen alakot formál? Repülni képes madarat!   
Mérete és formája egy fecskével azonos!   
Erősség: Könnyen szálló fecskénk pillanatok alatt manőverez. Ereje a légi taktikákban rejlik. Egyedül is komoly veszélyt jelent, de tömegesen már nagyon oda kell figzelnie az ellenfélnek.   
Gyengeség: A madarak száma nem jelent gondot, viszont fenttartásukban rejlik gyengeségük. Ha a kommunikációt elvágod a chakra állat és gazdája között (megsérted/megsemmisíted a Táviránzítási kötést, vagy az alkalmazót iktatod ki.)   
Besorolás:  B   
Chakraszint: 190   
Személyre szabott Mellékági képességek:   
"3# Katasuke": (Bevégzés) A madarunk egyik szárnyát kiakasztja, és az 180°-ban megfordul, majd saját képzeletbeli, függőleges tengelyén pörögni kezd shurikenként.  
Besorolás:  C   
Mutsugahara Fan 1454964614-88635c91a1886b6dc32cee33094e9f2b
   
 
 
    
Név: Amatsumara no Shikigami //Kovácsisten Inasa//    
Típus: Fuuin no Jutsu    
Kézjelek: Kos vagy egykezes Kos    
Leírás:   
Egy chakra érzékeny papírlapra vetett kötések után, azt elhajítva részlet nélküli ember formát felvevő "báb"/Megbízott felszíne felveszi a Kassei Kagentei féle kötés által azt a tárgyat, mely fizikai megkötésnek gondolunk.  
A talizmán papírlap anyagi tulajdonságát veszi fel a megbízott külső felszíne s annak előnyeivel és hátrányaival rendelkezik. A Shikigamiban áramló chakra a shikigami felszínét jobban megerősíti és együttesen tömeget, fizikai alakot ad.  
Ez a Shikigami nem képes sem ninjutsu, sem genjutsut alkalmazni, de minimális taijutsut alkalmazhat. Viszont a normál emberrel ellentétben a harci tapasztalat és chakra használat árán nem fejlődik, mivel ő maga nem termel chakrát, hiszen nem szerves lény.  
Maga a Megbízott egy méteres, köpcös, emberi mozgással áldott lény. A részletes jellemzőkkel nem rendelkezik, viszont érzékeli a valóságot. Társalogni kizárólag mutogatással képes, de nem rendelkezik tudattal.   
Mégis mitől Amatsumara Szolgája?  
A Katasuke mellékági képessége adja meg a Shikigami eszenciáját.   
Erősség:   normál emberi képessége sok mindenben hasznos. Igazi segítő társ. Sérülései ellenére nem pusztul el, de nem is regenerálódik. Elemi chakrával vegyíthető, akár csak minden Shikigami.   
Gyengeség: Ahogy használja fel a chakráját, pihenéssel nem töltődik vissza a chakrája, s ha elpusztul az általa tartalmazott chakra elvész. A további feladatok megadása nélkül csak leáll, s feladatok nélkül kiesve a Távirányító kötés hatótávolságából meg is szűnik.   
Besorolás: C    
Chakraszint: 160  
Személyre szabott Mellékági képesség:  
3# Katasuke": (Bevégzés) A Chakra áramlat nagy része a Shikigami kezébe összpontosul  és a Shikigami anyagával megegyezően kalapácsszerű fegyver képződik, s növekszik. A kalapács másfél méteres, s ezzel maximum 10 alkalommal tud ütni egy bika erejével. A találat ellenére amint lejár a 10 alkalom, a Chakra lény megszűnik.  
  
Besorolás:  B   
  
  
Mutsugahara Fan Kekkaishi-19
6# Gijin: (Megszemélyesítés) Kifejezetten erre a Shikigamira kifejlesztett speciális segédigéről van szó. A Shikigami a használó tudatát másolja le és sajátítja el. Felvesz némi jelentősebb fizikai jellemzőt, s ahogy sejteni lehet, a másolt tudat alapján így személyiséggel is rendelkezik. Mondhatni Kage Bunshinként, vagy külön élő egyéni személyiségként viselkedik.  
Ennek további válfaja, maga a Gijin Shinka (Megtestesült Evolúció) A Shikigami önmagát másolja le, és veti ki magából klónjait, mintha osztódna. A Shikigami chakrája a másolatok között egyenletesen megoszlik, viszont a másolatok nem rendelkeznek fizikai megkötéssel, így ők ekte úgy viselkednek mint a Kage Bunshinok.  
Besorolás:  A  
Mutsugahara Fan Shikigami-kekkaishi-17203996-500-281  
Mutsugahara Fan Latest?cb=20110420203552
 
 
 
5# Rész: Tekercs megoldási opció
 
 
Szerintem mindenki sejti, hogy a Tobidogu no jutsura alapozva a Shikigamik lehetőségeiknek további kiaknázását, gyorsabb-hatékonyabb felhasználását akarom egy szemszögből bemutatni. 
Tisztában vagyunk, hogy a tekercsek korlátozott mennyiségű elzárást viselnek el. Viszont gondolt valaha valaki a kombinálásukra? Szerintem eddig csak a harci kombinációkra gondoltatok legtöbben. 
Én azt mondom, hogy ássuk jobban bele magunkat a Fuuin no Jutsuba! 
 
Tudjuk jól, hogy a Tobidogu a - számítógépek világából idézve - "felhasználói szintű"alkalmazása a pecséttechnikáknak. Az egyéb Fuuin stílusú jutsuk azért nehezebbek, mert ott már a "programozói tudással" kell rendelkeznie a használónak. Ezzel mindenki képben van! 
 
Ami különlegességnek nevezhetünk, hogy a Jukkei stílus alapjait - emlékeztetőként: 
 
"     A.) Kassei Kagentei: (Aktivációs/Fizikai Kötés) Megjegyzem! Bármi lehet fizikai megkötés. Viszont a Fuuin technika alkalmazása esetén ajánlatos ninja tekercs vagy chakra érzékeny papír. 
Ebben a kötésben/pecsét részletben fixálja le a jutsu alkalmazó a megbízott alakját, formáját. Ez a kódolás határozza meg a tulajdonságokat mint kinézet, jellem, mozdulat sorok. 
 
   B.) Enkakusousa Gentei: (Távirányítási Kötés) Egy azon kódolás, mely két talizmánt kommunikációs szinten összeköt. Általában azonos a jel! A jel fogadó szimbólumon közölt információt gondolati úton határozhatjuk meg. Úgy kell elképzelnünk a működését, mint a WiFi-Rúter-Fogadó Egység. Ha megszakítjuk a kapcsolatot, attól függetlenül a Shikigami végre hajtja az utolsó parancsot, majd megszűnik a lény létezni.   
A kommunikációs szimbólum a "négyzet". Lehetőleg Chakra tintával rajzoljuk fel. A másik talizmán papírlapon szerepelnie kell a négyzetnek, vagy akár a kezünkre is felfesthetjük. Egy időben divat is volt az ilyen négyzetet a tenyérre tetoválni. 
 
    C.) Kyoumei Gentei: (Rezonancia Kötés) Itt is két vagy több pecsétet kötünk össze, mint a Enkakusousa Gentei esetén, - ám ez közvetlen kapcsolat - viszont nagyobb jelentőséggel bír, hiszen különböző elzárt jutsut, fegyvereket, fuuin technikákat (és egyebeket) kombinálunk a Shikigamival, így olyan, mint egy normál shinobi technikáival rendelkezne, vagy mintha iwagakurei bábként funkcionálna. Mondhatni ez a Shikigami belső chakra áramlásának és a Jodoushi (Segédige) aktiválásának forrása, mozgató ereje." 
 
A kötéseket egy szimbólumba kreáljuk - ezt látjuk az ábrán a megfelelő színekben.: 
Mutsugahara Fan Alalp10
 
 
Ez foglalja mindig a tekercs első helyét. A maradék helyek köré (többi pecsétek köré) fonódnak a Enkakusousa és a Kyoumei típusú kötések. Ezzel kompatibilissé tesszük a pecséteket a Shikigamival. 
Így azt a képzetet adja, hogy az "Ellenséges Megbízott" kunait hajít felénk, vagy a kos kézpecsétet használva ninjutsukat alkalmaz ellenünk. 
 
Ha akarjuk, a Tekercset megspékelhetjük írott, fuuin típusú talizmán papírlapokkal s azt is tudja aktiválni. Miért is? Emlékezzünk! Az aktivált Shikigami testén belül chakra áramlatok jönnek létre, amit a három kötés teljes egészében áthat, mozgat, és kontrolál. Tehát a tekercshez tartozó külső talizmánokat is aktiválni tudja. S valamint azokat a saját chakrája kifulladásáig (azaz megszűnéséig) újra tud tölteni és/vagy Enkakusousa segítségével Chakrát adhatunk és vehetünk el. 
Valjuk be, így már ténylegesen természet feletti lénynek tudjuk elképzelni a Megbízottakat hűen prezentálva erejükkel deffiníciójukat. 
 
A Shikigami aktiválási megoldás jellemzői; hogy az ilyen tekercseket bárki alkalmazhatja, ha nincs levédve, egyénre formálva. Ami komolyabb jellemző, hogy a chakrával átitatott vérünkkel is aktiválhatjuk, de abban az esetben a mi parancsainkra hallgat. Az utóbbival egyértelműen az erősebb, komolyabb pecsételés tételekkel rendelkező Shikigamikat lehet aktiválni. 
Más aktiválási módozatai is vannak, mint pl. a távolból való aktiválás. Figyelmeztetés: a legkönnyedebben maga az alkotó tudja kivitelezni. 
 
Megjegyzés: Annyi típusú Megbízott létezik, amennyi van belőlük. Nagyon egyénre szabhatóak! Magunk is alkothatunk. Az alkotás során minél bonyolultabb egy Megbízott, s szeretnénk, hogy minél többet tudjon, az is lehetséges, hogy a fél perces készítéstől a hónapokig való alkotásig növekszik a tekercs megoldású Shikigamik elkészítési ideje. 
Ami viszont előnyöket jelent: minél részletesebb kidolgozású Shikigaminkat nem kell újra és újra megalkotni, hanem már lefixált - mégis módosítható - kódolással a harcban nem kell újra gondolni, képességeket adni a kigondolt megbízottnak. 
Ezzel a módszerrel a Shikigamik kicsivel korlátozottabbak, mégis a Tobidogu no jutsu/Fuuin no Jutsu gyorsabb, hatékonyabb, hibákat kiküszöbölő megoldást tud nyújtani.  
 
Ezen fajta tekercsekből már nem sok létezik. Úgy hírlik- pletykák szerint, hogy világszerte tizenkét legendás ősi tekercs tartalmazza a világ legerősebb Shikigamijait, s az egyik a Hakurei Szentély birtokában lehet, mégis a kíváncsi shinobik soha nem találták meg, ezért arra következtethetünk, hogy ki tudja hova, de valahova el lett rejtve, akárcsak a 11 társa.  


A hozzászólást Mutsugahara Fan összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Nov. 02, 2017 11:23 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Mutsugahara Fan

Mutsugahara Fan

Hozzászólások száma :
7
Join date :
2017. Aug. 04.

Mutsugahara Fan Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mutsugahara Fan   Mutsugahara Fan EmptyPént. Okt. 20, 2017 10:07 pm

Név: Mutsugahara Fan
Nem: Férfi
Kor: (2017) 26
Rang: C
Ország: Tűz Országa.

Kinézet: A 173 cm magas fiatalemberünk általános viselete a vörös/fehér Yukata, a fa Szandáll, és a nemesi származásról árulkodó fekete, – kinti viseletes, - arany szegélyű Gi. Ezek a ruhadarabok rejtett fakkokat rejtenek, sőt Harci legyezője is speciálisan kialakított.
Testi jellemzőnek betudható, hogy hátán sebek találhatók. Illetve felsőtestén mérgezés nyomait fedezhetjük fel. Ám folytassuk a férfiú-i (kicsit kisfiús) sármával, amely pár dologban kiegészíti a karakter szálkásan izmos testén hordozott bogyót, melyet fejnek hívunk.
Fekete hajkoronáját kontyban hordja. A hajvégek vörös színben pompáznak, mely a családja egyik jellemzője. A szemírisze viszont szokványos japán beütésű: fekete haj, sötét barna szem. A bőre kicsit barnább a megszokottnál.

Jellem: A Mutsugahara család régen úgy tartotta, sőt mai napig is, hogy ők a daimyö katanái. Érzés nélkül forgatójuk parancsára ontják ki mások vérét, ám Fan elhagyta ezt a gondolkodást. Ő ilyen parancsok esetében engedetlen tanulva nagybátyja esetéből. Diplomáciai úton próbálja először megoldani az ügyeket, mely a Senjuk gondolkodás módjából és a Hakurei Szentély tanaiból adódik. Az eredetileg kard nélküli szamuráj család shinobi módszereket iktatott régen technikáikban, de manapság teljes egészében shinobikká váltak. Ebből származik Fan rejtélyesség, amit mindig hasznos. Ruházata nemesi rangot, civil álcát ad számára. A család múltja szamurájnak titulálja. A Shinobi közösségekben viszont ninjának. Leginkább a civil álarca mögé szeret bújni, így sosem tartják veszélyesnek.
Szereti: titokban mindig a nők adottságait óva lesi (testi-szellemi), imádja – sőt kedvence - a kutyákat. A rovarokkal szemben előbúj benne a háborús kegyetlen énje. A természet számára szent. S társadalmat mindig imádja kritizálni. ebből kapcsolható, hogy sokszor az elvek és nem feltétlen a tettek embere. Művészlélek, így a művészetet is szereti.
Nem Szereti: a kanca tejet. Az alkoholtól hamar padlót fog => a másnaposság. Nem szereti a korlátozott gondolkodásmódot és a közönséges viselkedést, mégha egyik álarca ez is. Szereti a nemzeti érzést, de a negatív oldalát egyenesen gyűlöli.
A tiltásban nem hisz, sőt nagyban feldühíti, helyette a lehetőségek erejében hisz.

Felszerelés:
+ Harci legyező (átlagos méretű tensei)
+++ 5 db senbon
+ 5 db Füstbomba
+ 10 db üres Jegyzet lap
+ Kis tekercs: Segéd Tekercs
+++ 1. pecsét: Chakra tinta (nagy üvegcse)
+++ 2. pecsét: üres Jegyzet lapok (15 db)
+++ 3. pecsét: Ecsetek
+++ 4. pecsét: nyári és téli köpeny
+ Közepes tekercs: „Yūjin (友人)” Shikigami
+++ 1. pecsét: 5 db kunai
+++ 2. pecsét: 5 db senbon
+++ 3. pecsét: Fuma shuriken
+++ 4. pecsét: 5 db Shuriken

Előtörténet:

Mutsugahara Fan 811dddaebcd2dabdf6c7f0915f6a5aea89ddc61e_hq

Hogy jutott idáig kedves Fan nevű barátunk? Ne aggódjatok. Ez csupán egy vízió, a későbbi jövő. Számomra is szörnyű mindezt látni - s nem is fogom fel hogyan is láthatom -, de nagyon jól ismerem ezt az embert, ezért számotokra nem a halálát jegyzetelem fel az utókornak, hanem azt, hogyan élt s kicsoda ő.
Először is mindenesetre bemutatkozom; a nevem Yūjin (友人), a megbízott (Shikigami), s íme teremtőm története:


Egykoron A Mutsugahara család klánban tagozódott a helyi Daimyö keze alatt. Ahogy új korszak köszöntött be a történelembe, úgy a valaha szamuráj klánként tevékenykedő Mutsuk bevallották, hogy lépést kell tartaniuk a nagy erejű shinobi családokkal szemben. Főleg azon család ellen, kik nagy ellenségük s magukat Fuumáknak nevezik.
Két ország egymás érdek ellentétei sodorták arra a sorsra a Mutsukat, hogy maguk is ninják chakra használatukból merítsenek vegyítve a Kendot, Kenpot, Aikidot, Iaidót, Karatét és Judót. Megszületetett a Mutsu Enmei stílus első ágazata a Kanousei Kenji azaz a rejtett harcszellem.

Miért is furcsa ez a kijelentés? A kenji a ken (penge) a -ji (energia) kifejezésekre értelmezhetjük. A család régi elve – melyet taijutsujuk elveibe is beépítettek -, hogy ő maguk a katana, s a katanát ha kell, forgatják. Forgatójuk parancsait követik érzelmek és gondolkodás nélkül. Ez a Mutsu család.

Ők kenjinek nevezik a magukban és körülöttük fellelhető chakra áradatot, melyre tíz év fejlesztéssel tökéletesítették a csalóka Kanousei Kenjit, melynek eszenciája a támadó mozdulatokban hirtelen kifejtett chakra felhasználásán alapult. Egyszerre gyengének mutatták magukat, mégis erősnek.

A Fuumákkal egyenrangúan küzdöttek a csatatereken viszont, ha szembe találták magukat egy erősebb ellenféllel szemben csak is akkor használták kardjaikat. Vállat vetve szorították vissza a más országból jötteket, s ezzel a „Daimyö büszkeségé váltak a Mutsuk!” – persze … gondolták ők.

A Daimyö színe előtt a munkásságot jutalmazó ajándék ceremónia keretében minden tisztviselő előtt a Mutsuk bemutatták gőgösen a vad chakrájukat, amivel uruk megvetését érdemelték ki.

Hibáztak!

A világ mindig is úgy működött, hogy maga a shinobi egy eldobható eszköz. Felbérelhető, s a kutyákat előbb lehet sajnálni, mint őket bármilyen témáról is van szó. Azaz a Shinobi, megvetendő, alávaló eszköz.

De nem mindenki így gondolta! Az egyik hűbéres Aomoto Manzo segített a Mutsuknak, hogy továbbra is élhessenek. Ugyan is a Daimyö kitaszította a Mutsukat a nemesi sorokból elkobozva összes vagyonukat és birtokukat, valamint rákényszerítette őket, hogy családnevet változtassanak, ezzel a történelemből és a jövőből kitörölve a Mutsu nevet. Ám a család ragaszkodott a nevéhez, s a dühtől tajtékozva végül megválaszolta az asszony az új nevet:
Mutsugahara azaz a Mutsu dühe, mely számára az asszony tiszteletlenségéből eredően az ő élete volt az ára. Micsoda is valójában ezen élet neve?
Mutsu Michara, leánykori nevén Senju Michara. Mutsuk hanyatlásának is tudták be a nemesi körök, amikor öt évvel ezelőtt Mutsu Yakumo feleségül vette a közember/kunoichi Micharát.
A nemesi körökben sose volt egyszerű a házasság és a szerelem kérdése. A férj elméje elborult, amikor a felesége kivégzését rendelték el azon a bizonyos napon, ami harcba is torkollott.

Ez időben a legkisebb testvér baba volt, a középső gyermek alig négy éves, s Fan hat éves. Fan még tökéletesen emlékezik mai napig az akasztásra, talán a sors fintora, hogy a jövőbeli pillanatban az ő nyaka is az akasztókötél markában lesz, régen még az édesanyja torkát szorongatta a kötél.

Szomorú e család sorsa! Immár átoknak is nevezhető.

Fan mire a hetedik életévét töltötte már új birtokon játszott a testvéreivel és a papnőkkel a Hakurei Szentély erdejében. A kedvenc játéka volt a bújócska, ami nem csoda, hiszen, mindig is rejtőzködő személyiséggel bírt, csupán később húsz éves korában fordult egy csöppet nála a kocka. Több fajta érzéssel találkozott különböző emberek kapcsán, viszont a fanyar valósággal is meg kellett szenvednie, amikor egy trauma érte a csonka családot.
A család még egy személlyel rövidült. A három gyermek Fan tizenöt éves korára apjukat is elvesztették, ezért feléledtek benne az apai ösztönök. S túl komolyabb figurának, itt-ott nevetségesen gyerekes felvigyázónak panaszolták el a testvérei a papnőknek. Annak ellenére a három testvér példa értékűen szerették egymást.

Egyik nap, mikor a legkisebb testvér, a kicsi Manzo kilnec lehetett, egy ember látogatta meg a szentélyt, aki a senjuu klán tagja volt. Állítása szerint ő volt anyai ágon a gyerekek nagybátyja, s a gyám jogát követelte.
A szentélytől bár engedélyt kapott a gyermekek elvitelére, hiszen kiderült, ő valójában anyjuk testvére. Fan ellenkezett jobban, mint a csicsergő madárfióka, mikor elrabolja őket a róka.
Nem csoda, hiszen mindig szívéhez nőtt a templom, a mikók, a természet lágy, békés öle.

Pár hónappal később Senjuu Kirama, az előbb említett nagybácsi meglepődött, amikor a három ifjú állta a sarat a shinobi kiképzésen. S mindig hosszú nyélű pipája szippangatása közben elgondolkodott a Mutsu gyerekeken. Az értette, hogy a gyerekek mind ismerik apjuk titkos technikáit, sőt a középső gyermek még fejlesztett is rajta – amit egyszerűsítve Mutsugahara no Kenjinek nevezett – viszont Fan nem hajlandó a kenji féle technikák végrehajtására, ezért a barátomat tehetségtelennek nyilvánítottak.


Telt az idő, s a Senjuuk újabb háborúba léptek az Uchiha klánnal. A tinédzser Fan a parancsokat nem követte, csupán testvérei életéért küzdött. Ahányszor az ellen rájuk támadott, a katana lecsapott mindaddig, míg végül a penge el nem törött. Az egy hétnyi előre törésben és visszavonulásban megnyilvánult, mekkora zseniális szörnyeteg is a fiú. A mutsu düh harcszelleme haragtól telve áldozatról áldozatra járt, miközben azon a napon az utolsó taktikai visszavonulás zajlott. A forrongó chakra elrettentően hatott mindenki számára, az erősebbek még nevettek is, csupán Kirama látta végig, hogy Fan legyezőjét és különös „klónjait” zabolázatlanul s kíméletlenül forgatta. Végül a visszavonulás helyett a Senjuuk Fannal tartottak, s megtörték az Uchiha haderőt. A csata akkor fejeződött be, amikor egy tizenkét éves fehér hajú lány tartotta fel Fant. (Aiko)
Fan megfogadta magában látván a lány küzdő szellemét, hogy soha nem szabad ingerültségből harcolni. Sokszor az ész dicsőbb útra vezet, mint az érzelmek vihara.
A csata elmúlt!
Ám az nap nem ünnepelt egyik klán sem. Fantól társai távolságot tartottak, maga inkább gyakorolta a Hakurei Szentélytől tanult legyező technikákat és Shikigami idéző technikákat. Senjuu Kirama ekkor értette meg, hogy a szörnyeteg ezen tehetségét nem szabad felelőtlenül kihasználni, így maga foglalkozott a fiú fejlődésével.
Idővel, amint betöltötte Fan a tizenkilencedik élet évét, új politikai eszközöket tanult a férfiú, s maga is diplomáciai ügyeket rendezett. Olykor testőr, olykor nyomozó, olykor még diplomata munkákat végzett. Fan örökölte apja ezen tehetségét, s közre működött, hogy a nemesek igen is minimális terület veszteséggel helyet kapjon a shinobik számára egy szebb jövő, amit mi Avar Rejteknek hívunk.


A Mutsu név újra fellendült a hűbéresek között, amit a nemesi Aomoto, a család régi barátja szívéjesen fogadott, sőt néha gondjai alá vette Fant.
A Senjuuk szemében Fan shin
obi jövője haldokolni látszott egészen addig a napig, amikor
egy névtelen felbérelte a Fuuma klán egy fiatal harcosát.
Mutsugahara Fan C69eabeae14876b8613140b6a2850f8c--anime-art-anime-manga

Hősünk éppen a Hakurei-hegyen dolgozott, hogy megtanulja a tekercs féle shikigamik létrehozását. Mit sem sejtett, hogy a veszély vérző koldus képében jelent meg. Besegítette őt, sebeit ellátta, sőt a melegvízű forrásban megfürdette, s hosszas beszélgetések váltották egymást. A Fuuma férfiú ugyanannyi idős lehetett akár csak Fan, s nem kell mondanom, hogy megszerette őt. Talán ez az oka, hogy az orvgyilkosságot egy hónapig húzta, halasztotta. E téli hónapban addig Fan rájött, hogy kicsoda is valójában vendége, mégse zavarta el. Lassacskán egymás igaz barátaivá váltak, sőt mai napig azok vagyunk, amikor a tanulmányai balesethez vezettek.
Fan két héten át nem merte aktiválni az engem zárva tartó tekercset.
Az első emlékem Fan kialvatlan táskás szemei voltak, amikor boldogan sírt, s ölelt át szorosan. Az öt éves barátságunk különösen indult el. Lehet, hogy a rituálé okozta amnézia minden emlékem elvette, de igazán boldog vagyok egészen a víziómig. Az után én voltam az a személy, aki egyben tartotta a ninja útját a diplomáciával, s meg kell mondjam, érdekes technikákat tanult azon év alatt.
A megbízott madarai nem egyszer keltek szárnyra mások védelmére. Őt úgy tudnám jellemezni, mint az igazság védelmezője, a gyengék megsegítője… egy fafejű barom, aki minden helyzetben mosolyog. Egy különc, aki képes lehet a békének nevezett jövő kialakítására.

ENDE, Arigato!


Segédlet az előtörténethez:

- Mikor, esetleg milyen körülmények között született a karakter?
- Kik a karakter szülei?
- Hogy telt a karakter gyermekkora, esetleg vannak testvérei?
- Mikor kezdődött a karakter kiképzése? Mivel háborús időket élünk, gyakran már 12 éves kortól felnőttnek nyilvánítják a gyermekeket.
- Milyen háborús tapasztalatai vannak a karakternek?
- Milyen technikákat ismer a karakter?
- Milyen feladatot teljesített, amiért felnőtté nyilvánították a karaktert?
- Milyen küldetéseken vett részt a karakter?

Előtörténet hossza:
- E rang: 10 sor // Még nem számít felnőttnek a karakter, 10-11 év körüli.
- D rang: 20 sor // A karaktert már felnőtté nyilvánították, de bevetésen még nem volt.
- C rang: 40 sor // A karakter már részt vett néhány küldetésen.
- B rang: 2 oldal // A karakter már sokat tapasztalt shinobi. Valószínűleg már egész szép hírneve is van.

A mennyiség word dokumentumban értendő, 12-es betűméret, times new roman stílusban.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Mutsugahara Fan Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mutsugahara Fan   Mutsugahara Fan EmptySzer. Nov. 01, 2017 9:33 pm

Üdvözletem!

Átrágtam magam az előtörténeten és igencsak megnehezítetted a dolgomat. A történetből nem igazán derül ki sok minden a karakter korábbi életéből, legalábbis én sokkal többre is kíváncsi lennék. A végén ugye ott hagytad az ET minta egy részét is.

A karakter technikáit is próbáltam feldolgozni, bár néhol nekem nagyon úgy tűnt, hogy egy szövegfordítóba bemásoltad és a fordított szöveget másoltad be.

Sokat agyaltam, hogy mit csináljak veled, de végül úgy döntöttem, az előtörténeted: ELFOGADVA!

A saját technikádat viszont elutasítom. Majd közösen áttervezzük, ha küldesz egy pm-et hogy mit szeretnél konkrétan.

Készíts adatlapot!
Kezdő Pénz: 7000ryp
Kezdő Chakra: 220
Kezdő technikák:
- Az alap E rangúak
- 6db D rangú technika
- 3db C rangú technika


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Mutsugahara Fan Empty
TémanyitásTárgy: Re: Mutsugahara Fan   Mutsugahara Fan Empty

Vissza az elejére Go down
 
Mutsugahara Fan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés