Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Fürdő

Go down 
SzerzőÜzenet
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Fürdő   Fürdő EmptyKedd Nov. 29, 2016 8:55 pm

Konoha, természetes forrású, forró vizes fürdője.

Fürdő Latest?cb=20150206064957

A fürdő előtti csatorna is forró vizű, de az igazi kényelmet csak odabent lelheti meg az ember. Egyszerű bambuszfallal ketté választott sziklákkal körbe rakott forró vizű medence. Van egy szauna is az koedukált, ruha viselése tiltott azonban a törülköző az javasolt. A látogatók már két utcával odébb is érzik a forró víz melegét. Télen és a hidegebb napokon az egész környék vastag ködbe burkolózik.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyKedd Nov. 29, 2016 9:11 pm

Aiko úgy döntött, hogy mára szabadnapot vesz ki. Ellenmondást nem tűrően közölte hajnali 4 órakor, meglepően tiszta beszéddel Büdi no ba sannal, hogy márpedig ma nem fog edzeni. Az öreg azon nyomban eltűnt. Ellenben a szagával. Az még a hajnal napsugarakat is megtörte amikor azok 6 órakor a szobája ablakán bemerészkedtek. A lány a fejét a paplanba és párnába temetve próbálta túlélni azt az ecetes, dohos öregember szagot. Fél 7 tájékán megunta. 5 perc tapicskolás után levette szemüvegét az éjjeli szekrényről, magára helyezte és csak utána mert szembenézni a reggeli fényekkel amik kisütötték volna a retináját. Szélesre tárta az ablakot lezser pizsamájában amin a ma esti forgolódáskor az utolsó gomb is megadta magát, de ez csak reggelinél tűnt fel neki amikor a tejet nem fogta fel semmi. Elővett tűt cérnát és a komódra gyűjtött korábban szanaszét hagyott gombokat, szám szerint 3-at, felvarrta. A majd 4 órás szinte semmittevés után döntött úgy, hogy elhagyja a klán birtokát és megnézi a közösségi fürdőt. Állítólag sokkalta kellemesebb mint az itteni. Egy szem kaikenjét karján lévő tokjába csúsztatta és nyakába vette a falut. Némi útbaigazítás után megtalálta a fürdőt. A pára szinte azonnal lecsapódott szemüvegére, letörülte egy laza mozdulattal. Két utcával később betért a fürdőbe. Egy szél törülközőre vetkőzött aztán begázolt a vízbe. illetve ugrott egy bombát, hiszen egy teremtett lélek se volt itt. A medence széléhez evickélt és kényelembe helyezte magát. Szemeit lehunyta és szemüvegét feltolta homlokára, hogy az egyébként arcába hulló vizes haját most távol tartsa onnét.
Vissza az elejére Go down
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyPént. Jan. 27, 2017 6:18 am

Egy újabb csodás napnak néztem elébe. Ó, elnézést...Csodást említettem volna? Nevezzük inkább fölösleges időpocsékolásnak a relaxáció nevében, az jobban körül képes írni mindazt, amit egy fürdőben lévő látogatáskor el tudtam képzelni. Természetesen Kiki-san ezt egészen másképpen látta, miközben maga előtt tessékelt Konoha forró vizes fürdője felé vezető utcáin.
-Kérlek emlékeztess rá újra, hogy miért is szükséges nekem ilyen szükségtelen tevékenységet végezni, mint fürdőzés egy nyilvános, és feltehetően meglepően pocsék módon karban tartott pöcegödörben? -tettem fel a költői kérdést szerető édesanyámnak, aki természetesen, mint mindig, most is csúnyán nézett rám, és megtagadta a válaszadást. Miután észbe kaptam, sóhajtottam egyet.
-Kérlek emlékeztess rá újra, hogy miért is szükséges nekem ilyen szükségtelen tevékenységet végezni, mint fürdőzés egy nyilvános, és feltehetően meglepően pocsék módon karban tartott pöcegödörben...Kiki-sensei, a Nagyvonalú? -kérdeztem újfent, immáron a megfelelő megfogalmazásban anyámtól, elővéve a legjobb kombinációját az "unott, de határozottan felbosszantott mosoly" repertoáromnak. Szerencsére Kiki-san arca is meglágyult, így úgy tűnt, méltat engem a válaszadásra.
'-Természetesen, ahogy a vasat is vízbe kell mártani időnként, hogy megfelelően megedződjön a pengéje, úgy szükséges rendszeres időközönként kimozdulnod, hogy kikapcsolódj, és ugyan mi lehetne ennél jobb, mint a fürdő? -felelte nekem sugárzó mosollyal az arcán. -Látod? Iróniát használtam. Úgy emlékszem azt szereted.
-Miért érzem úgy, hogy mindössze távol szeretnél tudni a saját műhelyemtől, amíg a tiedben rágcsálóirtást végeznek, amiért nem takarítok már azon a helyen, és, hogy egyúttal hasznosan eltölthesd a káros kovácsszenvedélyedet táplálva? -kérdeztem csöppet sem megelégedve az iménti válaszadással. Tényleg imádom az iróniát, de csak akkor, ha én ironizálhatok.
'-Az most nem lényeges. Gyerünk, itt a törülköződ, a belépődíj, és minden a táskában, amire szükséged lehet. Napnyugtakor jövök érted, és ajánlom, hogy legalább két hordónyi vizet lehessen kifacsarni belőled, miután jól megszorongattalak, Fiatalúr! -válaszolta, majd odaadva a táskámat, betolt engem a bejárati kapun. Alig fordultam hátra, hogy ellenkezzek, de ő rögvest el is tűnt.
~Remélem soha nem lesz szükségem szó nélkül menekülni a saját gyerekeim elől... ~gondoltam morcosan, bosszankodva az idősebb korosztály "elpukkanási" szokásain. De nem volt mit tennem, elindultam hát a recepcióhoz.
Legnagyobb meglepetésemre a környezet enyhén felülmúlta a várakozásaimat. A hely nagy volt, tisztának is tűnt, nem fagyott szét a fenekem, ahogy egy szál törülközőben flangáltam a helyen, és...volt még egy pozitívuma a helyszínnek: sehol egy teremtett lélek. Talán ennek a helyszín borsos ára lehetett az oka, de ha már anyám fizette, úgy gondolom nem lehet okom olyan nagy panaszra...leszámítva, hogy még mindig nem volt lehetőségem tesztelni az új övcsatdizájnomat.
~Remélem Anya nem hagy túl nagy kupit a szentélyemben, mire hazaérek... ~jutott eszembe, ahogy lassan megmártóztam a férfi részleg medencéjében.
Hamarosan kénytelen voltam ráeszmélni, hogy a víz, forró vizes forrás létére meglehetősen langyosnak bizonyult. Ugyan a szabályzat szigorúan tiltotta a medencék tűzjutsuk által való felhevítését, a forrás természetes szépségének, és minőségének védelme érdekében (Általános felhasználási szabályzat, tizenegyedik pont), a szemtanúk hiánya indokolta az improvizálásomat.
Igyekeztem a bambuszfal mellé húzódni, ahol a legnagyobb takarást véltem felfedezni a területen, természetesen megtartva a pár lépés távolságot a vízfelszíntől, majd a megfelelő kézpecsétek elmutogatását követően suttogtam a következőket:
-Katon: Kasumi Endu no Jutsu!
A Gyúlékony Ködtánc technika segítségével megkíséreltem elárasztani a vízfelszínt a gyúlékony gázzal. Utólag belegondolva ez igencsak jó tréning felület is lehetne, hiszen nagyon kell ügyelni arra, hogy a gázt megfelelő intenzitással, és magasságban eresszem el, különben...
*BUMM*
...különben a forró vizes forrásból feltörő forró levegő által létrejött hőhatás képes lehet idő előtt begyújtani a lángot. A lökéshullám kissé nekicsapott a bambuszfalnak, és mintha a törülközőm is megpörkölődött volna egy kissé, de...Uchihaként megszokhatja a magamfajta, hogy a tűzzel játszik. Talán a fürdő tulajdonosa is megszokja egyszer, hogy idióta tinédzserek a fürdőben kezdenek el tüzeskedni...talán...
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyPént. Jan. 27, 2017 9:24 pm

Az első percek teljes csöndben és nyugalomban teltek. Félig meddig el is aludt, ezért a túloldalról érkező halk poroszkálást fel sem fogta egészen. Magában legyintett, hogy biztosan csak a lecsapódó pára vagy személyzet. Végtére is ameddig nem zavarják meg a nyugalmát nem is akart vele foglalkozni. Szerencsétlenségére a poroszkálás zaja felerősödött. Rövid időre ismét csönd lett. Amíg a feje fölött húzódó fal túloldaláról egyértelmű jelét nem hallotta, hogy valaki kimászott a vízből. Vett egy mély levegőt rövid ideig benn tartotta amíg el nem kezdett emelkedni a teste majd lassan kinyomta, hogy vissza süllyedjen a vízbe. Közben halk beszédet hallott. Lassan jutott el a tudatáig a mondat. Abban a pillanatban felcsapódtak szemei.
~Ajjaj...
Indult meg az inger a tarkójából, hogy kirázza a hideg de addigra a szomszéd fürdő helység pukkant. Finoman szólva. Minimális késéssel pedig koppant is. Valószínűleg az agytröszt teste csapódott Aiko fejétől pár centire lévő falnak. A lökéshullám orrára lökte a szemüveget, néhány tinccsel. A medence vizén pedig magányos hullámként futott végig apó hullámokat vetve a medence másik végénél... Aiko megrázta a fejét azt követően pedig kiemelte kezeit a vízből és feltámasztotta őket a kövekre amik a fal tövében voltak.
-BÉÉÉÉNAAAAAA...
Gúnyolódott hangosan. Majd meg igazította a szemüvegét, koppanásig feltolta az orrán. Két kézpecsétet követően bele merült a hátát támasztó sziklába. Valamivel később a fal másik oldalán egyik sziklából dugta ki a fejét. Nem többet. Hátra szegte a fejét, hogy lássa a másik a medencében van e. De az üresnek bizonyult. Oldalra nézett majd a másik irányba ahol meglátta a frissen sült, pörkölt törülközőbe göngyölt kovácsfiút, idióta módra elkészítve.
-Jó nagy marha vagy hallod e.
Megingatta a fejét, hogy copfja vége is kijöjjön a sziklából. Megnyújtotta a nyakát, hogy jobban kilógjon a feje a sziklából. Megint hátra szegte fejét ezzel megmártva feje búbját a vízben. Hamar kis is emelte. Szemöldökét összeh úzta,m szemei nem látható, de résnyire szűkültek. Töprengő arckifejezést öltött.
~Ezt má láttam valahol... Neeeem sötétebb bőrű volt... Vagy csak kormosabb...
Vissza az elejére Go down
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyKedd Jan. 31, 2017 10:31 pm

~Oké...Ez nem volt okos húzás, de...
-Hogy a rákba lobbanhatott be ilyen körülmények között?! -döbbentem le őszintén. Egy ilyen forró vizes fürdőben, még ha a hőmérséklet megfelelő is, akkora a páratartalom, hogy bőven nem kéne semminek sem begyulladnia, pláne nem egy gyúlékony gáznak.
Természetesen, ahogyan az én szerencsémhez is fűződik mindez, legutóbbi tevékenységem másnak is felkeltette a figyelmét. Ráadásul egy igencsak pofátlan egyén figyelmét, a hangokból ítélve.
Jellememhez mérten igyekeztem teljes mértékben ignorálni a becsmérlő szavakat. Kaptam rosszabbakat is a kiképzésem idején, így képessé váltam kizárni a zavaró tényezőket. De peeersze az idegesítő női hang miért is hagyott volna nyugton, miközben a pernyéket próbáltam eltüntetni magamról...
Hamarosan újabb meglepetés ért. Egy Fehér hajzuhatag, és egy napszemüveg társaságában. Egy kifejezetten irritáló hanggal kísérve.
-...De legalább roston, és jól átsülve. -vetettem oda a kelletlen szemtanúnak. Már éppen sikerült leszednem az utolsó elszenesedett szövetdarabokat is magamról, amikor ismételten megszólítottam újdonsült vendégemet.
-Igazán nagyra értékelném, ha visszafáradnál a saját területedre. A legfrissebb tudomásom szerint még ebben az évtizedben is illetlenség a nemek alapján elszeparált fürdőkben áttekinteni a másik oldalra. -jegyeztem meg gúnyosan. Ekkor egy pillanatra ismételten a napszemüveges hölgyemény kőből kinyúló nyaka felé pillantottam. Rögtön az egyik sziklához indultam, és felvéve a noteszemet, és ceruzámat, skiccelni kezdtem az idegent.
-Név is tartozik ehhez a garantáltan megnyerő modorhoz?
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptySzer. Feb. 01, 2017 2:50 pm

Ilyen hamar és talányos vissza szólásra nem számítottam. Az én szimpátiámat ezzel megnyerte, de nem hagyhatom meg neki az utolsó szót.
-Na igen, de busztusosabb nem lettél tőle...
Lesajnáló mosoly jelent meg arcomon amikor a házirendre hívja fel a figyelmem. Illetve, annak a be nem tartására.
-Na mert robbantgatni annyival szabályosabb...
Biccentek a medence szélénél kirakott figyelmeztető tábla felé. Aztán vissza fordulok felé.
-Különben is átjöttem, nem át tekintek...
Kaján vigyor ül ki arcomra. Kicsit kihúzom magam, megnyújtom a nyakamat és a kőből kicsi kilátszódik a dekoltázsom is.
-Netán szégyenlős a főtt virslid?
Duruzsulok felé bájosan. Aztán előkerül egy köteg papírlap is. Nem igazán tudom hova tenni, hogy ilyen párás helyre valaki papírt hoz, de ahogy érzi. Rogyasztok a testtartásomon és vissza süllyedek a kőbe, hogy ismét csak a nyakam lógjon ki. Kérdésére kiszalad szemöldököm a szemüveg fölé. Egy halvány, önelégült mosollyal reagálok a kérdésre.
-Hát még szép!
Közlöm magabiztosan, orromat felszegem, államat kicsit kitolom előre, szemüvegemet pedig oldalról mutató ujjammal finoman megigazítom. Aztán nem bírom sokáig tartani ezt az arrogáns álcát. Széles mosolyba és kuncogásba fullad az egész színészi tehetségem.
Vissza az elejére Go down
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyPént. Márc. 10, 2017 6:06 am

Hát...legalább egyvalaki élvezi a szituációt. Én egyértelműen nem éreztem így, de jó shinobihoz híven igyekeztem a lehető legjobbat kihozni a szituációból.
~Főtt virsli? Most komolyan? Ez volt a legjobb, amivel elő tudott jönni? ~merült fel bennem a kérdés. Mondjuk az is igaz, hogy közvetlen környezetemben ritkán találkoztam érezhetően művelt humorérzékű egyénnel, és a lány viselkedése még ilyen formában is jócskán megütötte a családi kultúra megfelelő szintjét. Persze ettől még messze járt az élvezhető jelenségtől.
Miközben próbáltam megörökíteni, egy röpke pillanatra felmerült bennem a sziklából elővillanó dekoltázs gondolata. Már majdnem elkezdtem volna rajzolni, amikor fejemet megrázva inkább hanyagoltam az idomok szükségtelen kiemelését. Mint megfigyelő, nem szabad elfogult képet alkotnom környezetemről, máskülönben adataim hitelüket vesztik.
-Nem ismerem a helyi klánok különféle szlengjeit elég mélyrehatóan, de szinte biztos vagyok benne, hogy a "gusztusos"-t nem így kell ejteni. -jegyeztem meg ugyanazzal a száraz, kissé unott hangon, amivel korábban reagáltam neki. Bár ugyan egyértelmű jelét nem adtam, valahol mélyen azért mégis feldobta az egyébként unalmas, "relaxálásra" szánt napomat.
A szemüvegével, jellegzetes frizurájával, valamint fellépésével tényleg nem volt mindennapi jelenség, és határozottan távol esett az "unalmas" mércéjétől. Az érezhetően jó kedélyű nevetése némileg ellensúlyozta a modorbeli hiányosságait.
-Rendben, ez esetben "Kövirózsa" néven fogom illetni a rólad készült skiccemet. Persze, ha csak nincs ellenedre. Mondd...el tudod játszani egy kövirózsa szerepét? -kérdeztem rá (célozva kívánni valót maga után hagyó színészi képességeire utalva), ismét csak, mintha ez lenne a világon a legfontosabb dolog, amit valaha is feltettek, bár a számon mintha egy enyhe rándulást vettem volna észre, amit akár egyesek egy kezdetleges mosolyként is értelmezhettek.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyHétf. Márc. 13, 2017 11:59 am

Egyik szemöldököm kikandikált a szemüveg keret fölött. nem tudtam mire vélni a hozzá szólást, főleg miután kicsit jobban megnéztem magamnak. Azok a szinte fekete szemek, a jellegzetes hegyes áll és íves állkapocs csont... Az egész arcelrendezés olyan ismerős volt, egyedül ezt a vöröses haj nem passzolt a képbe. Pörgettem az agyam, hol láthattam már ilyet. Belém csapott a felismerés.
~A kovácsnő a klánból. A vörös oriás a kérges lapát kezeivel. Akit egyszer láttam, hogy puszta kézzel vette ki az izzó vasat a kohóból...
Megborzongtam. Szinte fájt a kezem. Végig néztem az előttem állón ismét. Elképzeltem kicsit több korommal, aztán leszaladt a fantáziám, hatalmas kétméteres izomkolosszus izzadságtól, vagy olajtól fénylő test a tűz mellett... Megráztam a fejem és ez a csenevész srác ácsorgott megint előttem. Több, mint valószínű h ő az a másik kovács. Így pláne nem tudtam hova tenni ezt az elszólást.
-A robbanás az volt mélyre ható, majd nézesd meg a füledet.
Vágtam vissza ugyan azzal az egykedvű hangnemmel amivel ő volt kegyes hozzám szólni. Megdobnak kővel... dobj vissza kunaial és verd ki a fogait, hogy majd ne tudja megenni a kenyeret sem. Ősi Uchiha mondás... Elég ránézni a nagyvezérre...
A becenév szöget ütött a fejembe... Még imponált, hogy skiccet készít rólam, még művész nevet is ad, ráadásul milyen bájosat. Sőt, nem csak bájos de még jó hasonlat is. A rózsa hát igen egyértelmű, ez a fajtája pedig sajátos vad megjelenéssel bír, ez is stimmelt. Ha nem fűzte volna tovább a gúnyolódást akár el is pirultam volna. De így...
~Adok én neked kövi rózsa szerepet.
Mosolyodom el gonoszan. Jobb kezem mutató és középső ujja az ég felé néz, többi behajlítva. Magam elé emelem alig áll magasságba. Hatalmas pukkanás. Miután a füst elült, én a víz felszínén ácsorgok, bal kezem oldalra tolt csípőmön nyugszik, míg a jobbom a tarkómon pihen. Melleim végét kövirózsa, illetve a lábam közét is falevél helyett egy kövirózsa takarja.
-Így megfelel?
Vissza az elejére Go down
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyHétf. Márc. 13, 2017 4:20 pm

Érzékeny pontra tapinthattam, az ingerült válaszból legalábbis erre lehetett következtetni. Valamilyen szinten éreztem egyfajta diadalittas mámort, így, hogy a saját szerencsétlenségemből sikerült megfordítanom az "égést."
Eleinte azt hittem, hogy sikerült teljesen kizökkentenem a stílusommal, de Kövirózsa reakciója merőben nem a mi generációnk szokványos shinobijaira volt jellemző...mivel a Henge no Jutsu használatát követően egyértelművé vált, hogy shinobi a hölgyemény. Illetve...
~Kunoichi...és...~ pislogtam néhányat a műveletre, ahogy igencsak gyéren takarva magát jelent meg a füstfelhő eloszlását követően. A megjelenés stílusos volt, és megdöbbentő. Az alakja több, mint csábító, és, bár nem valószínű, hogy sokkal idősebb lehetett nálam, kifejezetten felnőttes lehetett. Még ha csupán a Henge hatása is, úgy tűnt, tisztában van vele, hogyan érdemes megfogni a férfiakat.
Ahogy elemezgettem egy kicsikét még a szám is kinyílt talán, de igyekeztem gyorsan kapcsolni.
-Egy kissé kilóg a di...alektusod. -feleltem enyhén tanácstalanul. Gyorsan megráztam a fejem, majd ezt követően először a megkezdett skiccre néztem, majd vissza Kövirózsára, oda-vissza, oda-vissza...végül csalódottan sóhajtva gyűrtem össze a kezemben lévő papírlapot.
-Milyen kár, milyen kár, milyen kár...-suttogtam magam elé gyűrés közben, a művelet befejeztével pedig hátam mögé dobtam a fecnit.
Térdemre könyökölve támasztottam a fejem, miközben a szemem sarkából igyekeztem figyelni a lány reakcióját.
-Kár volt azért a skiccért...az erőfeszítésért...az ihletért...- tettem rá még egy lapáttal, ahogy magam elé bámultam. Vártam egy keveset, majd már szemmel látható mosollyal az arcomon új papírt vettem elő, és ismét rajzolni kezdtem a már teljes alakosra tervezett Kövirózsát.
-...de egyszerűen a jelenlegi kompozíció sokkal jobb.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyPént. Márc. 17, 2017 7:51 pm

A kívánt hatás szemlátomást nem maradt el. Önelégült mosoly húzódott a számra. A shinobi legnagyobb fegyvere a szerencse... Csábosan közelebb illegettem magam hozzá. Finoman, nőiesen szigorúan egymás elé helyezve a lábaimat. Mellé érve megálltam, felé fordítottam a fejem, hogy oldalról se lásson be a szemüveg mögé. A mutató ujjammal feltoltam a nyitva maradt száját.
-Óvatosan, végén még beköpik a legyek.
Kacsintok rá. A szemüveg tükröződő felülete mögött kissé látszódik a mozgás, illetve arcom jobboldala is felkúszik a szemüveg alá. Ebből ős is észlelheti, ha addigra magához tér. Tovább indulok, immáron sokkal slamposabb stílusban. Célom a medence bejárata ahol kinéztem egy kósza törülközőt magamnak.
-Arra célzol, hogy esetleg tájszólásom van?
Kérdezem vissza, felé se fordulva. Ahogy lábam a talajt éri feloldom a henge-t. A füst takarásában pedig magam köré tekerem a törülközőt. Károgását figyelmen kívül hagytam. Azt hallatok eleget otthon is. Visszafordultam felé és elindultam. Továbbra is a víz felszínén slattyogva. Majd megtorpantam szavain.
-Tényleg? Szerintem ez kövérít... Nem hozza ki a homokóra testalkatom...
Simítom végig a törülközőt két oldalamon. Megjátszott meglepődöttséggel és kíváncsisággal tetézve a dolgot.
Vissza az elejére Go down
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyCsüt. Nov. 09, 2017 1:43 pm

Kövirózsa rám kacsint...azt hiszem valami ilyesmi járhatott a fejemben, ahogy sebesen körmöltem a skiccet, miközben, az immár kevésbé stílusosan járó fenekét a bejárathoz vitte a hölgy. Ritkán jut lehetőségem női modellt rajzolni, így megkíséreltem minél sebesebben megörökíteni mind elölről, mind pedig hátulról. Gyakorlatom azért nem hagyott cserben. Mikor azonban meglett volna a skicc alapja...modellem fedezékbe vonult...
~Fene...most komolyan ennyire el akarja rontani mindegyik rajzomat? ~tűnődtem el, ahogy az immáron törülközőbe csomagolt lány közelített vissza felém.
Szemeim ismét megtorpantak a papíron lévő két skiccen. Látszott bennük a lehetőség, és annyi kidolgozandó részlet hiányzik még belőle. Egyértelműen nem akartam annyiban hagyni a rajzot, viszont a lehetőség már elúszni látszott. Patthelyzetbe kerültem. Hacsak...
~Nem, ezt azért nem kéne...~ futott át egy gondolat az agyamon, enyhén rázva a fejem. Két vonalat erősítettem meg a meglévő skiccen, de elszomorított a hiányosság látványa.
Kövirózsa a vízen sétálva Henge no Jutsu nélkül sem veszített sokat a megjelenéséből, így végignézve ismét rajta kénytelen voltam elhatározni magam.
-Ezen könnyen segíthetünk. Még amúgy sem fejeztem be a rólad készült alkotást. - jelentettem ki, immáron egyértelműen mosolyogva.
~A művészetért...csakis a művészetért. Semmi hátsó szándék, vagy gondolat! ~ ismételtem magamnak, majd sebesen pecsétet formáltam:
-Futon: Seishin Sode no jutsu - suttogtam el a technikát. A szélchakrát, ujjaim között érezve igyekeztem a hölgyön lévő törülközőt felröppenteni a levegőbe, hogy aztán megragadva a pillanatot a szemembe véshessem a látványt, majd a papíromra.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyCsüt. Nov. 09, 2017 2:07 pm

Szemöldököm kiszaladt a szemüveg mögül. Fejemet oldalra billentettem és karjaimat összefontam magam előtt.
-Szóval használni fogod a fantáziád végre?
Kérdezem egy mosoly kíséretében. Aztán megpillantom a kézjelét. Szemeim reflexszerűen villannak. Egy halovány mosoly jelenik meg a szám szélén és ahogy közeledik a chakrával átjárt levegő a kos jelét formálom meg egy nagyon rövid pillanatra majd ijedséget színlelve teljesen átkarolom magam.
~ Sanzengarasu...
A fellibbenő törülköző alól fehér varjak egész serege özönlik ki. Csapkodva károgva repülnek ki a helységből. Utánuk a törülköző magányosan hever a padlón elterülve. Én kihasználva a röpke meglepetést megpróbálok shushinnal Aenbiki mögé kerülni és hátulról átkarolni. Nem fenyegetően. Koránt sem. Melleim a hátát nyomják, karjaim pedig lazán keresztezik egymást mellkasa magasságában. Államat a vállára teszem.
-Valaki nagyon kíváncsi... Semmi fantázia nem szorult beléd?
Duruzsolom a fülébe. Aztán lenézek a rajzokra.
-Nem is rossz...
Vissza az elejére Go down
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyCsüt. Nov. 09, 2017 2:27 pm

Az illető sokkal tehetségesebbnek tűnt, mint azt vártam. Hajszálpontos Henge, Iwagakure jutsu, és még genjutsu is...De mielőtt még jobban belegondolhattam volna, már közvetlen körülöttem érezhettem közelségét. Mondanom sem kell, hogy a hűlt helyén maradt törülköző igazi volt...akárcsak az érzés, amivel átkarolt.
~Te jó ég...mi van, ha ez a lány egy felettesem?! ~ röppent fel bennem a gondolat, de gyorsan elhessegettem. Elvégre az itteni shinobik túl arrogánsak, hogy egy vele cirka egykorú illetőt magas pozícióba tegyék. Mindenesetre csendben vártam. Nem kívántam tovább egyetlen apró mozdulatot se tenni, és, bár veszélyesnek tűnt a helyzet, úgy véltem tartom a játékot.
-A művészet terén a realizmus híve vagyok. Azt örökítem meg, ami a szemeim elé tárul. A fantáziámat általában más dolgokra fordítom. -felelem enyhén felé fordítva fejem, továbbra is kezemben tartva a papírt és ceruzát. -A látvánnyal pedig úgy vélem elégedett lehetek az esetedben...bárcsak többet láthattam volna belőle, de tudom, hol kell elfogadni a "Nem"-et válaszként.
Térdemre helyeztem ekkor felszereléseimet, kezeimet karba tettem, majd az eget kezdtem el bámulni. Reménykedtem benne, hogy ezzel kellő jelét adom neki, hogy nem szándékozom újabb trükköket alkalmazni.
-Milyen kár, hogy így sosem fejezhetem ki kellőképpen azt a homokórát, amiről beszéltél...
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyCsüt. Nov. 09, 2017 2:52 pm

Türelmesen várok a válaszára ami hamar meg is érkezik. Mellkasomon érzem ahogy a szívverése felgyorsul. Ezt magamban elégedetten nyugtázom.
-Más dolgokra? Mégpedig?
Ekkor kicsit szorítok az ölelésen, hogy hozzá préseljem magam. A folytatás azonban meglep. Megcirógatja vele az egomat. Egy őszinte mosollyal veszem tudomásul a bókjait. Így, hogy "letette a fegyvert" nyomok egy puszit az orcájára, csak hogy tovább húzzam az agyát. Végezetül megadom neki a kegyelem döfést.
-Senki sem mondott nemet. De ha ilyen könnyen feladod. Ám legyen.
Vállaira nehezedek és eltávolodok tőle. Még bátorítóan megveregetem a vállát. Majd nyakig merülök a vízben és megkönnyebbülten sóhajtok. Hátrálva, ügyelve, hogy ne lógjak ki túlságosan a vízből ellubickolok a medence közepére.
-Mi járatban itt az Uchihak kovácsa?
Vissza az elejére Go down
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyPént. Nov. 10, 2017 9:22 pm

Azt hiszem ez az a helyzet, ami a legtöbb korombeli illetőnél az arcokat olyan vörösre festi, akár az izzó vas, amivel dolgozom. Nem tudom rajtam ez mennyire látszódhatott, de az ajkak, ahogy az arcomat érintették, csupán egy enyhe bizsergést hagytak maguk után. Úgy vélem jól viseltem a helyzetet, pláne, hogy eddigi shinobi társaim sem az értelmi, sem az alapvető szimpátia színvonalát nem ütötték meg.
~Szép teljesítmény! ~nyugtáztam magamban a helyzetet, ahogy néztem amint Kövirózsa elmerül a habok között. A számításaim beváltak, megúsztam ép bőrrel, és még egy kellemes élményben is részem lehetett. Elmosolyodtam rajta...
...egészen addig, amíg az utolsó mondatot ki nem ejtette száján. Füleim egy picit megrezzentek, de igyekeztem hamar lenyugtatni magam.
~Okééé...tehát még a Goukin-ágról is hallhatott valamit. Hogy a rákba... ~kérdeztem magamtól, de elvágtam a gondolatot, hogy egy épkézláb mondatot hozhassak össze a lánynak.
-Ha Kiki-sanra gondolsz, elkísért a fürdőhöz, hogy egyáltalán ne legyek útban, amíg a szentélyemben garázdálkodik otthon...vagy a műhely melletti fogadóban.
~Vagy inkább nem is akarom tudni, mit csinál, amikor nem dolgozik... ~ Egy kicsikét bele is borzongtam a gondolatba. Közben igyekeztem nem nézni Kövirózsa szemeibe, tartottam ugyanis tőle, hogy ezúttal tényleg rákvörös is lehet az arcom. Nem vagyok hozzászokva, hogy kovácsként tekintenek rám, nem pedig "egy egyszerű pofátlan Uchicha söpredékként."
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptyPént. Nov. 10, 2017 10:19 pm

Önelégült mosollyal nyugtáztam, hogy sikerült kellő képen zavarba hozni. A kaján vigyornak volt egy lágy lefolyása. Majdnem két egy kerek másodpercig csak lágyan mosolyogtam. A gondoskodás melengető érzése járta körbe a szívemet.
-Mindjárt nincs is olyan hideg mi?
Rejtem egy kacaj mögé kíváncsiságom. Nyíltan nem kérdeznék rá. Ha már ő nem tudta kellően felmelegíteni magát. Elégedettséggel töltött el, hogy segíthettem. Noha csak magam igen furcsa módján. De ez is valami. Hátat fordítottam neki, levettem a szemüvegem és megmostam az arcom forró vízzel. Megálltam a második öblítés után abba hagytam és füleltem. Enyhén oldalra fordítottam a fejem, kínosan ügyelve, hogy arcom rejtve maradjon. Ismét egy nagy marék vízbe temettem az arcom. A név hallatán kiráz a hideg. Megcsóválom a fejem.
-Nem Kiki no basan-ra gondoltam...
Vissza teszem a szemüvegem, hátra fésülöm a hajam és megmártom a tarkómat.
-Hanem arra a kis tökmagra aki mindig mellette lábatlankodott.
Kezdek bele a személy leírásába, és kicsavarok egy adag vizet a hajamból.
-Tudod, kalapáccsal bóklászott amit sosem bírt el, folyton kormos volt az orra hegye... vagy éppen, csak az volt tiszta...
Kérdőn oldalra billentem a fejem és várok, hogy magára ismer e.
-A Kunaiai olyan... tudod... olyan.. izésre csinálja a... hogy hívjákját...
Vissza az elejére Go down
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptySzer. Feb. 20, 2019 6:08 pm

Kövirózsa eltávolodott tőlem, így a bennem eddig zajló feszültség is szépen lassan lejjebb csitult. Szemüvegét levéve megmosta arcát a friss fürdővízben. A magam részéről picit reménykedtem benne, hogy szemüveg nélkül is felém fordult, hogy az arcáról kellőképpen teljes képet kaphassak, ha már a testéről nem tehettem. Mikor azonban szóba hoztam Kiki-sant, a levegő mintha megfagyott volna kettőnk között. Azt hiszem jóanyám kellően...érdekes benyomást tud kelteni az emberekben. Neki köszönhetően most mindketten ugyanolyan zavarban próbáltuk meg elkerülni a Kiki-sanra való gondolást, mint amilyen összeszedetlenül próbál meg egy kezdő folyami hajós viharban kormányozni.
Valószínűleg más klántársam már régen sértésnek vette volna a tökmagnak szólítást, de gyakorlatilag életem legkedvesebb éveiről tett megjegyzést. Eszembe jutott, mikor Kiki-san egyik méregdrága anyagokból készült dísz-shinto markolatát vertem szét, mivel még nem tudtam, hogy az ékszereket másfajta kalapácsokkal kell kezelni. Egy teljes hónapig nem tudtam kimozdulni otthonról. Aztán az is eszembe jutott, mikor egyszer meg akartam lepni Kiki-sant, és magam akartam begyújtani a kohókat, de türelmetlen voltam, amiért lassan melegszik be, ezért többféle extra adalékot tettem a kohóba a kelleténél. Két hónapig a közelébe se mehettem a helynek...nem mintha tudtam volna. Azt hiszem kívülről is látszott a nosztalgikus érzet.
-Mindig eldeformálta a markolatokat...túlhevítette a fegyveracélt...moslékos vízbe mártotta a csatokat és a patkókat...- soroltam fel a hibákat, amelyeket elkövettem korábban.
-...és olyan borzalmas kunaiokat vésett, és kalapált, amiknek bemélyítette a tövét, mert túlságosan béna volt hozzá, hogy tisztességesen megfogja azt a redvás dobófegyvert. De azt hiszem a te megfogalmazásod se áll messze a valóságtól.- reagáltam az utolsó mondattal immáron egyértelműen mosolyogva Kövirózsára.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő EmptySzer. Feb. 20, 2019 9:01 pm

Arcát figyeltem. Nem kellett sok szó és egészen parányi változások álltak be rajta. Az ember külön-külön talán észre sem veszi, de összességében, szinte érzi. Aenbiki egész kisugárzása változott meg. Egy csepp volt a tengerbe, de ha tudod hova csöppen, akkor észreveszed. Az embereknél ez többnyire a szem és annak környéke volt.
Míg várok fejem lassan átbillen a másik oldalra. Kisvártatva meg is ered a nyelve. Elégedetten somolygok. Ahogy hallgatom a többi részletet lassan elül bennem a dicsőség érzése, és átveszi helyét a kíváncsiság. Karjaimat összefonom mellem alatt amitől kicsivel jobban kiemelkednek a vízből. Fejem vissza billen a másik oldalra. Nagyon beleélte magát a mesélésbe.
-Heh...
Szakad ki belőlem egy önkéntelen kacaj a moslék hallatán. Hamar magamba fojtom és szám elé emelem egyik kezemet. Amit ott is felejtek és ajkamat babrálom míg be nem fejezi mondandóját. Szavai nyomán és hogy itt áll előttem, lelki szemeimmel szinte látom mind azt amiket elkövetett. A révületből akkor zökkentem vissza amikor a szemeibe néztem. A lágy őszinte mosoly egy pillanatnyi döbbenet után ismét elszélesedett és ismét nyakig merültem a vízbe.
-Ahhoz képest egész jól kikupálódott.
Csempésztem egy csipetnyi gúnyt mondandómba, de csak a hecc kedvéért. Talán picit meg tudom birizgálni az egoját. Fejemet hátra szegtem és homorítani kezdtem hogy a hajamat és a fejtetőmet ismét a vízbe mártsam. Próbáltam nem túlzottan kidomborítani a mellkasom. Érezve, hogy a vízszint közelít a kritikusabb ponthoz, térdből jobban rogyasztottam. Ebben a kifacsart pozitúrában hajamba túrtam két kézzel, hogy fejbőrömbe masszírozzam a forró vizet. Végül felegyenesedtem, hófehér hajamat copfba fogva simítottam végig, hogy a víz egy részét kifacsarjam belőle. A mozdulat befejezése előtt ledermedek. Szemöldökeim a szemüveg fölé csúsznak ívben. Kis szünet után befejezem a mozdulat sort. Hajam vissza hullik a vízbe én pedig elindulok Aenbiki felé. Arcomról némi kíváncsiság olvasható le. Céltudatosan lubickolok felé meredten bámulva rá.
-Most esik csak le... Anyuci hozta?
Egészen közel úszok hozzá, oldalról próbálom megközelíteni. Orromat nyújtva felé.
-Ne legyen láb alatt mi?
Megpróbálom megfogni a kezét és egészen közel húzom magamhoz közben szaglászni kezdem a felkarját.
-Biztos nem azért mert büdös vagy?
Nézek fel rá a vízből.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Fürdő Empty
TémanyitásTárgy: Re: Fürdő   Fürdő Empty

Vissza az elejére Go down
 
Fürdő
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: A Nagy Shinobi Nemzetek :: A Tűz Országa :: Konohagakure-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés