Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 1-es Gyakorlótér

Go down 
SzerzőÜzenet
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyKedd Nov. 29, 2016 8:30 pm

Az első, hivatalosan kijelölt gyakorló terület Konoha területén.

1-es Gyakorlótér ZQHFqWr

Drótkerítéssel elkerített terület. Igen változatos terep. Részint mesterségesen előállított dombok, magaslatok, tavak találhatók. De többsége természetes képződmény, van erdőt része is. Helyenként 3 fatönk van a földbe ásva.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 1:27 pm

Most, hogy megnyílt a gyakorlótér és Aiko szerencséjére mentora sem ér rá neki dirigálni. Van ideje kicsit úgy edzeni ahogy neki jól esik. Nem a világ végén elbújva, meg az öregből áradó bűz rengetegében. A bejáratnál ami zsilipszerűen működött két krapek ácsorgott egy stóc papírral. Némi sor alakult ki a regisztráció miatt. Aiko nem értette miért van erre szükség, de hát ha ez kell a bejutáshoz... Mondjuk sok, nagyon fiatal kölköt elküldtek. Volt akit ki se kérdeztek, ránézésre elzavarták. Amikor a lány került sorra fel is tették a kérdéseket. Név, Vércsoport, Rang, értesítendő személy, meg egy hosszú szöveg, hogy csak saját felelősségre stb... Aiko nagy flegmán alá firkantotta.
-Családnév?
-Baah...- Forgatta körbe szemeit a szemüveg mögött. -Muszáj?
-Jó lenne.
-De feltétlenül szükséges?
-Nem feltétlenül de...
-Szupcsi! Pusszantás.
Intett és már be is robogott a két zörgős drót kapun keresztül. Körbepillantott néhányan a bejárat közelében próbálgatták a farönkök strapabíróságát. Egy kisebb tavat többen is körbeálltak és fölötte, vagy éppen azon gyakoroltak mindenféle jusukat. Aikonak túl nagy volt itt a népsűrűség, úgyhogy úgy döntött, hogy beljebb megy. Egy aprócska erdőn, inkább fasoron szaladt keresztül miután kiért egy tisztásra. Ahogy haladt előre kiderült, hogy egy kisebb fennsíkon van. Aminek a másik oldalán lévő szakadékban egy kék vizű tó terült el. Egy szírt nyúlt a tó fölé, mint egy magaslati stég, lábak nélkül. A lány kikocogott a szirt végére és onnét nézett körbe. 20-30 méternél nem volt magasabban a víz szintje fölött. Leült és lábait a víz fölé lógatta. Hátradőlt és könyökein támaszkodva csodálta a kilátást. Egyre kevesebb erőt érzett magában az edzéshez.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 1:52 pm

Nyugodtnak indult ez a nap. Csak néhány apróság miatt kellett bemennie a faluba és mára más dolga nem volt. Hacsak a Hokage vagy valamelyik előljárója ki nem talál valamit. Akkor meg úgyis megtalálják, úgyhogy minek is aggódni emiatt, nemde?
Hallott már korábban arról, hogy nyilt egy gyakorlótér. Sok értelmét nem látta. Minden klánnak van lehetősége a saját birtokon gyakorlolni, mi a pokolnak egy másik? Mondjuk, amig a shinobik itt vezetik le a feszültséget és nem egymáson, addig lehet, hogy jó dolog ez. Elhatározta hát, hogy közelebbről is szemrevételezi a jeles intézményt és saját szemével győződik meg a gyakorlótér "létjogosultságáról".
Odaérve attrocitás nélkül bejut és egy rövid séta keretében körbenéz. Javarészt nála fiatalabbak gyakorol(gat)nak mindenfelé, helyenként idősebbek felügyelik a munkájukat. Ez lenne a nagy egység? Végülis, amig nem egymást irtjuk, addig azt hiszem jó igy. Idővel kicsit távolabb kerül az épp napi edzést folytató ninjáktól és egy tóhoz ér. A széléhez érve leakasztja övéről az elmaradhatatlan furulyát és körülnéz. Ránézésre nincs közönsége, igy az idő pont alkalmas némi kisérletezésre. Rövid skálázás után meglehetősen pörgős témába kezd, majd hirtelen közepes tempóra váltva ismétel néhány hangot, majd az eredeti témát kivezetve szünetet tart.
Akkor most lássuk, hogy némi chakrával sikerül-é föld alapú technikát aktiválni? Egy kavicsot néz ki e célra és némi erőlködés után konstatálja, hogy ez egyelőre nem megy. De ha létezik hang alapú genjutsu, akkor a ninjutsunak is aktiválhatónak kell lennie hanggal. Csak hogyan?
Tanácstalanul ugyan, de folytatja a gyakorlást, ami igy sokkal kevésbé szól szépen, mint a már jól begyakorolt témák, bár még igy sem teljesen rossz, csak érezni, hogy kisérleti.
Ezt remélem senki nem hallja.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 3:20 pm

A néha fel-felerősödő szél lágy dallamot kölcsönöz a fák lombjainak. A mély búgásban finoman csilingelnek az egymásnak ütődő levelek. Aiko behunyt szemmel élvezi a lágy dallamot ami a szél elapadásával sem csillapodik. Szemei felpattannak, fölötte a szemöldöke összeszalad. Körbefordítja fejét, de senkit sem lát semerre. Felül és görnyedt hátal, ölébe ejti kezeit. Behunyt szemmel fülel. Az eddigi kellemes nóta némi szünet után átcsap finoman szólva nyekergésbe.
-Eeh...
A lány, fejét ide oda forgatva fülel, próbálja bemérni a hang forrását. leginkább mindenfelől hallatszik. nagyot sóhajt és kinyitja a szemét. Ezt akár hamarabb is megtehette volna. Egy nyurga alakot vél felfedezni a parton. Innen nem látni jól, de a tartásából ítélve ő lesz az aki furulyázik. Homlokára tolja a szemüveget de anélkül sem látszik jobban. Csak annyi, hogy a zöld haj az inkább fehér, mint az övé. Nem sok ilyet látni a faluban. Biccent egyet és a szemüveg vissza hullik az orra hegyére onnét pedig egy lezser mozdulattal feltolja ütközésig. Lábait kinyújtja és széttárja. Két kézzel megmarkolja a sziklafal szélét. Kis lendületet vesz és felnyomja magát kézenállásba. Nyújtott összezárt lábai az égnek merednek. Pár másodpercig így marad míg felméri az alatta húzódó terepet. Lassan dőlni kezd a tó felé és mielőtt elengedné a sziklát lök magán egyet kézzel, hogy távolabb kerüljön a sziklától és ne akadjon fenn rajta esés közben. Nem kockáztatja meg a fejet így ahogy zuhan, széttárt karokkal, látszólag hassal érkezve a vízre, az utolsó 10 méteren összehúzza magát amitől megpördül és talppal érkezik a víz felszínére és guggolásban ér véget a mozdulat. Megnyugodva sóhajt egye, hogy nem törte össze magát. Felegyenesedik, de megcsúszik és hanyatt esik. Pókállásba sikerül megtartania magát száraznak. Átfordul kutya állásba és onnét nagyobb biztonsággal kászálódik talpra. Megigazítja szemüvegét és elindul a magas férfi felé. ha az illető kiszúrja vigyorogva integet neki. majd hallótávolságba érve, megvárja az esetleges dal vagy próbálkozás végét és utána köszön.
-Hali!
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 5:06 pm

Elszántan küzd a chakrával, a hangokkal és a kaviccsal, meglehetősen kevés sikerrel, aztán, ahogy próbálkozik, mintha egyre jobb lenne a dolog, majd amikor már-már úgy érzi, hogy most végre megszületik a várva-várt áttörés, derült égből idegen. A szó szoros értelmében: Az égből egy lány pottyan a tóra, majd láthatóan majdnem bele is, de addig ügyeskedik, mignem megáll a vizen. Ezt nevezem hirtelen landolásnak.
Tekintete egy pillanatra rá szegeződik, majd a sziklára ahonnan feltehetőleg érkezett, hacsak nem a gólya hozta. Fehér haj, napszemüveg. Akárcsak ő maga, a leányzó sem épp átlagos shinobi szerelésben közlekedik. Akkor most tényleg végighallgatta ezt a szerencsétlenkedést? Szegény.
A játékkal felhagyva, figyeli, ahogy a másik közeledik felé és köszön. Álmos tekintetét a lányra szegezi, majd biccent.
- Helló. Megzavartalak? - kérdezi kifejezéstelen arccal. - Sajnálom, hogy pont a gyakorlást sikerült hallanod.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 5:21 pm

Ruganyosan lépdelt a tó felszínén. Sütött róla a jókedv és a fiatalos lendület. Nem sokkal Kurama előtt megállt. Kezeit csípőre tette. A fiú kérdésére jobbra majd balra billentette a fejét.
-Háát...Határ eset. Nem volt zavaró.
Kezdett bele.
-Illetve az eleje.
Nem gondolta volna, hogy rögtön szabadkozni fog a másik. Felkacagott és legyintett egyet lezseren.
-Ugyan már! Elvégre erre való ez a hely nem?
Tárta szét karjait jókedvűen. Arcára ráragadt a jókedvű mosoly.
-Habár, nem hiszem hogy pont erre találták ki.
Mutat a furulyára jobbjával. Kicsit közelebb is hajol valamelyest, hogy jobban szemügyre vegye a hangszert. A szemüveg kezdett lassan előre csúszni, de mielőtt fekete szemei kibukkantak volna mögüle, mutató ujjával visszatolta orrnyergére.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 6:26 pm

Az égből pottyant lány közvetlenségét legjobb esetben is furcsának találja, de legalább könnyen veszi azt a "művet", amit végighallgatni kényszerült.
- Nem szeretem, ha gyakorlás közben van "közönségem". - tudja le dolgot. - Ami a furulyát illeti, nem nagyon van szükségem másra. Ellensúlyozandó, hogy volt "szerencséd" a gyakorláshoz, játszom valami szebbet is. Jól figyelj, mert ilyet nem minden nap látsz.
A hangszer egy pillanatra mintha felizzana és felcsendül egy lassú, melankólikus téma és Aiko máris egy sivatagban találja magát, egy hatalmas fal előtt, ami egy szoros bejáratában épült. Szinte érzi a forró homokot a talpa alatt. Hirtelen egy mennydörgés-szerű tempóváltás következik és újabb ismeretlen helyen találja magát. Szakad az eső és sötét van, majd Hyouga vált ez középtempós témára és Aiko lassan visszakerül oda, ahol eddig is állt és a dal véget ér.
- Nos? Hogy tetszett? - kérdezi és mintha egy halvány mosoly is megjelenne az eddig teljesen kifejezéstelen arcon./Hogy érthető legyen: Szél Országa, Eső Országa a két emlitett pont a dal kivetitett verziójában. Smile /
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 7:40 pm

Szemöldökei kiszaladtak szemüvege fölé. Szája is résnyire nyílt. Hirtelen nem tudta hova tenni, hogy valaki egy szem furulyával miként képes megelégedni. Aiko látványosan végig futtatta tekintetét a csenevész férfin. Nem tűnt kimondottan edzettnek ahhoz, hogy egy furulyával bárkit eltángáljon. A szemüveg mögött nem látszik de a lány résnyire húzza szemeit.
~"Szerencse"?
Felegyenesedett és mellei alatt összefonta kezeit. Némi fenntartással várta, hogy hová akar a másik kilukadni. Ahogy elkezdett játszani furcsa érzés járta át testét. Egy pillanat múlva pedig valahol a sivatag közepén találta magát. Egyből jött a felismerés, szemei reflexszerűen borultak vörösbe a szemüveg alatt. Ezt az egyet az öreg nagyon belé nevelte. Minden genjutsu potenciális veszélyforrás. Ez látszólag tényleg csak egy bemutató. Vett egy mély levegőt, hogy lenyugodjon. Vonásai kisimultak és inkább hétköznapian tekintett körbe immáron egy borúsabb, hűvösebb helyen. Tenyerét kinyújtotta az esőben. Még az eső cseppek is egészen valódinak hatott. Végül a zene elhallgatott és a genjutsu is megszűnt. Körbepillantott ahogy visszatért a valóságba. Megakadt tekintete a másikon aki mintha jobb kedvre derült volna. Aiko meglepett ábrázatára széles vigyor ült.
-Király!
Bukik ki belőle kicsiny bólogatások közepette.
-Szóval te is genjutsu párti vagy? Alkatodból ítélve mondjuk... Ne vedd sértésnek csak... na.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 8:38 pm

Miután befejezte az előadást, Aiko arcát fürkészi, hogy leolvasson róla valamiféle véleményt, mielőtt reagálna. A széles mosoly arra utal, hogy tetszett neki a dal, majd ennek hangot is ad.
- Köszönöm. - hajol meg elegánsan, mintha egy koncert teremben lenne.
- Ugyan. - feleli, miközben atyáskodó tekintettel magasodik a lány fölé. - Valóban nem vagyok túl acélos alkatú. Ami hiányzik itt, - mutat a felkarjára. - Az megvan itt. - mutat ezúttal a fejére. - Azt vallom, minden küzdelem fejben dől el. Akinek az akarata gyengébb az veszit. Igy pedig annak leépitése sokkal előbb eljuttat a célhoz. Bár ezzel itt egész jól bánok, csap kardja tokjára, majd hirtelen a homlokára is.
- Milyen illetlen is vagyok. Engedd meg, hogy bemutatkozzam. Hyouga, a Kurama klánból. - nyújt kezet a lány felé. - Te pedig?
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 8:59 pm

Egy lépést tesz hátra amikor a fiú meghajol. Mosolyogva megcsóválja a fejét a gesztuson.
-Kérlek.
Biccent felé. Csípőre, majdnem inkább fenékre tett kézzel, jobb lábára nehezedve hallgatja a fiú eszme futtatását. Nem idegen neki az elmélet. Sőt! nagyon is egyet tud vele érteni. Ezt apró bólogatásokkal jelzi is beszélgető társa felé. Kidől oldalra. Már féllábon egyensúlyoz ahogy szemügyre veszi az oldalt csüngő kardot. Aztán vissza dől. A felé dőlő kézre pillant. Nagyon rövid tétovázás után elfogadja és kezet fog.
-U kühm...
Köszörüli meg torkát.
-Aiko vagyok. Örvendek.
Finoman rászorít a kézre és ráz rajta egyet aztán elengedi. Keze vissza vándorul a csípőjére.
-Kurama...
Ízlelgeti a klán nevét.
-Milyen menőn hangzik... és ismerősen... Hallhattam rólatok valahol?
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 9:25 pm

- Ez egy jó kérdés - feleli tűnődve. - Mint mindenki más, részt vettünk a háborúban. Bár gyanitom, hogy te magad, akkor még igen fiatal voltál. Igy vagy meséltek rólunk, vagy nem. A lényeg, hogy egyike vagyunk az úgynevezett "nagy" klánoknak, mint a Senju, vagy akár az Uchiha és még sorolhatnám. Mondjuk ennek mostmár talán egyre kevésbé lesz jelentősége, elvégre béke van meg minden. Amivel tökéletesen egyet tudok érteni. Végeredményben együtt erősebbek vagyunk, mint egymást pusztitva... - szakitja félbe a gondolatot.
Már megint sokat filozófálok. Tekintete ezalatt kicsit távolabbra vándorol.
- Mond csak, te tagja vagy valamelyik klánnak? Gondolom van másik neved is az Aiko-n kivül. - teszi fel a nagy kérdész látható érdeklődéssel.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 10:19 pm

Figyelmesen hallgatja a fiút. Kicsit lekókad ahogy szóba kerül a háború. Noha effektíve a háborúban nem vett részt, és nem vonult százak mellett ezrek ellen. De sajnos a határon neki is volt része belekóstolni abba a borzalomba amit a háború nyújt. A pillanatnyi kiesés után vissza emelte tekintetés a fiúra. Jókedvvel töltötte, el hogy igen, annak már vége. Béke van. Többnyire. A hallottak alapján kicsit derengeni kezd neki a Kurama-klán. Történetek, az öreg büdi mestere emlegette őket sokat egy időben. A kérdésre Aiko szíve nagyot dobbant. Ha ő nem mondja az más, mintha le kéne tagadnia. Zavarában megfogta a tarkóját és megdörgölte.
-Nos...tulajdonképpen... Ahogy vesszük...
Kezdett bele ahogy a gondolatait próbálta összeszedni, ne csak álljon ott mint egy tönk.
-Papíron... De nem nagyon ismernek el. Nem is illek oda.
Lóbálja meg oldalsó fehér tincsét két ujjal, amolyan jelzésként.
-Meg most mondtad, nem is fontos. Hagyjuk inkább.
Biccent egyet félmosollyal arcán. kacsint is bár ez nem látszik, csak sejthető.
-Kegyetlen dolog ilyen szép hangokkal genjutsuba ejteni az embereket... Ninjutsut is lehet alkotni? Vagy nem chakra érzékeny?
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 11:15 pm

Aiko reakcióján magában elmosolyodik, bár arca továbbra sem árul el semmit. Értem. Azt hiszem ez érzékeny téma. Majd megpróbálja értelmezni amit lát:
- A fehér haj miatt? - bukik ki belőle a kérdés és csak most veszi észre, hogy ez valóban furán hangzik. - Mármint kiközösitenek, mert fehér a hajad? - vakarja a fejét. - Ennek nincs sok értelme. Mindegy is, nem tisztem megitélni mások szokásait. - von vállat.
- Nézd a pozitiv oldalát. Egy komplett előadást lehet csinálni úgy, hogy a közönség valóban része az eseményeknek. Látják a dalt, ahogy te is láttad. Hogy mennyire lehet Ninjutsu-t alkotni vele, még nem tudom. Egyelőre kisérletezem vele. A lényeg a következő: Ha képes vagy kézjeleket rendelni a technikákhoz, akkor elméletileg kell legyen egy mód, hogy hangot rendelj hozzájuk. Épp ezen dolgoztam, amikor ide pottyantál. Ennek volt köszönhető a "kisérleti zene". Egyelőre nem túl sikeres az elképzelés. Valami még hiányzik. Csak nem sikerült még rájönnöm, hogy mi. Te értesz a zenéhez? Vagy valamihez a genjutsu-n kivül?Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptySzomb. Dec. 17, 2016 11:53 pm

Meglepettség ül arcára, ez az apró jelzés messzebb vitte a dolgot, mint hitte. Ami nem is feltétlenül baj. A színe csak olaj a tűzre, enne kellenére egyetértően bólogat. Ő is jobban megnyugszik, ahogy végül felhagynak a témával. Különös mód Hyouga egy egészen alternatív felhasználási módjáról közelíti meg a genjutsut. Előadás... A fiú vezénylésével végig gondolta a lehetőségeket. Tényleg elég komoly trükköket lehet egy-egy genjutsuval előhozni. Egészen hajmeresztőeket is... Az is megfordult a kobakjában, hogy valaha erre találták ki az emberek. Egymás érzéseinek átadására, elmesélni egy-egy kalandot... A fú kérdésére megrázta a fejét.
-Nem igazán vagyok zenész alkat. Nem akarom magam fényezni, de lefegyverzés, elkapás, szabotázs. Néhány Ninjutsu semmi különleges.
Tekintetét a furulyára irányítja. Némán figyeli néhány pillanatig, fejét oldalra billenti.
-Lehet van egy ötletem... Játszanál megint valamit?
Megigazítja szemüvegét ami alatt felizzik a vörös szempár. A furulyára koncentrál, illetve arra, hogy abban és a fiú testében minként áramlik a chakra. Kezeit maga elé emeli, mintha ő is fogna egy furulyát, ha a fiú játszani kezd leutánozza az ujj mozdulatokat. Illetve annyival kiegészítve, hogy minden lefogásnál a szembe lévő ujjait összeérinti. Igen groteszk kézjeleket formálva ezzel.

/Nem tanulja meg a technikát! Smile /
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyHétf. Dec. 19, 2016 7:42 pm

A válasz valahogy nem lepi meg. Ellentétben a fehér hajas témával.
- Értem. Meg sem fordult a fejedben, hogy a szokásos ninja-dolgok helyett valami mást is csinálj? Felénk része a nevelésnek, hogy az ember lát valamit a világból és megismerkedik más népek szokásaival, vagy egyéb elfoglaltságokkal. Én a zenét választottam. Az egy másik kérdés, hogy meglehetősen többfunkciós hobbi. - fejti ki gondolatait.
Amikor Aiko a furulyáb bámulja, ő is megnézi. Talán van rajta valami? Nincs.
- Persze. Nagyon szivesen. De most vizuális hatás nélkül. - teszi hozzá halvány mosollyal, majd játszani kezd.
A darab lassú és meglehetősen egyszerű. Aztán Aiko keze valamiért elkezdi hibátlanul követni Hyouga mozdulatait. Pillanat. Nem utánoz. Egyszerre csinálja velem. Mi a pokol? A meglepetéstől elhibáz egy hangot, ami igy oda-nem-illően magas lesz, de zavartalanul folytatja tovább. Valahol már láttam ezt, de nem jut eszembe, hogy hol. Sebaj, majd megkérdezem a bátyámat vagy Higurét. Ők jobbak az ilyesmiben. A lánynál nem firtatom. Láthatóan érzékeny téma a klánjáról beszélni.
Lassan kivezeti a témát és abbahagyja a dalt.
- Ügyes. Hogy csináltad?


/A technika még el sincs fogadva, csak felhasználtam a koncepcióját a játékhoz, hogy a karakternek legyen oka itt lenni. Very Happy /
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyKedd Dec. 20, 2016 2:50 am

A kérdés meglepi. Végig pörgeti az emlékeit de... csupa csupa küzdelem...
-Úgy érted a lustálkodáson kívül? Nem... Nem igazán...
Zavarában megvakarta a tarkóját. Kissé bele is vörösödött.
-Illetve de, de azt sosem nézték jó szemmel... Elég egysíkú felénk a gondolat menet...
Az elejtett szójáték kicsit fellazította a kínossá váló szituációt. Aikonak is nagy segítség lenne olyan hobbit választani ami a harctéren is előnyére válhat.
Kezdés előtt megforgatta vállait, nyakát is megroppantotta vett egy nagy levegőt és rákészült az elkövetkezendő mutatványra. A félre fújt hanghoz tartozó kézjelnél kicsit meg akadt. Egyrészt az éles hang másrészt a kézpecsét se illett a képbe. Az előadás végén felegyenesedett a görnyedt tartásból és megrázta a fejét. Ezzel deaktiválva a szemét. Sajnos nem volt módja teljes valójában megfigyelni a jutsu működését. Kezeire nézett, félig meddig megformált néhány kézpecsétet, de egyiket se fejezte be. Csak gyorsan átfutott rajtuk ahogy párosította a korában látottakat a hagyományostól. A kérdésre felkapta a fejét.
-Mi? Ezt? Jaah, mondhatni adottság. Jók a reflexeim.
Legyintett mintha lényegtelen volna.
-Azt hiszem rájöttem valamire. Ez csak teória.
kezdett bele a magyarázkodásba.
-Ahogy lefogod a hangokat.
Idézett vissza néhányat és mutatta is őket.
-Ha jól sejtem minden lefogással chakra áramlási kört hozol létre. Mint a sima kézjeleknél.
Ebből is elmutat néhányat a szemléltetéshez.
-Na most némelyik hang lefogása, szerintem ugyan azt a kört zárja be, mintha kézjeleket használnál. Ez a Ló(Uma), ez a Kutya(Inu), Sárkány(Tatsu).
Egymáshoz mutatja a hangok elfogását és a szokványos kézjeleket.
-Ez csak elképzelés, nem tudom a furulyában van e valami mókolás, chakra érzékeny e ilyenek. De ezen az analógián én elképzelhetőnek tartom, hogy mást is aktiválj. A hang pedig gyorsabban földet érhet, mint adott esetben a kezed.
Ezalatt elmutat pár kézpecsétet, leguggol és a földre csap.
-Doton: Koishi Danmaku
Néhány kavics megemelkedik és a tó felé repül, a többség kacsázik is így fodrozva meg az amúgy nyugodt víz felszínét. Guggolásba marad és alkarjait térdeire teszi. Kézfeje lóg.
-Én foglalkoznék a dologgal. Esetleg egy Hyuuga tud segíteni, ők úgy tudom jól látják ezeket a chakrás dolgokat a világtalan tekintetükkel...
Néz el a fiúra vigyorogva.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyKedd Dec. 20, 2016 8:00 pm

- Lustálkodás? Nem! A lehető legrosszabb dolog, amit tehetsz! Minden egyes pillanat, amit elveszitesz, hogy a céljaid eléréséért dolgozz súlyos veszteség. Az élet rövid és minden egyes pillanatot meg kell ragadni ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Szerintem. - filozófál ismét egy sort.
A mozdulatok lekövetését még mindig nem tudja hová tenni, igy szemlátomást belenyugszik a magyarázatba.
- Igen jó reflexek. Ha legközelebb magam választhatok csapatot egy küldetéshez, gondolni fogok rád. - teszi hozzá.
- Ami a magyarázatodat illeti, jó helyen kapisgálsz, de ennél egy fokkal bonyolultabban működik. Ami a pecsét részét illeti, magam is pont ezen gondolkoztam és, amint volt "szerencséd" hallani dolgoztam is rajta. Namost, amit igazából ki kell találni, az egy mód arra, hogy a chakra áramlás hozzárendelődjön a mozdulathoz. Gyakorlatilag kézpecsét teremtése hangból. Nade akkor jöjjön a kérdés maga: Hogyan teremtek meg egy új kézpecsétet? Ha ez megvan, akkor megvan a megoldás is!
Ezután Aiko megmutatja a gyakorlatban is, amire gondolt.
- Föld elem? Nocsak! Én is szeretem használni. De még mindig adott a kérdés: Hogyan alkot valaki egy teljesen új kézpecsétet? A Hyuuga, meg nem érdekel, de köszönöm. Megoldom saját erőből.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyKedd Dec. 20, 2016 11:46 pm

Megilletődve hőköl hátra a srác erélyes reakciójától. Kezeit maga elé is emeli védekezően, aztán tenyereit felé fordítva csitítja. Orra hegyére csúszott szemüveget is vissza tolja a helyére.
-Jólva-jólvan... Vettem... De azért néha pihenni is kell fölfele menet nem?
A dicséretet hallva kihúzaz magát. Kicsit rá is játszik a büszke páva szerepére.
-Ch.. ugyan...
Önelégülten mosolyog mellé. Kis hatásszünet után enged a feszes tartásból, lezserebb, természetesebb tartást vesz fel.
-Rendes tőled köszi. De leszögezem, hogy ölni nem fogok. Parancsra se.
Második mondata maga volt az elhatározás. Arca hozzá komolyodott. Sehol egy mosoly egy kósza jel a viccelődésre. Egy biccentéssel lezártnak tekinti a témát. Csöndben hallgatja a fiú aggodalmait a témát illetően. Aprókat bólogat ahogy rendezi a felhozott problémákat, meglátásokat. Időközben az is kiderült, hogy Hyouga is földelemet használ. Kacsint egyet és fejét is mellé biccenti, hogy egyértelmű legyen a kölcsönös szimpátia ez ügyben.
-Mi lenne ha ennyire nem rugaszkodnánk el az alapoktól?
Kezd bele és vár egy kicsit.
-Úgy értve, hogy szerintem a kézjelek egyes esetekben elkerülhetetlenek. Ahogy a furulya se szól túl szépen lefogások nélkül. Működik, csak nem olyan jól. Hangokból megformálni egy hidat... vagyis kézpecsétet...
Húzza el a száját és tarkóját dörgöli.
-Ha a furulyát úgy is le kell fogni akkor szerintem fölösleges áthidalni. Inkább használd ki, hogy közel vannak a kezeid egymáshoz és használod is őket valamire. Ezért lenne jó egy dojutsu. Az megmondja miként áramlik a chakrád egyes kézpecséteknél és miként tud áramlani egyes lefogásoknál. Ezt összehozod, dallamos kézpecsétjeid lesznek.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyCsüt. Dec. 22, 2016 9:16 pm

Végighallgatja Aiko gondolatait és magában nagyon elégedett. A korához képest okos. Hyouga egyetértően bólógat.
- Ez eddig tiszta és ugye bizonyos pontig komolyabb gond nélkül kivitelezhető is. Elvégre a pillanatnyi chakraáramlás és játék kombinációja alkot bizonyos genjutsukat. A lényeg itt ugye az lenne, hogy ez maradandó legyen akár egy pecsét.... Várj... hülye vagyok. Ez az! Ha a használt genjutsukat veszem alapul, akkor a megoldás az orrom előtt van! Tökéletesen ugyanaz az elv! Ahogy adott témákkal, adott illúzió jön létre, úgy adott téma képes formát adni a chakraáramlásnak is. Igy pedig csak követnem kell a korábban mutatott technikának a módszertanát és meglesz a végeredmény! És akkor el is érkeztünk a probléma második feléhez. - emeli fel mutatóujját, mintha egy osztályteremben magyarázna. - Hogyan érem el azt, hogy a technika életre kelljen tőle? Hmm... Ehhez mit szólsz? Ha szépen lassan végigkövetem kézjelenként a chakra áramlását érzésből.... már amennyire ez megbizható és játék közben megpróbálom ugyanazt a chakramozgást létrehozni, akkor elvileg a technika létrejön, mert az alapfeltételek adottak, azaz azonos chakraáramlás zajlik le. Szerinted? -
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyPént. Dec. 23, 2016 2:49 pm

A lány apránként bólogat, ahogy a fiú fejtegetni kezdi a dolgot. Elégedetten elmosolyodik amikor annak felcsillannak szemei. Csöndben figyel, haloványan mosolyog is. A felemelt ujjat látva csak oldalra billenti a fejét értetlenül. Enyhén elnyílik szája mintha szólni akarna, hogy most akkor mi is van. De a fiú már folytatja is. Mellei alatt összefonja kezeit és jobb lábára nehezedik. Aiko lassan beszív egy jó adag levegőt, kicsit bent tartja végül lassan kiengedi azt. Jobbját homlokára tapasztja közben majd megcsóválja a fejét. Felnéz ismét a fiúra és hátra sepri előre hullott tincseit.
-Elbeszélünk egymás mellett...
Kezd bele mondandójába kissé rezignáltan.
-Ezzel kezdtem, hogy a lefogások amiket használsz. Azok gyakorlatilag egyedi kézpecsétek. Illetve van néhány...
Megpróbál a levegőben elmutatni néhányat azok közül amiket a fiútól látott.
-Lefogás, vagy hang. Nem tudom a pontos lenevezését. Amikor így fogod le a furulya lukait...
A levegőben imitálja, mintha lenne a kezében egy furulya.
-Akkor a chakra áramlás pont úgy tud menni, mint ennél a kézpecsétnél:
Ekkor felmutatja a kézpecsétet.
-Szóval elvileg igen. Ha megtudod, hogy melyik kézjelnél, miként áramlik a chakrád, onnan könnyen át tudod ültetni egy-egy hang lefogásához, hogy létrejöjjön egy-egy jutsu. Például ha a C hang a Ló jele akkor C hangot lefogva létre tudod hozni a Ló jelét.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyKedd Jan. 03, 2017 9:00 pm

Aiko szavaira kissé kedveszegetten bólogat.
- Igen... Elmondtam más szavakkal, amit te is. Nade, ha már itt tartunk, akkor nézzük, hogyan működik a gyakorlatban. Lássuk csak... - hunyja be a szemét és lassan elmutogatja a technikához szükséges kézjeleket, melyeket Aiko fel fog ismerni, hiszen ő maga is használta a technikát nem sokkal ezelőtt.
Hyouga feszülten figyeli a saját chakraáramlását, hogy megértse az adott kézjelek működését. Néhány ismétlés után kinyitja a szemeit.
- Azt hiszem megvan az alapelv a gyakorlatban is. Már csak a megfelelő hanghoz kell rendelni a chakra-áramlást.
Lassan belefúj a hangszerbe, majd játszik egy gyors bevezetést - legikább Aiko szórakoztatására - majd kinéz néhány kavicsot. Az egyik témát ismételni kezdi, majd egy pillanatra megáll. Mély levegőt vesz és ismét lejátssza az előbb ismételt témát. A játék hatására a kavicsok felemelkednek és a tó felé repülnek, bár nem túl messze. Hyouga elégedetten figyeli a végeredményt és Aiko-hoz fordul.
- Igazad volt. Hála neked sikerült végre valami kézzel fogható eredményt elérni. Köszönöm. Még van még mit fejleszteni rajta, de az már csak gyakorlás kérdése./Elnézést a hosszú kiesésért. Ünnepek meg minden./
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér EmptyKedd Jan. 03, 2017 11:59 pm

Aiko érzékeli, hogy beszélőtársa kissé visszább húzódott a teknőjébe. Oldalra billenti fejét és vár. Mielőtt azonban a fiú bele kezdene a játékba...
-A fő hogy értjük egymást.
Kacsint rá mosolyogva. Talán ez valamelyest visszahozza a jókedvét. Aiko várakozás közben kihúzza magát és nadrágja hátsó részébe csúsztatja kezeit. Előretolt csípővel vár és figyel. Összeráncolja szemöldökét az ismerős kézjeleken. Ám jobban meglepi, hogy Hyouga megint belekezd. Megigazítja a szemüvegét és és jobban szemügyre veszi a fiú mozdulatait. Száját enyhén eltátja és hátra biccenti fejét mihelyst realizálta a helyzetet. Kisterpeszbe áll és némán figyel. Csupán egy aprócska bólintással adja a másik tudtára, hogy hallotta.
Hallgatja a játékot. Habár amit lát az sokkal jobban leköti. Alaposan szemügyre veszi a jelenetet. Egy apró hibát vél felfedezni eleinte. Szóra nyitja a száját bár hang nem hagyja el az. Észhez kapva be is csukja rögtön és csak figyel. Minden helyes lefogásra bólint. Láss csodát. Megcsinálta. Aiko örömében felkiált.
-WU HÚÚ! Megcsináltad!
A Dicséretbe fehér bőre a szemüveg alatt pirospozsgássá válik. Balját védekezően maga elé fonja másik kézzel pedig csak legyint.
-U...ugyan, semmiség... Ez csak megfigyelés... Te hoztad össze...
Kezd bele a szabadkozásba.
-Plusz még jól is hangzott.
Tartja előre jobbját, ökölbe szorítva, hüvelykujja az ég felé szegeződik.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
1-es Gyakorlótér Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1-es Gyakorlótér   1-es Gyakorlótér Empty

Vissza az elejére Go down
 
1-es Gyakorlótér
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: A Nagy Shinobi Nemzetek :: A Tűz Országa :: Konohagakure-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés