Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Uchiha Aenbiki

Go down 
SzerzőÜzenet
Uchiha Aenbiki

Uchiha Aenbiki

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Nov. 24.

Uchiha Aenbiki Empty
TémanyitásTárgy: Uchiha Aenbiki   Uchiha Aenbiki EmptyKedd Nov. 29, 2016 2:18 am

Név: Uchiha Aenbiki
Nem: Férfi/fiú (attól függ, honnan, és ki nézi)
Kor: 16
Rang: B
Ország: Tűz Országa
Kinézet: Aenbiki a tradicionális Uchiha fekete szemekkel, ám a megszokottnál vörösebb hajjal lett megáldva. Átlag 165 centi magas, és ninjáktól nem megszokott módon amúgy könnyű ruháját fémdarabokkal erősíti meg, melyeket maga készített. Nem szereti, ha nem fedi minden porcikáját valami, vékony kesztyűt, és cipőt hord. Ruhája egy zipzáras felsőt tesz ki, hozzá egy hosszú, lábhoz simuló nadrág. Színeiben leginkább a fekete, és a kék dominál (hamarosan képet is adok a profilomhoz, csupán még nem volt időm összephotoshoppolni. Very Happy)
Jellem: Aenbiki hidegfejű, Uchihákhoz képest egészen megfontolt, és szereti megtervezni cselekedeteit. Sharinganjára viszonylag ritkán hagyatkozik, mivel úgy gondolja, hogy általános szituációkban anélkül is képes boldogulni. Szűkszavú, bár magában gyakran monologizál, kedvenc időtöltése a környezetének figyelése, és a kovácsműhelyében lévő tevékenykedés, jegyzetelés, rajzolás. És, bár alapjáraton alapos illető, nehezen tud csapatban dolgozni, kifejezetten irritálja, ha amire hagyatkozni kell, az nincs a közvetlen irányítása alatt. Viselkedése ennek megfelelően eléggé arrogánsnak tűnhet, bár amennyiben valakinek sikerül kivívnia a tiszteletét...azt egyrészt nem fogja lenézni, valamint talán egy kis bizalmat is fog iránta tanúsítani. Megjelenése, és fellépése határozott, és utálja, ha valaki az érzelmeire hagyatkozva, pusztán indulatból próbál akár cselekedni, akár utasítgatni őt. Ennek megfelelően nem vált közkedveltté klánjában, de a feladatait mindig lelkiismeretesen elvégzi.
Felszerelés:
5 kunai
10 Shuriken
10 Makibishi
1 Kusarigama (oldalán hordja)
2 speciális kampós kard, melyet saját maga készített (hátán keresztbe téve hordja)
5 különböző fémporokat és/vagy egyéb anyagokat tartalmazó kisebb táska (ezeket az övén hordja, mindegyiket külön jelölve, hogy mindig tudja, melyikben mi tartandó)
Toll, ceruza, és papír
1 kis könyvecske jegyzetekkel
1 hátizsák, melybe felszerelései, és egyéb hasznos tárgyak kerülhetnek, mint pl kaja. Igen, a kaja fontos. (ezt kicsikét leengedve hordja, hogy ne zavarja a két kardot előrántás közben)
1 kötél (kb 10 m hosszú)
1 damil (kb 20 méter hosszú)
1 lámpaolaj (fáklya készítéséhez, egy üvegben tárolja a táskájában)

Pénz: 10000 Ryo
Chakra: 350

Ismert technikák:

Kekkei Genkai: Sharingan (alapfok)
– Chakra látás: A chakra áramlásának érzékelése
– Megnövelt érzék: Szájról olvasás, mozgás követése
– Hipnózis: A célpont ledermed mindaddig, amíg a sharingan tulajdonosának a szemébe néz.

E rang

Kawarimi no Jutsu (Testcsere Technika)
A technika segítségével a használó kicseréli a testét valamilyen egyéb eszközre, ez általában egy farönk szokott lenni. A használó a cseréhez használt eszközt elláthatja robbanó cetlivel is, mellyel komolyabb meglepetést is okozhat. Maga a technika egy optikai illúziót hoz létre, amely találatkor „lebomlik” és megjelenik a cseréhez használt eszköz. Nagyon hasznos technika, könnyen meglehet vele lepni bárkit, viszont vigyázni kell, mert találat szükséges a csere létrejöttéhez, tehát a használója bizonyos szinten megsérül!
Chakra: 50

Kakuremino no Jutsu (Láthatatlanság Köpenye Technika)
A ninja egy ruhadarabot, vagy köpenyt használ a technikához. Lényegében a használó a segítségével képes lesz beleolvadni egy színű környezetbe.
Chakra: 50

Bunshin no Jutsu (Klón Technika)
A használó képes anyagtalan másolatot készíteni saját magáról. Ha ezeket eltalálja valami, az simán tovább halad, a másolat pedig megsemmisül.
Chakra: 50

Nawanuke no Jutsu (Kötelékből Szabaduló Technika)
A használó a segítségével képes kiszabadulni, ha megkötözték. Lényegében a shinobi a chakráját használja arra, hogy meglazítsa a kötelékeit, hogy mozgatni tudja a kezét.
Chakra: 50

Henge no Jutsu (Átalakító Technika)
A használó a technika segítségével képes felvenni más alakot. Ez lehet kitalált vagy akár valós személy, de még állat is. Több technika is származik ebből a jutsu-ból.
Chakra: 50

Shunshin no Jutsu (Elrebbenő Test Technika)
Nagy sebességű mozgási technika, mely lehetővé teszi a nagy távolságok közti rövid utazást, szinte követhetetlen sebességgel. Megfigyelő számára olyan, mintha teleportálna, de a füst azért jön létre, hogy elrejtse a mozgást. A chakraköltsége a használó és az úticél közti távolságtól függ. Természetesen ajánlott megadni az érkezés helyét, hiszen ennek hiányában könnyen egy szakadékban, vagy egyéb kellemetlen helyen lehet kikötni.
Chakra: 50

Robbanó Jegyzet aktiválás
Nincs külön technika a robbanó jegyzetek aktiválására. A shinobi csak létrehozza a Kígyó kézpecsétet, majd a Kai szó kimondásával szabadjára engedi a jegyzetben tárolt energiákat.

D rang

Funyu no Jutsu – Bezáró Technika
Ezzel az alapvető pecsét technikával a használó képes tekercsekbe, vagy papírba zárni különböző tárgyakat, élőlényeket, magasabb szinten pedig akár vizet, tüzet és más elemi „anyagokat”.
Chakra: 100

Kaifu no Jutsu – Feloldó Technika
A technika segítségével a használó képes lesz egy tekercsbe, vagy papírba zárt dolgot szabadjára engedni, előidézni.
Chakra: 100

Genjutsu: Sharingan
A technika segítségével a használó képes lesz különböző illúziókkal megtéveszteni az áldozatát. Leginkább arra alkalmas, hogy a célpont mozgását zavarjuk, megdermesszük. A használó dönti el milyen illúziót táplál az áldozatába! Az összetett és bonyolult illúziók jelentős chakrát emésztenek fel!
Rang: D
Chakra: 120
Követlemény: Sharingan alap szint

Muon Satsujin Jutsu (Csendes Gyilkos Technika)
A használó szétáramoltatja a testében a chakráját, ezáltal képes lesz néma csendben az ellenfeléhez lopakodni. A Víz Országában gyakori a technika, ott néhányan annyira mesterei a technikának, hogy egy kisebb területre is képesek kifejteni a hatást.
Chakra: 150

Katon: Nioubyouga - Aoi (Tűz elem: Lángfestés - Kék)
A technika használója képes tűz elemű technikáit "hideg tűzzel" megvalósítani. Ez az élő szervezeteket ugyanúgy sebzi, bár hőhatása elenyésző. Ennek megfelelően a technika használója tűz elemű technikáit nagyobb hatótávra is tudja alkalmazni. A technika mellékhatásaként a tűz élénk ciánkék színnel jön létre.
Chakra: 150
Szükséges hozzá: Kénpor

Katon: Kasumi Endu no Jutsu - Tűz elem: Gyúlékony Ködtánc Technika
A használó miután létre hozta a megfelelő kézjeleket, egy gyúlékony gázt tud kilehelni a száján. Ha a gázt tűz éri, azonnal belobban. Színtelen, szagtalan anyagról van szó, ezért nehéz észre venni. Ha valaki nagy mennyiségben lélegzi be, akkor az halált okoz. Kis mennyiségben csak émelygést.
Chakra: 100

Futon: Doraikaze no jutsu – Szél elem: Szárazszél Technika
A technika segítségével a szél port kap fel, ami hasonlít a ködre. Aki a porfelhőben tartózkodik, annak a látása rosszabb és kevésbé veszi észre a támadások
Chakra: 100

Futon: Seishin Sode no jutsu – Szél elem: Szellem Ujjak Technika
A használó képes a kisebb légáramlatok kedve szerinti mozgatására. Ezzel felemelve és mozgatva tárgyakat. Ezek a tárgyak kisebb méretűek lehetnek, maximum 2-3 kiló súlyúak.
Chakra: 100

Kiri Kyokumen - Köd Állás
A lényege, hogy a használó kisebb mennyiségű chakra-t áramoltat a testén keresztül, így összehangoltabban, percízebben képes mozogni.
Chakra: 100

Genjutsu Kai - Illúziótechnika Feloldás
A technika segítségével a használó rövid időre megállítja a testében a chakra áramlását, így az éppen tartó Genjutsu technikát semlegesíti.
Chakra: 100

C rang

Sofushasan no Tachi (Tripla Irányított Shuriken)
Az Irányított Fegyver Lövedék fejlesztett változata. A használó elhajít két shurikent és egy kunait, melyeket drótokkal szerelt fel. Az egyik shuriken és a kunai lényegében csak egy csali, ugyanis amint a célpont kikerüli őket, a második shuriken pályáját módosíthatja a technika használója. Így könnyebben el lehet találni az ellenfelet.
Chakra: 160

Katon: Gokakyu no Jutsu - Tűz elem: Nagy Tűzgolyó Jutsu
Ez a Jutsu az egyik legismertebb Katon Ninjutsu. A használója képes egy tűzgömböt csinálni, mégpedig úgy, hogy a megfelelő kézjelek lemutatása utána kifújt leheletét meggyújtja, és egy gömbé formázza. Ezt a Jutsut az Uchiha klán tagjai fejlesztették ki, náluk alapvető Jutsunak számít az ismerete.
Chakra: 150

Katon: Karyudan - Tűz elem: Tűzsárkány Lövedék
A használó a technika segítségével egy hatalmas lángcsóvát lehel ki a száján, akárha egy eleven lángszóró lenne. A technika arra is alkalmas, hogy különböző tárgyakat gyújtsanak lángra vele. A sorozatban a 3. hokage a sárlövedékeket gyújtotta be vele.
Chakra: 200

Katon: Hosenka Tsumabeni – Tűz elem: Főnix Virág
A használó egyik kezével shurikeneket hajít el, miközben katon chakrát lehel ki a száján és borítja be a dobó csillagokat. Ezt követően lángoló shurikenek repülnek majd az ellenfél irányába.
Chakra: 160

Katon: Nioubyouga - Midori (Tűz elem: Lángfestés - Zöld)
A technika használója képes tűz elemű technikái hőfokát nagy mértékben növelni, mely rövid időn belül képes az acélt is megolvasztani. Az ilyen módon létrehozott tűz elemű technikák hatótávja megrövidül, körülbelül a felére csökken. A technika mellékhatásaként a tűz élénk smaragdzöld színben pompázik.
Chakra: 250
Szükséges hozzá: Gyúlékony folyadék (olaj, bármilyen erősebb szesz, vagy alkohol)

Senpu - Forgószél
A használó a kardjába koncentrálja a chakráját, majd egy olyan csapást indít el, amivel egy teljes kört ír le. Ez kisebb széljelenséggel szokott párosulni(innen és a forgásból a név). Mivel lendületből szokták használni ezt a támadást, így nagyon nehéz védekezni ellene. Legjobb esetben csak félre üti az ellenfél fegyverét, legrosszabb esetben pedig kitépi az ellenséges fegyvert a forgató kezéből és igen messzire repíti azt.
Chakra: 200

B rang

Kage Bunshin no Jutsu (Árnyék Klón Technika)
A technika segítségével speciális másolatokat képes létrehozni a használó. A klón képes minden technikát használni, amit az alkotója is, ráadásul képes harcolni. Az egyik legnagyobb előnye, hogy ha a másolat megtud valamit, majd megsemmisül, a létrehozója is tudni fogja az új információt. A technika kombinálható elemi chakrával.
Chakra: 280

Katon: Gōryūka no Jutsu - Tűz elem: Nagy Sárkánytűz Technika
Egy sárkányfej formájú tűzlabdát lehel a Ninja az ellenfelére. A Jutsu olyan nagy hőt bocsát ki, ami akár az időjárást is módosíthatja. Ugyanis viharfelhőket okoz az égen, ha a levegőbe lövik.
Chakra: 350

Fūton: Shinkūjin - Szél elem: Vákuum Penge
A használó szél chakrát lehel ki a száján egyenesen egy fegyverre, ezáltal felerősíti azt. Egy kunaiból így akár szél kardot is lehet csinálni, a shurikenek hatótávja sokkal nagyobb lesz(gyorsabban pörög, ráadásul a levegő, ami körül veszi, szintén éles)
Chakra: 350
Vissza az elejére Go down
 
Uchiha Aenbiki
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Karakterek :: Adatlapok-
Ugrás:  
Saját fórum a HungarianForum-on | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés