Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Aiko

Go down 
SzerzőÜzenet
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Aiko Empty
TémanyitásTárgy: Aiko   Aiko EmptySzer. Nov. 23, 2016 11:01 pm

Név: Uchiha Aiko
Nem: lány
Kor: 16
Rang: Tokubetsu Jōnin
Ország: Tűz
Kinézet: Aiko feketebárány egy feketehajú klánban. Jobban mondva ő az egyetlen fehér bárány. Haja ezüstös, nyáron a naptól inkább platina. Különcködését kiemeli huzatos öltözete. Ami egy egyszerű, világos toppból, két apró zöld díszítésből és félig fekete, félig pedig neon zöld, combközépig érő vászon nadrágból tevődik össze. Van egy szintén neon-zöld ujjatlan, hosszabb szárú kesztyűje és egy szintén neon-zöld szemüvege. Végül pedig egy egyszerű fekete karpánt ami egy tanto-t erősít a bal kezéhez. Fegyvertáskáját derekán, hátul viseli. Ninja cipője fekete.
Jellem: Aiko nagyon szabad lelkű, vidám teremtés. Nehezen viseli a bezártságot, kötöttségeket és ha valaki befolyásolni, utasítani akarja. Ugyanakkor dolgozik benne a bizonyítási vágy így könnyű előcsalni a szorgalmas énjét. Ha nem tud kibújni a feladat alól és nem is tetszik neki akkor is elvégzi a feladatát, noha puffogva és hangosan harsogva nemtetszését. Alapvetően kíváncsi, barátságos és szereti a kihívásokat. Noha sokat beszél és kérdez, ha rá terelődik a téma hamar kibúvót keres. Szelíd, de nem türelmes! Ha felpiszkálják robban.
Felszerelés:
-Kaiken,
-5 kunai
-5 shurikenChakra: 390
350 - Előtörténet
+5 - Ajándék(2017.11.01)
+15 - Jutalom(2017.12.15.)
+20 - Jutalom(2019.04.21.)Pénz: 10.000. Ryo
2017.01.12. -1500Ryo (Ninpo: Gyaku Kaihou)
=> 8500 Ryo
Jutalom(2017.12.15.) +4000Ryo
=> 12500 Ryo
Jutalom(2019.04.21.) +2000Ryo
=> 14500 Ryo


Ismert technikák:

Kekkei Genkai:
Sharingan
alapfok:
– Chakra látás: A chakra áramlásának érzékelése
– Megnövelt érzék: Szájról olvasás, mozgás követése
– Hipnózis: A célpont ledermed mindaddig, amíg a sharingan tulajdonosának a szemébe néz.

Mangekyou Sharingan
- Aktiválás


E Szint:

-Kawarimi no Jutsu (Testcsere Technika)Chakra: 50
-Bunshin no Jutsu (Klón Technika)Chakra: 50
-Nawanuke no Jutsu (Kötelékből Szabaduló Technika)Chakra: 50
-Henge no Jutsu (Átalakító Technika)Chakra: 50
-Shunshin no Jutsu (Elrebbenő Test Technika)Chakra: 50
-Robbanó Jegyzet aktiválás

D rang:

1. Genjutsu Kai - Illúziótechnika Feloldás
A technika segítségével a használó rövid időre megállítja a testében a chakra áramlását, így az éppen tartó Genjutsu technikát semlegesíti.
Chakra: 100

2. Magen: Kasumi - Démoni Illúzió: Köd
A technika segítségével a használó képes egy illúzió ködöt létrehozni, ami zavarja a látást. Egyedül a létrehozója lát át rajta.
Chakra: 100

3. Kanashibari no Jutsu - Paralízis Technika
A használó a mutató és a középső ujjával a célpont homlokára bök egyet és egy chakra hullámot küld annak az agyába. Ettől az áldozat megbénul.
Chakra: 150

4. Ninpo: Kagami no sekai - Ninja művészet: Tükör világ
Aki belekerül ebbe a genjutsuba az elé, mintha egy tükör falat húztak volna. Azt fogja észrevenni, hogy ellenfele követni kezdi a mozgását, egészen addig míg a Genjutsut fel nem oldják, vagy középen össze nem találkoznak. Ekkor a genjutsu, mint egy üvegtükör leomlik. A "fal" mögött a használó rejtve van míg az meg nem szűnik.
Chakra: 100

5. Genjutsu: Sharingan
A technika segítségével a használó képes lesz különböző illúziókkal megtéveszteni az áldozatát. Leginkább arra alkalmas, hogy a célpont mozgását zavarjuk, megdermesszük. A használó dönti el milyen illúziót táplál az áldozatába! Az összetett és bonyolult illúziók jelentős chakrát emésztenek fel!
Chakra: 120

6. Seizansha Sansaku no Jutsu - Túlélő Egyensúly Technika
A technika lényege, hogy a shinobi szétáramoltatja a testében a chakráját, ami segít megtartani az egyensúlyát, koordinálni a mozgását.
Chakra: 100

7. Doton: Shinjū Zanshu no Jutsu - Föld elem: Dupla Öngyilkos Lefejezés Technika
Ezzel a Jutsuval a Ninja képes a föld alá elbújni, és odakúszni az ellenséghez, majd kinyúlni a föld alól, és berántani a föld alá, miközben ő ugyanazzal a lendülettel kiugrik. Olyan mélyre van behúzva, hogy csak a feje látszódik ki, ezért úgy tűnik, mintha levágták volna az ellenfél fejét. Az ellenség sok esetben le is vágta a fejet utána.
Chakra: 150

8. Doton: Iwagakure no Jutsu - Föld elem: Kőben Rejtőző Technika
A segítségével a ninja képes beleolvadni a talajba és a sziklába. Elsősorban Iwagakure harcosai használják, más nemzeteknél még csak elvétve fordul elő a technika!
Chakra: 200

9. Doton: Koishi Danmaku - Föld elem: Kavics Sortűz
A használó a földre teszi a kezét és chakrát vezet bele. Ekkor a födlről minden kavics felemelkedik és a célpont felé repül. Csak kisebb kavicsokat lehet ezzel a technikával megemelni, de erősebb használók akár még sziklák reptetésére is képesek.
Chakra: 150

10. Katon: Kasumi Endu no Jutsu - Tűz elem: Gyúlékony Ködtánc Technika
A használó miután létre hozta a megfelelő kézjeleket, egy gyúlékony gázt tud kilehelni a száján. Ha a gázt tűz éri, azonnal belobban. Színtelen, szagtalan anyagról van szó, ezért nehéz észre venni. Ha valaki nagy mennyiségben lélegzi be, akkor az halált okoz. Kis mennyiségben csak émelygést.
Chakra: 100C rang:

1. Ninpo: Gyaku no sekai - Ninja művészet: Fordított világ.
Az áldozat a használót fordítva, ellentétes oldalon érzékeli. Látás, hallás. Példának okáért ha egy jobb horgot lát maga felé érkezni és felemeli a kezét annak védésére, akkor a valójában balról beérkező, horog be fog akadni az állkapocsba.
Chakra: 150

2. Tsūtenkyaku – Fájdalmas Mennyei Rúgás
A használó felugrik a levegőbe, majd hatalmas mennyiségű chakrát vezet a lábába. Ezt követően egy sarok rúgást mér az ellenfélre, vagy a talajra. A rúgás ereje akkora, hogy képes hatalmas krátereket létrehozni.
Chakra: 250

3. Fukusha – Másolás
A technika segítségével a használó képes lesz lemásolni azt a technikát, amit éppen lát. Használni viszont csak akkor tudja, ha meg vannak hozzá a követelményei.
Chakra: 250

4. Katon: Hibashiri - Tűz elem: Futótűz
A használó két lángcsóvát lehel ki a száján, egyenesen a célpont irányába. Azonban itt egyik sem magát a célpontot találja el, hanem "elszalad" mellette, majd egy lángoló gyűrűbe zárja. A technika nagyon jól kombinálható szél elemű technikákkal.
Chakra: 180

5. Katon: Gōkakyu no Jutsu - Tűz elem: Nagy Tűzgolyó Jutsu
Ez a Jutsu az egyik legismertebb Katon Ninjutsu. A használója képes egy tűzgömböt csinálni, mégpedig úgy, hogy a megfelelő kézjelek lemutatása utána kifújt leheletét meggyújtja, és egy gömbé formázza. Ezt a Jutsut az Uchiha klán tagjai fejlesztették ki, náluk alapvető Jutsunak számít az ismerete.
Chakra: 150

6. Sanzengarasu no Jutsu (Ezer Szétszóródó Varjú Technika)
A használó egy hatalmas varjú csapatot idéz meg, amik körbe veszik a célpontot és zavarni kezdik. A madarak folyamatosan csipkedik, csapkodják az áldozatot.
Chakra: 180

7.Ninpo: Gyaku Kaihou - Ninjaművészet: Fordított törvény
A használó és az áldozat látása illetve hallása felcserélődik. Egymás testéből néznek ki.
Chakra: 150B Rang:

1. Kage Bunshin no Jutsu (Árnyék Klón Technika)
A technika segítségével speciális másolatokat képes létrehozni a használó. A klón képes minden technikát használni, amit az alkotója is, ráadásul képes harcolni. Az egyik legnagyobb előnye, hogy ha a másolat megtud valamit, majd megsemmisül, a létrehozója is tudni fogja az új információt. A technika kombinálható elemi chakrával.
Chakra: 280

2. Ranjishigami no Jutsu (Vad Oroszlánsörény Technika)
A technika segítségével a használó felgyorsítja a hajának növekedését, majd a kívánt hosszúságúra növeszti és lefogja vele a célpontját. Az így létrehozott hajban folyamatosan áramlik a chakra, ezért olyan kemény, akár egy acél drót, ráadásul a használó szabadon mozgathatja.
Chakra: 280

3. Magen: Kyō Tenchi-ten – Illúzió Tükrözés
A technika segítségével a használó képes egy illúziót vissza fordítani a létrehozójára.
Chakra: 350

4.Katon: Zukokku - Tűz elem: Égető Fájdalom
A használó egy kisebb tűzgolyót „köp ki” a száján, ami ha hozzá ér valamihez szétrobban és egy hatalmas területet lángba borít. Nehéz kivédeni, mivel nagy meglepetést okoz a hirtelen szétrobbanás. Ha szél elemű technikával kombinálják, akkor a lefedett terület nagysága növelhető. A robbanás egy 10m sugarú, kör alakú területet fed le.
Chakra: 300
Vissza az elejére Go down
 
Aiko
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Karakterek :: Adatlapok-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés