Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan Empty
TémanyitásTárgy: Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan   Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan EmptySzer. Nov. 23, 2016 10:53 pm

A Sharingan az Uchiha klán szemtechnikája, Dōjutsu-ja. A segítségével a használója képes illúziókat létrehozni, lekövetni mások mozgását, mozdulatait, vagy akár nem Kekkei Genkai technikákat lemásolni.

Amikor a KG tulajdonosát valamilyen erős érzelem éri, akkor az agy létrehoz egy speciális chakrát, ami a szembe áramlik és ezáltal létrejön maga a Sharingan. Az Uchihák szerint csak az erős negatív érzelmek váltják ki ezt a hatást, de valójában az erős pozitív érzelmek is. Amikor először aktiválódik a sharingan, a szem írisze vörös színű lesz, illetve a pupilla mellett egy tomoe jelenik meg. Ezt követően a használó bármikor képes aktiválni a Dōjutsu-t! A Sharingan fejlettségét az határozza meg, mennyi tomoe-vel rendelkezik(3 a maximum). Azonban maga a tomoe száma nem befolyásolja a sharingan képességeit.

A Sharingan érdekessége, hogy mindkét szem mást képvisel. Az egyik szem a „Hipnózis szeme”, míg a másik a „Látomás Szeme”. A „Hipnózis szeme” segítségével lehet erőteljes illúziókat létrehozni, de csak akkor, ha meg van a szemkontaktus! A „Látomás szeme” pedig képes lemásolni a mozdulatokat, illetve követni azokat még akkor is, ha nagyon gyorsak.

– A Látomás Szeme:
A shinobi látja a chakra áramlását, képes egy színt hozzá párosítani. A nagy mennyiségű chakrát akár tárgyakon keresztül is meglátja, azonban nem képes semmi mást sem megtekinteni. Tehát CSAK a fal mögött lévő chakrát látja, a falon túl lévő tárgyakat nem érzékeli!
Megnöveli a használó érzékét, ezáltal képes lesz szájról olvasni, mozdulatokat követni. Ezen kívül a nagyon gyorsan mozgó tárgyakat, dolgokat is képes lesz követni a szemével.
A Sharingan használója képes lemásolni és használni az így elsajátított technikákat! A technikákat viszont csak akkor tudja ténylegesen használni, ha rendelkezik a hozzá szükséges követelményekkel. Éppen ezért Kekkei Genkai technikákat nem lehet vele lemásolni. Taijutsu technikáknál pedig egy gyors mozdulatot csak akkor tud használni, ha neki is meg van a kellő gyorsasága!

– A Hipnózis Szeme:
A használó képes lesz szemkontaktust követően erőteljes illúziókat létrehozni, illetve átlát mások illúzióin(a hangalapú illúziókon nem!). A használó képes „megszállni” a célpontját, így akár különböző dolgok elvégzésére is ráveheti.
Bizonyos szinten a sharingan tulajdonosa képes a jövőbe látni. Az igazán erős használók akár több percet, vagy akár órákat is láthatnak előre!


Minden karakter, aki alap szinten kezd, az alábbi képességeket kapja meg:
– Chakra látás: A chakra áramlásának érzékelése
– Megnövelt érzék: Szájról olvasás, mozgás követése
– Hipnózis: A célpont ledermed mindaddig, amíg a sharingan tulajdonosának a szemébe néz.

Mester szinten mindenre képes lesz a használó, amit fentebb leírtam!

Sharingan technikák:

Genjutsu: Sharingan
A technika segítségével a használó képes lesz különböző illúziókkal megtéveszteni az áldozatát. Leginkább arra alkalmas, hogy a célpont mozgását zavarjuk, megdermesszük. A használó dönti el milyen illúziót táplál az áldozatába! Az összetett és bonyolult illúziók jelentős chakrát emésztenek fel!
Rang: D
Chakra: 120
Követlemény: Sharingan alap szint

Fukusha – Másolás
A technika segítségével a használó képes lesz lemásolni azt a technikát, amit éppen lát. Használni viszont csak akkor tudja, ha meg vannak hozzá a követelményei!
Rang: C
Chakra: 250
Követelmény: Sharingan alap szint

Magen: Kyō Tenchi-ten – Illúzió Tükrözés
A technika segítségével a használó képes egy illúziót vissza fordítani a létrehozójára.
Rang: B
Chakra: 350
Követelmény: Sharingan alap szint

Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan 350?cb=20151004045309
Izanagi
A legtöbb genjutsu a célpont érzékeit zavarja meg, azonban ez a technika sokkal erősebb nála. Az Izanagi viszont a valóságot képes befolyásolni. Éppen ezért a használó képes lesz maga eldönteni mi a valóság és mi egyszerű illúzió. Leginkább védekezésre használják, így a használó képes lesz kijátszani a halált. Ezt a technikát csak az Uchiha klán tagjai képesek használni, akik rendelkeznek Rikudo Sennin erejének egy részével. Azonban ők is csak néhány másodpercre képesek fenntartani a technikát. Használat után viszont a használó elveszíti a szeme képességét és megvakul. Éppen ezért, maximum kétszer lehet használni!
Rang: S
Chakra: 1000

Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan 350?cb=20131107155109
Izanami
Az Izanagi testvér technikája. Az Izanami egy speciális illúziót hoz létre, ami azt a célt szolgálja, hogy megváltoztassa a célpont gondolkodását. A használó lényegében egy folyamatosan ismétlődő jelenetbe zárja a célpontját, aki addig nem lesz képes kiszabadulni, amíg át nem értékelte az életét és meg nem változtatta a gondolkodás módját.
Rang: S
Chakra: 1000


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.


A hozzászólást Hyuga Genzo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Márc. 28, 2019 6:06 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan Empty
TémanyitásTárgy: Re: Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan   Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan EmptyCsüt. Márc. 28, 2019 4:56 pm

Mangekyō Sharingan

A Sharingan tovább fejlesztett változata, melyet az igazán erős shinobik képesek használni. Külsőre annyiban másabb, hogy a sharingan formája megváltozik, ami személyenként eltérő. Többnyire akkor jön létre, ha a használót erős trauma éri, ami leginkább egy közeli ismerős halála.

A Mangekyō Sharingan felerősíti a Sharingan korábbi képességeit, illetve új lehetőségeket is megnyit a használó felé. A Mangekyō mindig maga alá gyűri a sima Sharingan képességeit, tehát a használó átlát a Sharingan által létrehozott illúziókon. Ezen felül új technikákat is elsajátíthat a használó, mint például a Susanoo. Az igazi különlegessége viszont a Mangekyō speciális képessége, mely minden Sharingan-nál egyedi. Ilyen egyedi képesség az Amaterasu, a Kamui illetve a Tsukuyomi is. A legtöbb Mangekyō Sharingan egyedi képessége vagy egy különleges illúzió, vagy valamilyen technika, ami többnyire a teret befolyásolja(teleportálás, tárgyak irányítása és hasonlók.

A Mangekyō Sharingan is beültethető klánon kívüli személyekbe, de ebben az esetben rengeteg chakrát felemészt. Érdekessége, hogy a Mangekyō illúzióit be lehet programozni, így azok csak akkor fognak aktiválódni, ha a beprogramozott körülmények teljesülnek. A Mangekyō használata meglehetősen leterheli a használóját, ami komoly fej- vagy szemfájást, illetve vakságot is okozhat. Ezt csak úgy lehet elkerülni, ha egy közeli hozzátartozó szemét átültei a sajátjába a használó.

A beültetésről: nem úgy kell elképzelni, hogy az illető kiszedi a másik sharingan-t és berakja a sajátja helyére, hanem a sharingan elnyeli a másik sharingan-t és a kettő összeolvad.

Mangekyō Sharingan technikák:


Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan 350?cb=20160602114138
Jikūkan jutsu – Teleport Technika
A technika segítségével a használó képes lesz irányítása alá vonni a tér egy pontját, majd egy hasadékot ütni rajta. A shinobi ezután képes átvinni bármit és bárkit a hasadékon keresztül. A hasadék vezethet egy teljesen másik dimenzióba, vagy a világunk valamelyik pontjára.
Rang: A-S
Chakra: 700
Megjegyzés: Csak akkor tanulható, ha a használó ezt a technikát szeretné a saját Mangekyō képességének. Ekkor kell kiválasztani, hogy maga a technika hova képes teleportálni.

Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan 255?cb=20160808044335
Susanoo
A technika segítségével a használó a chakrájából egy humanoid páncélt hoz létre. Ez viszont rengeteg chakrába kerül. Éppen ezért csak a klán legerősebb tagjai képesek a teljes alakos Susanoo-ra, ami lényegében egy óriási szamuráj. A technika tökéletes védelmet nyújt minden fizikai támadás ellen, illetve különböző technikáktól is véd. Ezen kívül a használó támadhat is, ilyenkor a chakrából kart növeszthet, vagy valamilyen fegyvert.
Rang: A-S
Chakra: 800


Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan 350?cb=20150107140106
Yasaka Magatama
A használó a Susanoo segítségével legalább egy kart hoz létre, majd annak kezében alkotja meg a chakrájából a technikát. Lényegében dobócsillagokat hoz létre, melyek méretét a használó határozza be. Komolyabb pusztítást lehet vele okozni.
Rang: A-S
Chakra: 800Megjegyzés: Vannak más technikák is, de ezek lényegében az adott Uchiha saját technikája, ezért nem szerepelnek a listában.

A játékosok saját maguknak találhatják ki a Mangekyo technikáit. Itt viszont figyelembe kell venni, hogy mindkét szem lényegében külön is funkcionálhat. Erre a legjobb példa Itachi, aki az egyik szemével képes volt az Amaterasu-t, míg a másikkal a Tsukuyomi-t létrehozni. A teleportáló technikák viszont akkor a leghatékonyabbak, ha mindkét szem egyszerre képes létrehozni az adott jutsu-t.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
 
Uchiha klán: Sharingan + Mangekyo Sharingan
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Tekercsek :: Technikák, Képességek :: Kekkei Genkai és Klán technikák :: Tűz Országa-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés