Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyKedd Nov. 15, 2016 8:56 pm

Sokan úgy tudják, két éve már, hogy béke honol a világban. Ez azonban nem teljesen igaz: kisebb-nagyobb harcok továbbra is előfordulnak. Nem mindenki tud csak úgy megbocsátani és elfelejteni a régi sérelmeket. Hashirama, a Hokage éppen ezért hozatott létre egy külön csoportot, akiknek az a feladata, hogy végezzenek azokkal, akik a béke ellen próbálnak törni. A Kurama klán üdvöskéje is így kerül a képbe.

Már korábban jelezték, hogy ezen a napon jelenj meg a Hokage irodájában. Amikor belépsz a terembe, három másik shinobit látsz, illetve magát Hashiramát. A férfi nagyon fáradtnak tűnik és kissé ingerültnek is. Érkezésed követően kierőltet egy mosolyt az arcára, majd jelzi, hogy foglalj helyett te is. Miután leülsz, nem is pazarolja tovább az időt:
- Üdvözöllek Hyouga sama! Mivel ezer dolgom van még hátra, azonnal a lényegre térek. Azért hívtalak ide titeket, hogy eltegyetek láb alól egy fickót. A Szél Országának határánál hergeli az embereket és arra ösztönzi őket, hogy vessenek véget a békének. Nem szeretném, ha a terve sikerülne, éppen ezért meg kell ölnötök, a híveit pedig jobb belátásra kell bírnotok. A csapat Konohát fogja képviselni, ráadásul mindannyian különböző klánokból származtok. Ezzel is az egységet szeretném szimbolizálni. A fedőneveitek: a Kurama klán képviselőjének Gozu, a Hyuga klán képviselőjének Bara, az Aburamének Shinki, az Inuzuka képviselőjének pedig Tenji.
Ekkor egy képet tol elétek, amin egy eléggé őrült tekintetű fickó van, hatalmas karddal a kezében: kép
- Ő lenne a célpont... A neve Karasu, a képességeiről pedig nem sokat tudunk. Amit eddig sikerült kideríteni: képzett a kenjutsuban, nagyon erős és gyors. Az általa használt technikák nem ismertek. A követőinek a száma jelenleg 30. A csapat vezére Gozu lesz! Van kérdés?
Ekkor a Hokage elhallgat és várja a kérdéseket.

//A csapat: kép   //


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyKedd Nov. 15, 2016 9:27 pm

Eleget téve a Hokage "kérésének", megjelenik a palotában. Amikor belép, csak biccent és szemlátomást nem is nagyon néz leendő társaira. A valóság azonban egy kicsit más. Tekintete gyorsan végigcikázik a csapaton.
A lányt a szeme árulja el. A Hyuuga klán tagja. Alacsony, ránézésre törékeny, bár Hyouga biztos abban, hogy hagyatéka révén ennél sokkal több rejlik benne.
A második fickó akár egy átlagos shinobi is lehetne, de az arcfestés azonnal rámutat, az Inuzuka klán tagja. A harmadikat a megjelenése alapján igyekszik behatárolni. Valahol már látta ezt az "öltözéket". Aburame! A harmadik, az Aburame klán tagja.
Hashiramát legalább gondolkodás nélkül felismeri, majd türelmesen végighallgatja, amit mond.
A háború véget ért, de béke még nincs mindeütt. Hyouga biztos abban, hogy nem béke, csak átmeneti fegyvernyugvás született. Aztán sejtése, mintha beigazolódna, Hashirama egy eszelősről beszél, aki épp a "békét" veszélyezteti.
Amikor eléjük kerül a kép, alaposan megnézi. Szép darab fickó, ráadásul a tekintete alapján nem teljesen százas. Amennyiben van annyira kattant, mint ahogy kinéz, akkor tökéletes alany lesz egy kis "játékra". Gyors és erős, ráadásul jártas Kenjutsu-ban. Remélhetőleg a Hyuuga-lány tudja tartani az iramot néhány másodpercig. Ez pont elég lesz ahhoz, hogy eltakaritsák láb alól. Követői is vannak. Vajon mind egy helyen?
És ő maga fogja vezetni a csapatot. Ez megtisztelő. Ezek szerint nem felejtették el a szolgálatait.
Mielőtt megszólal meghajol a Hokage felé.
- Hokage-sama. A követői mindig együtt vannak? Esetleg táboroznak valahol? A fickó honnan származik? Ezzel talán közelebb lennénk ahhoz, hogy mire számitsunk.
Miután megkapta a választ, a többiekhez fordul.
- Tegyétek fel a kérdéseiteket. Ha pedig nincs, vagy megkaptátok a választ, menjetek és készüljetek fel. Legyen nálatok legalább 2 heti felszerelés tekercsekben arra az esetre, ha szükség lenne rá. És ugye az út is eltart pár napig. Ha készen vagytok és van időtök alkonyatig, pihenjetek. Alkonyatkor találkozunk itt a palota előtt. Átbeszéljük a tervet, valamint, hogy mire számithatunk, majd indulunk.
Ezután megvárja, mig a többiek kérdéseket tesznek fel(vagy nem), majd maga is elindul, hogy felkészüljön. Az alkonyatig hátralévő időtt a készülődésen kivül meditációval tölti.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptySzer. Nov. 16, 2016 8:53 pm

A Hokage kissé meglepődik a kérdésen, de azért válaszol:
- Nem mondanám őket a követőimnek, én csak a közös érdekeket képviselem, ráadásul a falu lakói választo... - hirtelen megakad a szava, majd elneveti magát.
- Elnézést, kissé szórakozott vagyok! - mondja, majd elővesz egy térképet. - Nem könnyű folyamatosan a falu dolgait intézni... Mint láthatjátok, itt van a Tűz és a Szél országának határa. Ezen a helyen van egy kisebb falu, amit a lázadók teljesen elfoglaltak. Konkrétan lemészárolták a lakosság több, mint felét, a többieket pedig kényszerítik, hogy kiszolgálják őket. Karasu a falu vezetőjének a házát foglalta el, ami a templom mellett található - nyújt át újabb fotókat. - A származásáról nem tudunk semmit. Egészen mostanáig senki nem hallott felőle, ráadásul a háborús korszak aktái között sem találtuk nyomát. A neve nem tűnik fel sehol, de még a személyleírása sem. Tehát nem igazán ismerjük... Most pedig távozhattok!
Ezt követően mindannyian elindultok a dolgotokat végezni.

Alkonyatkor, mire az épülethez érsz, a csapat már útra készen várakozik. Az arcukról nem tudsz sok érzelmet leolvasni. Úgy tűnik, nem igazán tetszik nekik az ötlet, hogy együtt kell dolgozniuk, de a nagyobb jó érdekében össze szedik minden erejüket.
- És most? - kérdezi Tenji, aki mellett ezúttal van még egy farkas is. - Mi elkészültünk, mondhatod a terved!


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyCsüt. Nov. 17, 2016 6:22 pm

Újdonsült társai láthatóan nem lelkesednek a közös munka gondolatától, de ez van. Régi ellentéteket nehéz egyik napról a másikra a szőnyeg alá söpörni. Amikor megérkezik, alaposan megnézi a farkast.
- Szép. - jegyzi meg, majd csapatához fordul. - Először is: Szeretném, ha röviden elmondanátok, hogy miben vagytok jók. Mármint nagyjából el tudlak benneteket helyezni a klánjaitok alapján, de fogalmam sincs a képességeitekről. A következőre gondoltam: Bara és Tenji lesznek a felderitők. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 6 órányi előnyötök lesz hozzánk képest. Ennyi elég ahhoz, hogy viszonylag jól megfigyeljétek a falut és lakóit. Shinki és jómagam mögöttetek leszünk, még úton, mire odaértek. Ha észrevesznek benneteket, akkor azonnal forduljatok vissza és induljatok el felénk és kerüljétek az összecsapást, amig nem találkozunk. Ha sikerül mind a 6 órát felhasználni megfigyelésre, akkor a terv második fázisát ott ismertetem az ott tapasztaltak fényében. Ha nincs kérdésetek, akkor Bara és Tenji indulhatnak. Ha útközben bármi történik, a helyzet kezelését a saját itélőképességetekre bizom. Shinki és én a falun kivül töltjük az éjszakát, és még pirkadat előtt elindulunk utánatok. Kérdés? Javaslat?
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyCsüt. Nov. 17, 2016 9:23 pm

Kérésedre a rövid ismertetőt Bara el is kezdi:
- Nos, mivel a Hyuuga klán tagja vagyok, nagyon jó vagyok a taijutsuban és a chakra manipulációban. Nagyon veszélyes vagyok közelről és kisebb távolságról is, de a védelmem sem utolsó. Ha el tudom találni a speciális támadásommal, akkor nyert ügyünk van. Mivel kenjutsus ellenfelünk van, így kénytelen leszek kunait használni ellene... de ez nem igazán nagy dolog, tudok alkalmazkodni. Ezen kívül medikus ismereteim is vannak, szóval el tudom látni a csapatot. Ennyi lenne.
- Én leginkább közelharci beállítottságú vagyok - veszi át a szót Tenji. - Saki és én, ha elég közel kerülünk, akkor könnyen széttéphetjük ezt a fickót. Mást nem igazán tudok mondani... gyorsak és mozgékonyak vagyunk.
- Nos, mivel az Aburame klán tagja vagyok, gondolom már eltaláltátok, hogy főleg bogarakat használok... Nem vagyok egy profi kenjutsuban, de azért megpróbálom majd felvenni a célpontunkkal a versenyt. Ráadásul, ha úgy van, akkor eltüntetem a föld színéről a fickót. Több, különböző fajta bogarat az uralmam alá vontam már, így elég sok meglepetést tudok okozni - mondja Shinki, miközben gonosz vigyor húzódik az arcára. - Nekem kérdésem is lenne! Te miben vagy jártas? Miért pont te kaptad a vezető szerepét?
A shinobi kérdésében nem hangzik semmilyen ellenszenv, vagy ingerültség, teljesen közömbös. Úgy néz ki, egyszerűen csak az érdekli, te mire vagy képes.
Ha válaszolsz, ha nem, utána Bara és Tenji előre megy, az Aburame pedig veled marad.
- Mutasd hát az utat, vagy mondd mit kell tennem, mielőtt elindulnánk.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyCsüt. Nov. 17, 2016 9:36 pm

Türelmesen meghallgatja, hogy ki miben jó. Hogy tőle is megkérdezik, nem éri váratlanul, elvégre igy fair.
- Mint hallottátok, a Kurama klán tagja vagyok. A specialitásom a Genjutsu. Amint sejthetitek, nem vagyok egy acélos közelharcos, bár a karddal jól bánok. Hogy miért pont én kaptam a vezető szerepét, azt nem tudom. Van itt valaki, aki részt vett a háborúban? - tekint elsőként Barára, majd tekintetét végighordozza a többieken is.
Miután a két felderitő előre megy, ő maga és az Aburame várnak. Röviddel pirkadat előtt pedig felkapja a hátizsákját és az egyik tekercsből kioldja a furulyát.
- Ha készen állsz, indulhatunk. Tarts a közelünkben néhányat a bogarakból, hogy ne érhessen benünket meglepetés.
Miután elindulnak, Hyouga a környezetét figyeli, bár szinte biztos abban, hogy a faluig nem nagyon kell semmiféle "zaklatásra" számitaniuk.
- Arra számitok, hogy ha elintézzük a fickót, akkor a hivei szétrebbennek. Ezért fontos, hogy gyorsan és pontosan mérjünk csapást. Te mit gondolsz? - kérdezi Shiki-t.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyVas. Nov. 20, 2016 9:20 pm

Miután mesélsz magadról, felteszel egy kérdést. Az újdonsült társaid összenéznek, majd a legtöbben komoran bólintanak.
- Egyszer magával Madarával is harcoltam! - szólal meg Shinki. - Ahogy látod, most itt állok előtted...
- Én is részese voltam a háborúnak! Tucatnyi bajtársamat vesztettem el és én is rengeteg emberrel végeztem annak idején - vette át a szót Tenji, majd Bara folytatta:
- Nos, én nem vettem részt magában a háborúban, viszont a békeidő kezdetén sokat segítettem az elesetteknek és a sebesültek ápolásánál.
Ezt követően pedig minden megy a maga módján. A felderítők előre mennek, ti pedig még maradtok.


Nem sokkal pirkadat előtt elindultok a többiek után. Kérésedre Shinki egy meditációs kézpecsétet hoz létre, majd láthatod, amint a ruhája alól több bogár is előrepül. A kérdésedet követően pedig rövid szünetet követően válaszol:
- Nos, minden bizonnyal szét fognak széledni, ha az erőskezű vezetőjük meghal. Viszont az is megtörténhet, hogy ellenünk fordulnak. Ha elég időt hagysz, akkor annyi bogarat hozok létre, amivel körbe tudom venni a települést. Akkor el tudom vágni a menekülésük útját, vagy akár őket magukat is földre tudom kényszeríteni. Minden csak attól függ, milyen szerepet szánsz az embereidnek - mondja komoran, majd csendben folytatja az utat.
Maga az út eseménytelenül zajlik. Három napot vesz igénybe, hogy elérjétek a határ menti falut. Bara az, aki elétek siet, majd elvezet benneteket a rejtekhelyükre.
- Odalent minden nyugodt. A célpontot eddig csak egyszer láttuk, többnyire bent van az épületben és italozik. A bejutás elég könnyű, az őrök folyamatosan mászkálnak, de ahogy elnézem, könnyen át tudok szaladni közöttük. A falusiakat estére be szokták terelni egy nagy raktárépületbe és csak reggel engedik ki őket. Viszont akkor is komoly felügyelet alatt vannak. Fegyverzet alapján változó ellenségre kell számítani. Többnyire agyonhasznált eszközeik vannak, leginkább olyanok, amiket földműveléshez használtak egy időben. Viszont a célpontnak van egy elit csapata, akik nagyon jól fel vannak szerelve, ráadásul csekély mennyiségű chakrát is láttam a testükben. Így még akár az is lehet, hogy komolyabb a feladatunk, mint amire a kezdetekkor számítottunk. Mit gondolsz, mikor és hogy csapjunk le? - kérdezi végül a kunoichi.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyHétf. Nov. 21, 2016 7:41 pm

Madarával, mi? Kinek a Madarával? Gondolja Shinki felkiáltására, de kételyeinek nem ad hangot. Most majd bizonyithat. Útközben Hyouga leginkább a furulyán játszik. Az Aburame nem a legbeszédesebbb útitárs.
Amikor megérkeznek, Bara gyorsan elmondja, hogy mit láttak eddig, ő maga pedig felméri a terepet. Dombok, erdők. Minden együtt van, ami kell. Közelebb inti magához a csapatát.
- A csendes behatolást választjuk. Mégpedig olyan csendeset, amilyet Shinobi még nem látott. Csak a csattanó lesz nagy. Akinél van öngyújtó vagy bármi, amivel tüzet csinálhat, éjszaka elmegy néhány száz méterre a falutól, a széliránnyal ellentétesen és meggyújtja az erdőt, hogy az a falu felé terelje a tüzet. Ha szélcsend van, akkor válaszz egy szimpatikus poziciót. Ezután eltűnik. Ha a faluban nem akarják, hogy az akár feléjük terjedjen. A tűz lesz a jel. Ezután mi figyelünk. Elsősorban az őrök számát mozgását. Ha meg akarják akadályozni, hogy a tűz veszélyes legyen a falura, akkor bizony páran elfognak menni, hogy eloltsák. Ha ez megtörténik, akkor Shinki leggyorsabb bogara útnak indul és a tűz "alkotójának" vállára száll, jelezve, hogy elindultak a faluból. Ezután a bogárral együtt viszajön. Eddig minden tiszta? - teszi fel a kérdést, majd végignéz a többieken.
- Ekkor következünk mi, akik itt maradunk. Amikor a "tűzoltók" elhagyják a falut, ami valószinűleg a falusiak lesznek meg pár fegyveres, akkor útnak indulunk és szépen csendben elintézzük az őröket a vezetőjük háza körül, majd robbanócetliket aggatunk a ház oldalára. Ha ez megvan, visszajövünk és aktiváljuk őket. A hangsúly a csendesen van. Senki ne bukjon le. Ha mindenki visszatért, akkor megfigyeljük a falut és eldöntjük a következő lépést. Van kérdés?
Ezután a kimonójába nyúl és elővesz néhány füldugót.
- Akció előtt ezeket tegyétek a fületekbe és csak jelbeszéd van. Nem akarom, hogy valaki beleragadjon egy genjutsuba.


/Neveket azért nem használtam a feladatok kiosztásánál, mert nem látok bele a táskájukba felszerelést illetően. Ezeket a felszereléseknek és ismert technikáknak megfelelően a Te itélőképességedre bizom és nem akartam emiatt egy külön 3 soros postot irni. Smile /
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyKedd Nov. 29, 2016 9:17 pm

Mindenki beleegyezik az akcióba, senki sem ellenkezik. Végül Tenji távozik, hogy tüzet gyújtson. Shinki mindeközben félrevonulva ül egy fa tövében és meditál. Ha kérdezitek, akkor nem válaszol, azonban a közelében érzitek, hogy valami nincs rendjén. Néha, mintha a bőre elhalványodna, majd először sötét kék, majd világos kék lesz. Pillanatok múlva pedig zúgást, zizegést hallotok az irányából. Nem túl hangos, a faluban biztosan nem hallják, de titeket azért nyugtalaníthat a dolog.
Majd végre elkezdődik a küldetés akció része. A távolban először csak füstre lesztek figyelmesek, majd hirtelen lángok csapnak fel. A faluban azonnal hatalmas lesz a kavarodás, valaki félre veri a harangot. Bara ekkor felhívja a figyelmeteket, hogy a célpont előjött és az utcán osztogatja a parancsokat. Egy csapat, nagyjából 15 fő azonnal elindul a tűz irányába, majd az 5 fős elit csapat kiáll az útra és kézjeleket alkotnak meg.
- Azt hiszem itt most valami rossz fog történni - szólal meg Bara. - Azok ott, éppen chakrát használnak. Olyan, mintha egyesítenék az erejüket.
- Marad a terv? - kérdezi Shinki. - Mondjuk én akár szívesen le is rohannám őket...
A következő pillanatban villámlik egyet, majd elered az eső. Elég erős intenzitással zuhog, így a falu felgyújtása nem fog menni. A társak csak néznek rád és várják a válaszodat. Rajtad áll, maradsz a tervnél, vagy pedig újat találsz ki.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyKedd Nov. 29, 2016 9:37 pm

Figyeli az eseményeket. Az Aburame nem nyugtalanitja különösen. Biztos a bogaraival diskurál.
Ezalatt a tűz fellángol és a terv első fázisa sikeresen lezárul. Aztán egy darabig minden a terv szerint halad. Az emberek rohannak tüzet oldani, de ekkor a célpont is előmerészkedik a "fogdmegjeivel", akik valami disznóságra készülnek. Viz elemmel tüzet oltanak, mi? Egy lehetőséget hagytam nyitva és persze, hogy az történik. Sebaj, akkor B-terv.
Néhány másodpercig csak bámul és igyekszik felmérni a helyzetet, majd maga elé köp.
- Nem marad a terv. Most megyünk és hazavágjuk őket, kihasználva a meglepetést. Bara elvileg mindjárt visszaér, szóval, én most előre megyek és megzavarom őket egy kicsit. Áthelyezem azt a tüzet a falu másik oldalára, csak kicsit másképp. Amikor látjátok a pillanatnyi zavart, azonnal támadtok. Shinki megszórja némi robbanóanyaggal meg bogárral az épp jutsut csináló fickókat. Bara pedig ezt és az általam generált genjutsu-t kihasználva a lehető leggyorsabban mér néhány kellemetlen csapást a főnökükre, hogy elejét vegye a további heves chakra használatnak. Ha tudod, üsd ki. Rajta!
Ezután előkapja a furulyát és, néhány pillanat múlva megjelenik a falu másik végén, majd játszani kezd, miközben a falu belseje felé masiroz.
Amikor az ellen meghallja a zenét és az irányába fordul, a következőt látja: Egy csapat ninja mér támadást a falura tüzzel és az egész hely pillanatok alatt lángokba borul, hatalmas robbanások közepette. Ez az a pillanat, amikor társainak akcióba kell lépniük.
Mindeközben, reméli, hogy Tenji észre vette, hogy változott a terv és besegit. Shinki-nek szüksége lehet rá.



//Aktiv technika:
Ninpo: Engi no Ito/Ninja Művészet: Az Elme Tánca/

A használó játszani kezd egy hangszeren, majd képessé válik gondolatait kivetiteni azokra, akik hallótávolságon belül vannak. A technika többfunkciós, ugyanis szórakoztatásra is tökéletesen alkalmas, mig akár ellenségeik számára is létrehozhatunk pusztitó illúziókat.//
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptySzer. Dec. 07, 2016 9:13 pm

Mindenki elfogadja a terv változtatását, így rövid időn belül el is kezdődik a megvalósítás. Miután megjelensz a helyeden, azonnal elkezded játszani a dalt. Percekre rá látod hogy az ellenséges csapatok megindulnak: egy csapat a tűzoltást próbálja megszervezni a falusiakkal együtt, míg a másik az "ellenség" irányába rohan. Hirtelen azonban a háttérből újabb parancs érkezhet, mivel a rohamozó alakulat megtorpan.
A következő pillanatban hatalmas robbanás rázza meg a tájat. Úgy néz ki, Bara és Shinki is támadásba lendül. Végül a banditák megindulnak, hogy a vezérük segítségére legyenek. Ha abba hagyod a zenélést és elindulsz a társaid, illetve a célpont irányába, akkor láthatod, amint Bara egyetlen ütéssel több embert és félre repít. Ezt követően Shinki is feltűnik, de ő két olyan harcossal küzd, akik korábban az esőt hozták létre. A shinobi testét sötét kék bogarak borítják, ráadásul egy elektromos aura is körbe veszi, ami az eső miatt eléggé ártalmas lehet. Leginkább az ellenségre.
Ha folytatod a zenélést, akkor csak robajokat hallasz, illetve a tűzoltással foglalkozó embereket. Azonban, amint rájönnek, hogy a tűz nem valódi, abba hagyják a tevékenységet és elindulnak ők is a vezér védelmére.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyVas. Dec. 11, 2016 1:21 pm

A tűzre rohanó embereknek feltűnhet, hogy valami nem stimmel, igy hamar vissza is fordulnak. Ő maga folytatja a zenélést és megy tovább. Az akció egyértelműen elindult. Bara jól teljesit. Elvégre Hyuuga, igy néhány ilyen plebs nem jelenthet kihivást neki. Shinki a szokásos bogarait használja és még valamit. Villám? Bogarakkal? Ezt látni akarom! De hol a pokolban van az Inuzuka?
Tekintete ezalatt a vezért keresi, akit, hacsak nem lehetetlen észrevenni meg is talál. Ha ez megvan, akkor hirtelen véget vet a zenének és kézjelekbe kezd.
- Doton: Doryū Taiga! - hangzik el a technika neve és a sárfolyammal egyenesen a vezért célozza meg.
Elgondolása szerint a genjutsu hirtelen abbamaradása okoz egy pillanatnyi zavart, pont eleget ahhoz, hogy ne legyen idejük megfelelően reagálni. Ezenfelül abban reménykedik, hogy társai is igyekeznek kihasználni a lehetőséget és döntő csapást tudnak mérni az ellenségre.

Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyCsüt. Dec. 15, 2016 10:45 pm

A harc kezd egyre hevesebben dúlni. Amikor megérkezel, Bara félre lök több embert is, Shinki pedig két komolyabb ellenféllel harcol. Amikor megszűnnek a lángok, a legtöbben bambán bámulni kezdik a környezetüket. Az Aburame ebben a pillanatban végez egyik ellenfelével, majd a testet a célpont irányába hajítja. A fickó erre egyszerűen csak kettészeli a felé zúgó hullát.
Majd ebben a pillanatban te is létre hozod a technikádat. Az eső miatt a sárfolyam elég nagy sebességgel zúdul alá. A célpont azonban most is teljesen higgadt. Egyszerűen csak a földbe szúrja a kardját, majd a következő pillanatban a sárfolyam megáll egy láthatatlan falon.
- Gatsūga! - jön hirtelen a hang az ellenség háta mögül.
Tenji és az állata tör elő ekkor egy épület rejtekéből és nagy sebességgel forogva száguld a kardos felé. Azonban az ellenség sem tétlenkedik. A fegyverével kivédi először az egyik támadást, majd egyszerűen csak félre löki az egyik támadóját. Ezt követően kinyújtja a karját a másik támadója irányába, mond valamit, majd hirtelen a kutya forgása leáll. A következő pillanatban pedig a súlyos kard lecsap.
- Saki, neeee! - üvölti Tenji.
A kard azonban nem találta el az állatot, ugyanis Shinki a fegyver útjába állt. A penge konkrétan a törzsének felébe belemart, ráadásul a shinobi még rá is fogott, mindkét kezével, így biztos a tenyerein és ujjain is van vágás. Kék testét ebben a pillanatban nem borította elektromosság, azonban hirtelen rázkódni kezdett. Úgy néz ki sérülés lassan eléri az agyát is, ami ezt a reakciót váltja ki.
- Raikaichū: Hiraishin! - üvölti Shinki, majd hirtelen az egész teste kékes fényben úszik.
A technika hatására egy hatalmas elektromos töltet szabadul fel, ami azonnal megsokkolja a célpontot. A fickó hevesen rázkódni kezd, majd szinte már térdre rogy. Még épp időben rátámaszkodik a kardjára, így nem esik baja.
- Dokujin no Jutsu! - hallod Shinki hangját, de ezúttal már a hátad mögül.
A következő pillanatban egy lila színű, gázfelhő száguld el melletted, de úgy, hogy te még pont biztonságos távolságban vagy tőle. Azonban az ellenséget védők nem ilyen szerencsések, ők azonnal eltűnnek a felhőben. A célpont azonban kitárja a karját és újra motyog valamit. Ekkor már felismerhető, hogy valamilyen szél elemű technikát használ, ugyanis a felhő őt már nem nyeli el. Ráadásul a méreg hamar el is illan, így újra rálátsz a csatatérre. Az eddig ellenetek harcolók mind halottak. Jelenleg már csak három ellenfél van: maga a célpont és két segítője, akik képesek a chakra használatára.
- Konbi Henge! - mondja Tenji, majd a farkasával együtt átalakulnak egy ember-farkassá(kép: link  )
Úgy néz ki, itt a leszámolás ideje. Milyen parancsot adsz az embereidnek?


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyVas. Dec. 18, 2016 9:34 pm

A támadás nem hozta meg a kivánt eredményt, de legalább elvonta a fickó figyelmét és az Inuzuka ezt kis is használja. Az ellenfél meg komolyabb, mint amilyennek elsőre tűnik és igazából komoly nehézség nélkül háritja a támadást, a farkast meg megvédi az Aburame. Idióta! Megöleted magad egy kutya miatt. Nem. Várjunk csak. Éééértem. Az egy klón.
Az áram végre valami kárt is okoz. A gáz meg egyenesen csodálatos! Alig marad ellenfél. Na igy már sokkal jobb! Hyouga megragadja a furuyát és int Bará-nak és Tenji-nek, hogy vegyenek kezelésbe egy-egy fickót, majd Shinki-nek, hogy kettejüké a célpont a nagy karddal.
- Jól van faszikám. Itt a vége! - majd játszani kezd.
Aki a hatása alá kerül, az pokoli fájdalmat érez, ahogy húsuk lassan lemálik a testükről és csontjaik kicsavarodnak a helyükről. Bordáik kifordulnak és belülről szúrják át a húst.
Ez mocskosul sokba fog kerülni igy, de nincs kedvem tökölni. Ha a többiek jól használják ki az igy nyert értékes másodperceket, akkor a küzdelemnek gyorsan vége lehet.


/Korábbi technika került használatba ismét. A karakter épp az élénk fantáziáját zenéli az arcukba. Very Happy /
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyHétf. Dec. 19, 2016 10:06 pm

Lassan megszabadultok az ellenség jelentős részétől, hála Shinkinek. Végül már csak hárman maradnak előttetek. Miután jelzel a társaidnak, ketten azonnal támadásba is lendülnek. Az ember-farkas az egyik, míg a kunoichi a másik shinobira támad. Azonban nem állsz le bámészkodni, szádhoz emeled a furulyát, majd játék közben chakrát áramoltatsz szét és aktiválod újra a technikád. Látod, amint az áldozatod arcára kiül a hitetlenkedés, majd hirtelen felüvölt fájdalmában. Egész teste remeg, ráadásul a fegyver is kezd kicsúszni a kezei közül. Pár pillanat múlva a célpont térdre rogy, ráadásul az orrán és a füleiből is vér szivárog. Shinki óvatosan felé lép, majd hirtelen hátra ugrik.
Az áldozatod ugyanis még valamennyire magához tér, majd irányodba kinyújtja bal karját. A kézfeje valósággal letörik, így meglátod, hogy egy fegyvert rejtegetett ott. A következő pillanatban pedig eldördül és két bomba zúg az irányotokba. Az Aburame azonnal egy bogárfalat hoz létre, de a robbanást ez sem igazán tartja fel. Érzed, ahogy a levegőbe emelkedsz, majd érzed, hogy valami eltalálja a hátad. Ezt követően elsötétül előtted minden.
Nem tudni mennyi időt töltöttél el eszméletlenül, de amikor magadhoz térsz, akkor Bara épp fölötted van és a kezét a mellkasod fölött tartja.
- Most már jól van! - mondja, majd csettintgetni kezd a szemed előtt. - Úgy látszik erre is reagál. Nem esett komolyabb baja!
Ezután felültetnek, majd feléd nyomnak egy vizes kulacsot. Ha szétnézel, látod hogy elég messzire kerültél a csatatértől, ráadásul a ruhád is megpörkölődött pár helyen.
- A feladatot teljesítettük! - szólal meg Shinki. - Mi a következő lépésünk?


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptySzer. Dec. 21, 2016 7:59 pm

Mondtam, hogy vége 'csögök! A diadal mámorában szenvedélyesebben kezd játszani és folytatja az illúzió csavargatását. Szinte észre sem veszi, hogy mi készül, illetve amikor igen, már késő. 'Csába! Megpróbálja még menteni a menthetőt, de a játék túlságosan lekötötte ahhoz, hogy ezt észrevegye. Lélekben már a becsapódásra készül, amikor egy bogárfal jelenik meg előtte. Illúziói nincsenek(hö-hö), ezért tudja, hogy ez már nem sokat segit. Megpróbál még egy ugrással hátrébb kerülni. Érzi még, ahogy elrugaszkodik és ekkor csak egy hatalmas villanás közvetlenül a bogárfalból és a robaj. Ezután minden sötét lesz.
Hyouga a nagy fehér semmiben találja magát. Előtte pár lépésnyire egy alak ül. Ugyanazt a ruhát viseli, amit Hyouga is. Ez meg ki a pokol? Lassan elindul felé, amikor az megszólal.
- Shinjirou! Gyere csak közelebb! - inti maga mellé Hyouga-t.
Hősünk habozik egy keveset, majd odelép az ülő alak mellé és láthatóan oda is fagy. Az alak olyan, mintha ő lenne, de a bőre ébenfekete és mintha pikkelyek lennének rajta. Szeme vörös, haja fehér és vonásai kisértetiesen hasonlitanak a sajátjára. Eltekintve a hatalmas karmoktól, amelyekben az ujjai végződnek. Hyouga hátrahőköl.
- Ki a fene vagy? - kérdezi erős meglepetéssel a hangjában.
Az alak feláll és megáll vele szembe. A magasságuk is azonos.
- Én, Te vagyok, Shinjirou. A részed vagyok. A részed, ahová száműzöd a gondolataidból azt, amit a világra szabaditasz. Te magad teremtettél és én örökké itt leszek neked. Tudom, hogy nem emlékszel rám. - vigyorodik el, a férfire villantva borotvaéles fogait.
- Ez valami rémálom. Vagy illúzió! - jelenti ki, majd megpróbálja feloldani, de nem sikerül.
- Ugyan Shinjirou. - feleli a másik. - Ez ellen nem küzdhetsz. Mi egyek vagyunk. Amikor minden remény elveszett és a kétségbeesés lesz az úr, én ott leszek...
Az alak lassan elhalványodik és Hyouga nyomást érez a mellkasán, majd enyhe fájdalmat, ahogy visszatér a valóságba. Feje zúg, mintha egy méhkas telepedett volna bele. Bara hangját hallja. Lassan kinyitja a szemét és pislog párat. Próbál rájönni, hogy hol is van és milyen napszak van. Arca még a szokásosnál is sápadtabb és ez nem csak a robbanás miatt van.
- Shinki, jelentést. - adja ki a rövid, erőtlen utasitást. - És köszönöm. - köszöni meg a bogárfalat, ami valószinűleg az életét mentette meg.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések EmptyCsüt. Jan. 12, 2017 9:02 pm

Miután magadhoz térsz, eltelik pár perc, mire elmúlik a kábaságod. Kérésedre Shinki húz egyet a vállán.
- Nincs sok jelenteni valóm - mondja. - Az ellenség halott, a célpontnak is vége. A feje itt csücsül ebben a kis zsákban, csak hogy legyen bizonyítékunk a sikerünkről. Bara pedig meggyógyított téged, ennyi.
Ezzel le is rendezi a dolgot, majd félre vonul. Ezt követően nagyjából egy órát töltötök el az egykori faluban, ami mostanra már eléggé szétzilált lett. A lakosok száma jelentősen megcsappant, ráadásul akik túlélték ezeket a kegyetlen időket, mind a távozás mellett dönt, ráadásul egyenesen Konohába tartanak. Együtt indultok el a faluba...
Amikor megérkeztek Konohába, a kapun túl egy sötét ruhába öltözött fickó vár benneteket:
- Üdvözöllek titeket! - mondja. - A Hokage küldött, hogy átadjam a küldetésetekért járó jutalmat. Köszöni az együttműködéseteket, meg hasonlók. Fogjátok a pénzetek és mehettek is dolgotokra.
Egy-egy borítékot nyújt át nektek, majd miután elveszitek, már el is tűnik a szemetek elől. A borítékban 5000ryo lapul.

//A kalandot lezárom: jutalmad az említett 5000ryo illetve 10chakra.//


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom




1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések Empty

Vissza az elejére Go down
 
1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén - Nézeteltérések
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: A Nagy Shinobi Nemzetek :: A Tűz Országa :: Küldetések, Kalandok a Tűz Országában :: Archívum-
Ugrás:  
Create a forum on Forumotion | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés