Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Kurama Shinjirou Hyouga

Go down 
SzerzőÜzenet
Kurama Hyouga

Kurama Hyouga

Hozzászólások száma :
30
Join date :
2016. Sep. 22.

Kurama Shinjirou Hyouga Empty
TémanyitásTárgy: Kurama Shinjirou Hyouga   Kurama Shinjirou Hyouga EmptyPént. Nov. 04, 2016 11:22 pm

Név: Kurama Shinjirou
Adott név: Hyouga
Nem: Férfi
Kor: 24
Rang: B
Ország: Tűz Országa
Kinézet: Hosszú, fehér haj, sápadt bőr, karikás szemek, mintha folyton álmatlanság gyötörné. Nyúlánk alkatú, meglehetősen magas, bár gyenge fizikumú, egyszersmind sovány. Nem hord nehéz ruházatot, azaz egy szintén fehér kimonó van rajta és könnyu shinobi szandál. Oldalán az egyetlen fegyver, amit jól megtanult használni, egy katana.Klánja jelképét nem hordja és gyakran használ álneveket.

Jellem: Huvös, kimért és tisztelettudó. Idegenekkel szemben tiszteletet mutat, ha a körülmények nem diktálnak mást. Szinte sosem vesziti el a fejét és meglehetosen hideg logika alapján gondolkozik. Jó taktikai érzékkel és vezetői képességgel rendelkezik, ellensúlyozandó törékeny fizikumát. Kedvtelésbol, de néha mások szórakoztatása miatt szeret zenélni. Mindig magánál tart egy furulyát, amin gyakran játszik. Ennek megfelelően nem is rosszul.

Felszerelés: Nem szokása fegyvert hordani. Az egyetlen, amit mindig magánál tart az az apjától kapott katana. Ezt használni is megtanulta. Révén, hogy más eszközökkel legfeljebb középszeru, nem is használ semmilyen más fegyvert.
Ezen kivül még tart magánál egy hátizsákot néhány tekerccsel, amibe mindennapi felszereléseket tárol(váltoruha, élelem stb.). Az egyik tekercsben egy furulya lapul.

Története:
Úgy született, mint bárki más, csak ő nem bárki más. Hi no Kuni egyik ismert klánjába született. Ezzel pedig már el is dőlt, hogy élete sokminden lesz, csak nem átlagos.
Shinobinak tanulni egy dolog és egy teljesen más dolog annak születni.

Shinjirou a Kurama-klán birtokán látta meg a napvilágot, harmadszülött fiúként. Születése révén egész neveltetése arra épült, hogy egy napon a klán értékes tagja lesz és megbecsülést és elismerést szerez magának és klánjának. Nevelée az egész korai időktől kezdve a tökéletességre való törekvés jegyében zajlott.
Életének első nyolc évét a klán birtokán töltötte, ahol elsajátitotta a shinobi-lét alapjait valamint megismerkedett klánja történetével, hagyományaival és titkainak egy részével.

Nyolc éves volt, amikor barátaival épp a birtok környéki erdőbe készülték bevetni magukat, amikor apja előtte termett és szigorú tekintettel elküldte a fiút, hogy pakolja össze a holmiját. A fiú lebiggyesztette ajkait és két hüvelyujját az övébe dugta, ahogy a felnőttektől látta. "Indulj!" szólt a határozott utasitás és itt bizony nem volt helye ellenállásnak. Shinjirou tudta, hogy 6-8 évre oda kell hagynia a szülői házat. Megjött Zantetsu a nagybátyja, aki magával viszi, hogy a fiú mindent megtanulhasson, amire szüksége lehet és a világból is lásson valamit.

Zantetsu kemény edzésnek és próbáknak vetette alá Shinjirou-t, hogy a lehető legjobb alapokat fektethesse le unokaöccse jövőjére nézve. Nyugodt és kimért jellemére való tekintettel mestere Hyouga-nak nevezte el. Shinjirou fizikuma gyengébb volt az átlagnál, az öreg mégis elégedett volt, hiszen védence meglehetősen fogékony volt és gyorsan tanult. Hamar kiderült az is, hogy jó taktikai érzékkel van megáldva és, hogy a kard kifejezetten jól áll a kezére. Mondjuk semmilyen más fegyver, igy Zantetsu azokat nem is erőltette. De hősünk napjai nem csak kemény edzésből álltak. Zantetsu megtanitotta neki az etikett csinját-binyját, valamint furulyán játszani. Az évek teltek, Shinjirou gyarapodott minden tekintetben és a világ nagy részét bejárták. Megismerkedett távoli országok kultúrájával és szokásaival. Helyenként még más shinobi klánokkal is kapcsolatba kerültek. Szerencséjére a tanulóéveit nem csak Zantetsu-val töltötte. Egyik legjobb barátja, Higure is vele együtt tanult. Szinte testvérekké váltak az együtt töltött évek alatt és megtanultak tökéletesen együttműködni.Higure kiválóan értett a fegyverekhez és mindenféle alattomos csapdák kiagyalásához, amihez gyakran használta a Shinjirou által létrehozott genjutsukat.

Igen. Genjutsu. Shinjirou különös fogékonyságot mutatott a klánjára  jellemző Genjutsuhasználatra. A potenciált Zantetsu is felismerte és komoly hangsúlyt fektetett arra, hogy unokaöccse komoly ismeretekre tegyen szert ezen a téren. Tizenhárom évesen fejlesztette ki első saját Genjutsuját, amit a zenéjével kombinált. A technikát mára tökélyre fejlesztette és zenéjével gyakorlatilag bármit képes kivetiteni hallgatóságának olyan hatással, mintha ők maguk lennének az események szereplői.

A nyolc év lejártável végre hazatérhettek. Zantetsu elégedett volt a két fiúval, otthon pedig nyolc év után alig ismertek rájuk. Ekkor már javában dúlt a háború az Uchihák és a Senjuk közt, amiből a Kurama klán igyekezett kimaradni. A küzdelemben mindkét klán megpróbált szövetségeseket, támogatókat szerezni. A Kurama klán eleinte csak burkoltan támogatta a Senju-t, de hamarosan nyiltan is melléjük álltak és bár mérsékelten, részt vettek az Uchihák elleni küzdelemben. Higuréval együtt bekerültek egy osztagba, amit elküldtek, hogy felgyújtsanak egy raktárat, ami az Uchihákhoz tartozott. Az osztag csapdába és genjutsuba esett esett és az osztagnak a fele nagyjából egyetlen csapás nélkül oda is veszett. Shinjirou magához ragadta a kedeményezést és létrehozott egy "ellengenjutsut", hogy kirántsa társait a másik hatása alól. A küldetést ugyan 50 százalékos veszteséggel, de végül teljesitették, Shinjirou pedig elismerésben részesült, valamint elöljárói is felfigyeltek rá. Több komoly küldetésben is részt vett és meglehetősen eredményesen harcolt. Alárendeltjeit igyekezett óvni a fölösleges veszélyektől és akik szolgáltak alatta tisztelettel beszélnek róla. Hamarosan saját osztagot is kapott, ahol vasfegyelmet tartott. A háború alatt mindössze három emberét veszitette el. Higure végigharcolta mellette a háborút és ezalatt számtalanszor mentették meg egymás életét.  Ezalatt nagyon sokat is tanult és fejlesztette magát minden adandó alkalommal, de valami történt, amire nem tudta a magyarázatot. Egy összecsapás során szilárd önuralma megingott és hatalmas pusztitást vitt véghez, ami önkontrolja teljes hiányában saját embereit sem kimélte. Három embert ölt meg a sajátjai közül .Ezután azonnal visszavonult és leköszönt vezetői poziciójáról. Nem hagyda nyugodni a tudat, hogy olyasmi történt vele, amit ne mtud megmagyarázni, igy ismét Zantetsu-hoz fordult. Ekkor végre fényderült a nagy titokra! A Genjutsu folyamatos használata különös hatással jár: Egy második “én” kifejlődésével. Hyouga ezt csak Bestiának nevezte és igyekezett minden erejével azon lenni, hogy féken tudja tartani ezt a fenevadat, ami benne lakozik, ami ő maga. Ezt egyelőre mág mindig nem érte el teljesen. Időközben egész jó kontrolja lett önmaga felett, de tudta, hogy elég a legkisebb megingás és a Bestia újra elszabadul.

A háborúnak időközben vége lett. A klánoktörékeny békét kötöttek és újra megpróbáltak békésen egymás mellett élni és együttműködni. Ennek jegyében megalapitották a Tűz Országának shinobi rejtekét, amely a Konoha nevet kapta. Shinjiro szkeptikusan fogadta az egész helyzetet. És habár az egyetértés nem mindigtúl nagy, a dolog működni látszik. A klánok nem ellenségeskednek nyiltam egymással. Hogy megfelelően központositott legyen, a falu élére egy vezetőt is kineveztek, aki a “hokage” titulust kapta. Shinjirou nem tulajdonitott nagy jelentőséget a dolognak, bár elismeri Senju hozzáértését.
Jelenlegi egyetlen célja, hogy beilleszkedjen a “szép új világba” Ideje hozzászokni, hogy béke van és, hogy a shinobik a fegyvert fűrészre és kalapácsra cserélték, hogy újjáépitség az országot a háborús pusztitásból. Ebben amennyire tud igyekszik részt venni, hogyszkepticizmusa ellenére is közelebb kerüljön ehhez az újfajta élethez, ami előtte áll.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Kurama Shinjirou Hyouga Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kurama Shinjirou Hyouga   Kurama Shinjirou Hyouga EmptySzomb. Nov. 05, 2016 8:15 pm

Üdvözöllek!

Az előtöridet elfogadom! Készíts adatlapot(illetve dobj be egy avit Razz )

Kezdő Pénz: 10000ryp
Kezdő Chakra: 350
Kezdő technikák:
- Az alap E rangúak
- 10db D rangú technika
- 6db C rangú technika
- 4db B rangú technika


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
 
Kurama Shinjirou Hyouga
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | Art, Culture and Leisures | Mangas | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés