Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén

Go down 
Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyKedd Nov. 01, 2016 4:07 pm

Egy új rendszer küszöbén

Hatalmas volt a nyüzsgés Konohában: gőzerővel zajlottak az építkezések, jöttek-mentek a követek, tárgyalás tárgyalást követett. 2 éve már, hogy az Uchiha és a Senju klán szövetséget kötött és letették a falu alapjait. Ennek ellenére a klánok jelentős része még mindig ellenségesen bánt egymással. Ráadásul most már külföldön is megkezdődött a szervezkedés, hogy kialakuljon a Shinobi rendszer. Titeket a Senju Tobirama hívat magához, a találkozóra a falu vezetőjének épülete van megjelölve, időpontnak pedig délelőtt tíz óra.
Amikor megérkeztek az épülethez, egy fiatal kunoichi igazít útba titeket. Az egyik földszinti teremhez vezet titeket, majd bekopogtat. Miután egy férfi hangját hallja bentről, egyszerűen csak kinyitja az ajtót és beterel titeket.
- Megérkeztek, Tobirama sensei! - mondja, majd távozik.
A férfi, Senju Tobirama arcán széles mosoly húzódik, majd jelzi nektek hogy üljetek le. Rajta kívül még egy fiú van bent, aki már a shinobi előtt ül.
- Jó hogy itt vagytok! - mondja miután leültetek. - Nincs túl sok időnk, ezért a lényegre térek! Ő itt Shimura Funari ( kép ), aki szintén velünk tart a küldetésre. A feladatunk nagyon egyszerű. A Tűz Országának nyugati határa mentén van egy épület, ami semleges területnek számít. Ott találkozunk a többi ország követeivel és megtárgyaljuk a jelenleg kijelölt feladatot. Hashirama azt szeretné, ha kezdenék valamit Sayurival... én pedig arra gondoltam, kipróbálnánk ezen a pályán. A csapat többi tagja, Ren és Funari pedig amolyan testőri feladatot fog ellátni. Valakinek van bármilyen kérdése?
Funari határozottan kijelenti, hogy neki nincs, így már csak ti maradtok. Ha bármi érdekelne titeket a küldetéssel kapcsolatban, akkor nyugodtan kérdezzetek!


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyKedd Nov. 01, 2016 5:01 pm

Nem volt Ren hétalvó, de nem szerette ha korán reggel nem hagyták nyugton az utcákon. Tehát a az egyik onsent látogatta meg, ahol nem talált rajta kívül senkit és így viszonylagos nyugalomban húzódhatott el a közeli világtól. Lassan telt az idő, Ren pedig élvezte a melegvíz adta kényelmet, úgyhogy még gondolkodni sem volt kedve. Ha túl sokat sürgölődnek az emberek a faluban, akkor talán ma sem jön oda senki legalább kora délutánig, ő legalábbis örült volna még több időnek
Elvárásai azonban fél tíz táján összeomlottak, mikor a tú válaszpalánkjára egy nagyjából vele egyidős fiú pattant fel és a nevét kiáltotta. Hmpf, nem tűnt erős legénynek, így egyszerűen nem foglalkozott vele. Az persze kitartónak bizonyult, annyira, hogy miután rájött hogy onnan úgysem fogja elérni a célját, merészen átugrott a fürdő női felére és mellé pattogott, kissé indulatosan. Ren persze ekkor sem foglalkozott vele, egészen addig míg az meg nem próbálta elérni a haját, hogy feltehetően meghúzza. Nem nyúlt törülközőért hogy felálljon és elkapva kezét csavarjon rajta, hogy végül egy tenyérmozdulattal képenvágja. Ekkor elengedte, de csupán azért, hadd tegye meg azt a másfél métert míg a földön landolt
- Mi a bajod, puhány? - nézett le rá, az pedig láthatóan nem tudta eldönteni hogy arcát szorongassa, kezét, vagy hogy takarja el a szemét. Eltelt néhány pillanatba, míg összeszedte magát és még mindig a földről, válaszolt egy kis tekerccsel, amit a lábai elé dobott. Ren nem volt hajlandó lehajolni érte, így még vizes lábujjaival nyitotta ki és terítette maga elé. Az aláírás egy olyan emberé volt, aki őt egy másodperc alatt padlóra vitte, mikor két éve ki akart kezdeni vele
- Szerencséd - rúgta fel földről a törülközőjét, s kapta el hogy megszárítkozhasson, elindulva az öltöző felé. Mögötte a fiú már elkezdett feltápázkodni, de mivel bölcsen nem szólt többet, Ren nem akadályozta meg benne. Miért nem egy rátermett futárt küldött, aki mondjuk legalább megpróbálta volna védeni magát?

~ A kezdő ~ ismerte fel a lányt, akivel egyidőben ért a bejárathoz, éppen tíz órakor. Az öltözés nem volt ördöngös feladat, fegyvereit elhozni pedig ugyancsak kevés időt vett igénybe. Minimálisan mutatva hogy tudomásul vette jelenlétüket, a lánnyal együtt követte a nőt, bár egy lépéssel előtte haladt. Mikor a helyiségbe vezették őket, Rent egyedül az ismeretlen fiú kiléte és lehetséges képességei érdekelték, így a saját széke mögé lépett és jobb kezét pihentetve a támlán, fél füllel hallgatta végig ittlétük tárgyát. Más országok vezetői? A kezdő? Testőrködés?
- Követekkel a legerősebbnek kell tárgyalni - intett a férfire, jelezvén hogy ez alatt őt érti - vagy valamit félreértek? És téged nem ismerlek - fordult fél fejjel a fiúhoz - milyen erős vagy?
Csak nem gondoltak egy másik kezdőre, mint testőrre, na nem mintha ez sokat számított volna, hisz ő itt volt, vezetőjükről nem is beszélve. Bár megvédeni egy embert lehet nehezebb volt, mint megölni
Vissza az elejére Go down
Yuko Sayuri

Yuko Sayuri

Hozzászólások száma :
43
Join date :
2016. Oct. 16.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyKedd Nov. 01, 2016 5:24 pm

Kellemes éjszaka volt a legutóbbi. Esett odakint az eső. Sayuri kedvelte az esőt hallgatni. Valójában sokmindent szeretett hallgatni. Buta és hangos embereket leszámítva. Reggel arra ébredt, hogy egy macska nyávog az ablakpárkányon. De amint felé emelte a kezét, eliszkolt. Sajnálatos. Szereti az állatokat. Legtöbbjük sokkal jólelkűbb, mint az emberek többsége.
A reggelit követően kapott egy üzenetet, miszerint meg kell jelennie a falu vezetőjének épületében. El is indult időben. Bármiért is hívatták, nem illendő elkésni. Ahogy megérkezett. Felismerte a tónál megismert lányt. Felismerte a léptei zaját. Érződött rajtuk az az arrogancia, amivel másokkal is beszél. Egy kunoichi igazította őket útba, majd az irodába megérkezvén megtudta, hogy Tobirama-sensei várta őket.
Ő persze nem ült le, hisz nem látta, hogy intettek nekik. De mivel a másik lány közelebb lépett, ezért ő is követte őt. A férfi bemutatta a harmadik ninját, aki részt esz a küldetésben. Ez után ismertette a feladatot, ami rájuk vár. Kicsit meglepte, hogy neki kell betölteni a követ szerepét.
-Úgy hiszem, megbirkózom a feladattal, sensei.
A fiút nem ismerte, de abban biztos volt, hogy a lány a stílusával nem igen lendítene előre semmiféle tárgyalást. Ha mindenkibe beleköt, előbb vagy utóbb csúnya pofonokat fog kapni.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyKedd Nov. 01, 2016 9:51 pm

Tobirama elvigyorodik a szavak hallatán, majd először Sayuki irányába fordul.
- Ne aggódj, most még csak fültanúja leszel a dolognak. Ez amolyan tanuló küldetés lesz. Az út elvileg biztonságos lesz, komolyabb ellenféllel nem kell számolnunk. Banditák előfordulhatnak, de semmi különös nem várható - ekkor Ren felé fordul és neki intézi a szavait.
- Nos, nem feltétlenül kell a legerősebbnek tárgyalnia. Jelenleg nincs senki, aki veletek tarthatna, ezért rendezem én a dolgot. Most viszont induljunk, jó lenne még holnap este elérni a találka helyet. Funari, menet közben mutatkozz be a társaidnak!
Ezt követően szedelőzködtök és elhagyjátok az épületet. Az utatok egyenesen Konoha kapujához visz. Míg sétáltok Funari megkezdi a bemutatkozását:
- Nos, mint már hallottátok, a nevem Shimura Funari. A Shimura klán tagja vagyok. Nem akarok hencegni, de eléggé kemény ellenfélnek számítok. Egész jól bánok a szél elemű technikákkal, értek a taijutsu-hoz is, illetve nagyon alap szinten értek a pecsétekhez is. Ha gondolod, valamikor megküzdhetünk!
Ez meglehetősen nyílt kihívás volt Ren irányába. Úgy tűnik a srác eléggé megbízik a képességeiben. Idő közben eléritek a kaput. Ekkor Tobirama leáll beszélgetni az őrökkel, majd néhány papírt ad át nekik. Ezt követően megnéznek titeket, majd rövid időre félre vonulnak. Itt az idő, hogy indulás előtt szót váltsatok. Funari nem is haboz, azonnal kérdez:
- És ti mit tudtok? Bár, ahogy elnézem, a diplomata palántánk nem lehet valami kemény ellenfél... - jegyzi meg, miközben Sayuri-t bámulja.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptySzer. Nov. 02, 2016 6:10 pm

Tehát úgy tűnt hogy a Kezdőnek nem egészen a beszéd lenne majd a feladata, bár a minapi érvelése alapján ez érthetőnek tűnt, igaz, Ren egyáltalán nem érezte úgy hogy bármi köze is lenne vezetőjük és a lány dolgához. Amit előbbi végül hozzá intézett, az se nem erősítette meg a feltételezést, se nem cáfolta, feltételezhetően szándékosan. De hát ő bizonyítottan erősebb volt még nála, azt mondott és csinált amit csak akart. Egy napon talán ismét összemérheti vele erejét, s akkor talán Ren fog kikerülni győztesen, talán
Szerencsére több szó nem esett a kapott feladatát illetően, egyébként is kicsit zavaró volt ha valamit túlmagyaráztak a szerinte kelleténél, ebben az esetben megúszta. Mivel nem tűnt úgy hogy terepszínű öltözetre szüksége lenne, tulajdonképpen készen már nem kellett hazamennie, s úgy tűnt hogy a többieknek sem. Kifelé menet kérdésére végre választ kapott, tehát erősnek tartotta magát, ebből már lehetett valami ami a testőrséget illette, igaz hosszabb választ adott mint amire az ő kérdése fektetett be igényt. Utolsó mondatára viszont csak egy unott vállvonással válaszolt, egyetlen mukkanást sem fűzött hozzá, elvégre a fiú egyébként sem tett fel Rennek konkrét kérdést
Először arra gondolt, nem állnak meg többet legalább délig vagy késő délutánig, de vezetőjük végül gyökeret esresztett a falu kapujában. Egy pillanatra az villant elméjébe, hogy arra számított a férfi pozíciójából kifolyólag már régen elintézte a hivatalos "papírmunkát", Ren legalábbis ésszerűbbnek tartotta volna. De, ha akarta volna sem tudta volna tovább fűzni a gondolatot, ugyanis a fiú konkrét kérdést intézett hozzá és a Kezdőhöz. Hm, nem attól erős valaki hogy ismeri mások képességeit, hanem hogy akkor is van rájuk ellenreakciója, ha nem ismeri őket
- Addig úgysem tudod meg, amíg ki nem próbálod deríteni - jegyezte meg közömbösen arra, amit a Kezdőről mondott, na persze nem a lány védelmében - ami engem illet, nehezebb beszélni valamiről mint ugyanazt csinálni. Ha sor kerül rá, valószínű hogy láthatod majd
Vissza az elejére Go down
Yuko Sayuri

Yuko Sayuri

Hozzászólások száma :
43
Join date :
2016. Oct. 16.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptySzer. Nov. 02, 2016 6:34 pm

-Á, hogyne. Értettem.
Úgy tűnik még sokat kell bizonyítson. Még mindig nagyon óvni próbálják. Inkább legyen belőle valamiféle diplomata, mintsem rendes ninja? Azért képezték ki, hogy meg tudja védeni magát, de azért az sem akarják, hogy veszélybe keveredjen?
Mivel úgy jött ide, hogy valószínűleg küldetést kapnak, készült némi élelemmel egy pár napos útra. Nem pakolt túl sok mindent. Épp csak a legszükségesebbeket. Elfért az oldaltáskájában. A kapuba érve a sensei leragadt beszélgetni. Időközben Funari bemutatkozott és röviden elmondta, miben jártas.
Míg várakoztak a továbbinduláshoz, a fiú érdeklődött felőlük. A keménykedő lány nem nagyon adott választ. Sayurit meg egyenesen rosszul ítélte meg, mint a legtöbben, természetesen. Érezte magán a tekintetet. Ha róla beszélnek, mindig azt hiszik, hogy nem nyilvánvaló a bámulásuk.
-Hogy kemény vagyok-e, vagy csak okos, az majd kiderül, nem igaz? De addig is...-a botjával félreütötte a fiú lábát, amivel pont belelépett volna egy adag kutyagumiba a nagy bámulás közepette.-Abba inkább ne lépj bele, ha kérhetlek. Nem szeretném egész úton szagolni.
Visszahúzta a botját és maga mellett tartotta. Igazából jól eltájékozódik nélküle is. Ez inkább a harchoz kell.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyCsüt. Nov. 03, 2016 10:39 pm

Tobirama nem időzik túl sokat a kapuőrökkel. Amikor visszatér, egy-egy "füzetecskét" nyom a kezetekbe.
- Ez itt az engedélyetek - mondja. - Minden egyes távozásotokat bele kell majd jegyezni, illetve ha visszatértek, akkor is kaptok pecsétet. Lényegében amolyan útlevél. Ez még nem a kiforrott változat, de eddig nagyon jól működik. Mivel megkaptátok az első pecséteket, most már mehetünk!
Ezt követően pedig útnak indul a csapat. Utatok egész nap eseménytelenül zajlik, útonállókkal nem találkoztok. Néha szembe találkoztok kereskedőkkel és más vándorokkal, de a rövidebb pihenőkön kívül egyszer sem álltok meg. Kora délután Funari egy tekercsből némi hideg élelmet idéz elő(rátok van bízva hogy mi az), majd az étkezést követően újra folytatjátok az utatokat.
Majd lassan esteledik. Egy hatalmas fa alatt táboroztok le. Tobirama elküld titeket némi tűzifáért, míg a Shimura fiú előkészíti a vacsorának valót. Miután meggyújtjátok a tüzet, Funari elkezdi a vacsora készítést.
- Amíg az étel elkészül, szeretném, ha megbeszélnétek ki kezdi az őrködést.Funari lesz az utolsó, én pedig folyamatosan szemmel tartalak majd titeket. A vacsora után egy kicsit még ébren lehettek és rátok bízom mit csináltok. A lényeg, hogy szem előtt legyetek. Holnap pedig korán indulunk!
Majd lassan elkészül a vacsora és hozzá is láthattok...


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyPént. Nov. 04, 2016 8:14 pm

Teketória nélkül tüntette el szem elől az úgynevezett útlevelét, minél kevesebbet voltak a dolgai elő, annál kevésbé zavarták minden másban. Nem akart vele többet foglalkozni, szóval egyszerűen nem foglalkozott vele, 'papírok majd akkor kellenek amikor a papírok kellenek' elven. Indulni akart és ebben tualjdonképpen senki nem akadályozta meg, vezetőjük tudta hogy merre akart menni
Az eseménytelen délelőtt már csak az ő közbenjárására is illett a nevéhez, semmi hangulata nem volt beszélgetéshez és mindennemű efféle kísérletet szótlansággal reagált le. Mikor a nap delelőre hágott, egy darabka szárított húst vett elő és úgy ahogy volt - menet közben - felfalta. Így hát mikor kicsit később a Shimura fiú ebéddel kínálkozott, nem élt a lehetőséggel, hisz már túl volt rajta. Ő magáról jól tudta hogy mikor érdemes ennie, hogy ne okozzon az étkezés rövid vagy épp hosszútávú problémákat, így az is meg volt hogy mikor engedett meg magának étkezésen kívüli nassolást. Persze nem mindig volt így, de nem a mostanihoz hasonló alkalmak voltak a kivételek órái
Az említett idő elteltével végül beesteledni látszott, nagyjából éppen időben arra hogy maga is lepihenjen. Lehetett fizikailag erős és tűrőképes, étkezhetett választékosan, de az izmainak szüksége volt az energiára és az energiatakarékosságra, meg hát a teste többi részének is. Mivel pedig vezetőjük adta ki, hamar kerített gyujtóst és éghető anyagot a tűzre, független attól hogy a Kezdő is teljesítette ugyanezt, vagy nem. Mikor visszatért, szembesült az éjszaka tervével, s mivel rögtön tudta hogy mit is akar, további gondolkodás nélkül közölte a tényeket
- Eszek, aztán alszom - jelentette ki - szóval én leszek akkor a második, jobb ha nem szerencsétlenkedek
Ezúttal másokra bízta a vacsorát, hisz tervezett idejével egyezett, de semmi többet nem volt hajlandó enni, mint amennyi neki jól esett. Ami azt illeti még válogatott is, ami túl zsíros volt vagy egy kicsit is édes, nem kért belőle. Fekvőhelyén sem sokat gondolkodott, nem egészen a fa tövében, inkább egy közeli bozótos részleges rejtekében kereste, de ha valami zajt csapott, az hamar felzavarta. Aki senkiben nem bízik, az jól nem alszik
Vissza az elejére Go down
Yuko Sayuri

Yuko Sayuri

Hozzászólások száma :
43
Join date :
2016. Oct. 16.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyPént. Nov. 04, 2016 9:18 pm

A sensei rövidesen visszatért és átadta nekik az engedélyeiket egy rövid magyarázat kíséretében. Sayuri eltette egy biztos helyre a sajátját. Azonnal el is indult a csapat a cél felé. Senki sem volt túl beszédes típus az eddigiek alapján, így aztán nem nagyon folyt szó semmiről. Alig néhány emberrel találkoztak út közben. Sayuri persze észrevette az állatokat is a közelben. Kellemes időtöltés volt. Így ráadásul meglepni is nehezebb lenne, hisz messziről meghallja, ha valaki közelít.
Kora délután tartottak egy rövidke szünetet. Funari tekercsből idézett némi hideg ennivalót. Elfogadott két rizsgolyót, majd csendben elfogyasztotta.
Később egy fa alatt táboroztak le. A sensei kiadta a feladatot. Tűzifagyűjtés. Sayuri szó nélkül elvonult fát szedni. Tett egy nagyobb sétát a közelben, majd visszament és letette a szerzeményeit.
-Nos, akkor kizárásos alapon én kezdem az őrködést.-állapította meg az egyértelműt, de csak a társai tudtára akarta ezzel hozni, hogy neki megfelel.
Egyébként is azon a véleményen volt, hogy kezdeni vagy befejezni a legjobb a kört. Középsőnek lenni nem igazán szerencsés, ha az ember mondjuk nem jó alvó.
A vacsora hamarosan elkészült, így békésen elfogyasztották. Sayuri a fa tövében helyezkedett el, ölében a botjával. Elég közel volt hozzá az összeszedett fa, így a botjával egyszerűen csak a tűzre lök egy darabot, amikor szükséges. Ha életben tartja a lángot, akkor a sensei is látja, hogy nem bóbiskolt el.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptySzomb. Nov. 05, 2016 3:50 pm

A vacsorát követően mindenki teszi a maga dolgát, majd elvonultok pihenni. Az őrködést Sayuri kezdi: semmi sem történik, körülöttetek minden nagyon csendes. Pár óra után Tobirama bejelenti a váltást, így a kunoichi felkelti a társát és Ren folytatja tovább a munkát. Továbbra sem történik semmi, így eseménytelenül lezajlik az újabb őrködés. Ezt követően pedig Funari következi.
A fiú kissé álmosan foglalja el a helyét, de azért oda figyel minden részletre. A csapat békésen alszik tovább, egészen addig, amíg suttogásra nem ébredtek. Funari az, illetve Tobirama.
- Úgy tűnik társaságunk akad! - mondja halkan a Sensei. - Nem komoly a fenyegetés, így én nem avatkozok bele a dologba, védjétek meg magatokat! Ha esetleg elmérgesedne a helyzet, akkor majd közbelépek.
Ahogy befejezi a mondandóját egy narancs színű villanással el is tűnik. Magatokra maradtatok, hárman egy ismeretlen veszedelem ellen. Hirtelen egy kutya ugatását halljátok, ami elég közelről érkezik. Ezt követően gallyak recsegését halljátok több irányból is.
- Azt hiszem körbe vettek minket! - szólal meg halkan Funari. - Van valamilyen ötletek hogyan készüljünk fel a harcra?


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptySzomb. Nov. 05, 2016 9:05 pm

Könnyen felébredt, a Kezdőnek elég volt közelítenie hozzá hogy felpattanjanak szemei. Mivel pedig Ren őrségének jött el az ideje, első lépésként földdel takarta be a tüzet és hagyta elenyészni, elvégre elsősorban nem az állatokat kellett távol tudni hanem az embereket, mert ugyebár az éjszaka közepént neki az alvók társasága bőven elég volt
Az idő lassan telt, alig volt néhány perc hogy egy helyben maradt volna, csupán néha-néha rejtőzött el fedezékben ha valami zajt vélt hallani a közelből, igaz, mindannyiszor valami kisebb állatnak bizonyult. Általában messzebb járt viszont a tábortól, unaloműzésképpen járva a környéket szinte már keresve valami nagyobbat egy menyétnél, de nem csapott nagyobb zajt a kelleténél. Végül az ő ideje is lejárt, s mivel még úgy érezte hogy képes volt némi alvásra, egy vagy esetleg több elhajított kővel felkeltette a fiút álmából. Eztán felszívódott egy másik, közelebbi bozótos mélyén
Lehet tévedés, de úgy vélte hogy nem sokáig sikerült visszaaludnia mikor a férfi és a fiú pusmogása véget vetett mindennek. De legalább nem feleslegesen, úgy festett ugyanis hogy végre valami feloldotta az eddig uralkodó viszonylagos egyhangúságot. Na persze, az észrevétlenséget nem erősítette az, hogy egy bizonyos shinobi újra tüzet gyújtott, miután ő visszafeküdt aludni /mesélőtől megkérdezve/. Mivel a feltevések igaznak bizonyultak, meglepetésről nehezen lehetett beszélni. Apropó beszélni, ez lehetett rá alkalom ami azt illeti
- Harcra? Én nem tudok semmiféle harcról - mondta közönyösen, miközben a hangforrások irányait pásztázta - ha valamit akarnak ezek, esélyes hogy először úgyis előjönnek vele. Ha nem, meglátjuk ki az erősebb
Na nem mintha nem tette volna élénkebbé egy kis vérfürdő, de ha csak annyi lenne a szórakozás, nem volt benne biztos hogy megérné a fáradságot. Ha valami független csoportosulás, csak lehet haszna a kérdéseknek, ha pedig banditák, csak nem üresek a zsebeik. Kivéve ha már hetek, vagy hónapok óta nem volt fogásuk
Vissza az elejére Go down
Yuko Sayuri

Yuko Sayuri

Hozzászólások száma :
43
Join date :
2016. Oct. 16.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptySzomb. Nov. 05, 2016 10:30 pm

Sayuri őrségében semmi sem történt. A körülöttük lévő állatokon kívül semmilyen neszt nem hallott. Semmi veszély nem fenyegette őket. Amikor végre letelt az ideje, felkeltette a nagyszájút. Pontosabban elindult felkelteni, de a lány hamar felpattant. Úgy tűnik éberen alszik. Ami nem feltétlen jó, mert így nehezebben piheni ki magát.
A békésnek ígérkező éjszaka végül nem maradt meg annak. A harmadik őrségben társaságuk akadt. Kutyaugatást hallott, valamint léptek zaját. Több irányból. Körbevették őket, ami igen kellemetlen. A sensei pedig távolról figyel. Ha szerinte nem komoly a fenyegetés, akkor portyázó banditák lehetnek. Három ninjának nem szabad, hogy gondot okozzanak.
A lány felkelt, majd a botjára támaszkodva felállt. Egyelőre nem vett elő más fegyvert. Csak azt méri fel, hogy mennyien vannak körülöttük.
-Mégis mit vársz tőlem? Én nem is látok.-felelte a fiúnak, remélve, hogy az ellenség bedől a kis cselnek. Ha nem számítanak tőle támadásra, akkor nála az előny.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyKedd Nov. 08, 2016 10:15 pm

Funari kissé mérgesen megcsóválja a fejét, majd egy kunait vesz elő. Pár pillanat múlva a zajok egyre közelebb érnek, majd hirtelen egy kutya ugrik a látóteretekbe. Eléggé leharcolt szegény, látszik rajta, hogy valami csavargóbandához tartozik. Majd meg is érkeznek a gazdái. Egy tíz fős koszos társaság vesz titeket körbe, a kezükben husánggal, illetve kettőnél kard van.
- Sziasztok gyerekek! - szólal meg az egyik kardos. - Biztos kitaláltátok már, azért jöttünk, hogy elvegyük az értékeiteket. Szóval, ha szeretnétek élve hazatérni anyucihoz, akkor nagyon gyorsan ürítsétek ki a zsebeiteket!
- Te pedig fiam tedd le azt a bökőt, még a végén megsérülsz! - mondja a másik kardos.
Funari ekkor elétek áll és próbál védeni titeket. Látszik rajta, hogy nagyon elszánt.
- Csak nehogy ti sérüljetek meg! - mondja. - Lányok, próbáljatok végig a közelemben maradni és akkor nem esik bajotok!
Ekkor a rablók egyszerre indulnak meg az irányotokba. A fiú azonnal támadásba lendül és a kunait belehajítja az egyik ellenfél torkába. Az egyik csavargó azonnal összeesik. Ezt követően pedig egy széllöket taszítja hátra a szemből érkezőket.
Mit tesztek? Funarira hagyjátok a harcot, vagy ti is beszálltok? A döntés a tiétek!


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyKedd Nov. 08, 2016 11:03 pm

Először az ugatás tulajdonosa bukkant végül fel, s mi sem bizonyíthatta jobban hogy felkeltette Ren érdeklődését, mint hogy felé fordult és végigmérte. Egy pillanatig méregette, a szemébe nézett, s még volt annyi ideje az emberi társaság érkeztéig hogy elővegyen egy szárított húsdarabot és elé dobja
- Kis türelmet - mondta a kutyának, s felmérte a humán felhozatalt, avagy úgy is lehetett fogalmazni hogy csűrhét. Merthogy annak, ezt pedig az állat külleme kétséget kizáróan elárulta róluk. Tudniillik egy állat nincs olyan igényes mint egy ember, még egy macska sem, így aki az állatait nem tudja jól tartani, ott az kívül vagy belül (esetleg minkét helyen) egy életképtelen, gyenge fazon, de legalábbis annak a határát súrolja. Az ilyenektől egy cseppet sem tartott, több hibát követnek el mint oldanak meg
Ismét a kutyára pillantott, majd kényelmesen hallgatni kezdte ahogy körülötte elhangzottak az első tényállások, melyek minden bizonnyal elsősorban az ő termetéből indultak ki, bár két társa is úgy festett, erősítette az imidzsüket. A külső csak egy dolog, aki elhamarkodottan ítélkezik és komolyan is veszi magát, az ritkán bizonyul erősnek. Ami őt illeti, nem az ő hanem a kutyájuk külleme alapján vont le következtetéseket, ami mindig is jobb képet adott az emberekről, mint ő maguk. Mindenesetre a kutya az emberi szót érthette, elvégre ő vezette ide a bandát - a jelek legalábbis erre utaltak. Viszont így hűtlen sem biztos hogy volt velük szemben, s az állatoknak inkább érte meg figyelmet szentelni, mint az embereknek
- Ahogy hallom én nem fogok itt egyezkedni senkivel - mondta az orra alatt, de inkább a kutyának, elvégre ismét őt nézte - talán egy időre odébb állhatnál, már ha éhes vagy
Ekkor viszont felkapta a fejét, Funari ugyanis megszólalt, de legalább nem azért hogy játszadozni próbáljon velük. Nem érdekelte, hogy a fiú és a csavargók is alábecsülték őt, az ostoba és a gyenge szavak jelentései kéz a kézben jártak egymással
- Ha ez tesz boldoggá - válaszolta közönyösen a fiúnak - de a kutyával jobb, ha inkább nem foglalkozol
Természetesen vehette burkolt fenyegetésnek, emellett pedig esze ágában sem volt meghúznia magát, igaz, képességbemutatóra sem áhítozott. Mikor a társa ellentámadott, ő oldalra lépett és kardját kivonva, még ugyanazon mozdulattal megpróbált az egyik odaérő támadó védtelen ízülete vagy nyaka felé vágni, s ha lehetett, egy másik ellen folytatni a következő mozdulattal, annak is az éppen védtelennek tűnő testrésze ellen
Vissza az elejére Go down
Yuko Sayuri

Yuko Sayuri

Hozzászólások száma :
43
Join date :
2016. Oct. 16.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptySzer. Nov. 09, 2016 10:03 am

A kutyát Sayuri sem szerette volna bántani. Végre egy pozitív dolog, amit megtudott a nagyszájú társáról. Illúziói persze nem voltak. Ettől még nem lesznek legjobb barátok. De talán elindulhat egyszer valami. De most fontosabb dolguk van.
Funari sem tétlenkedett, rögtön a tettek mezejére lépett és harcba szállt az ellenséggel. Ráadásul őket is meg akarta védeni. Valahol kedves gesztusnak minősítette magában. De ugyanakkor nem szereti, ha gyengeként kezelik, mert lány. Még inkább tehetetlenként, mert vak. Így egyszerre örült is, meg nem is a fiú szavainak.
Természetesen esze ágában sem volt a védtelen, vak lány szerepet eljátszani. Egyedül talán. De nem akart sem a nagyszájúnak további támadható pontokat adni, sem a senseinek csalódást okozni. Ketten álltak elé, mikor hallotta, ahogy egy társuk torkába belefúródott valami.
-Én azt tanácsolom, hogy mentsétek, amit még lehet.-közölte egyszerűen.
Tudta jól, hogy nem fogják, csak piszmogtak valamit egymás között, hogy ő túl könnyű préda ahhoz, hogy csak úgy békén hagyják. Sayuri lemondóan sóhajtott.
-Rossz válasz...
Alulról lendítve erőteljesen ágyékon vágja a bottal az egyik támadót, mire a másik azonnal támadásba lendül, de a lány a botottal mellbe löki őt, ezzel elvéve a lendületét, majd maga fölött megpörgetve a fegyvert végül oldalról fejbe vágja, mire az ágyékát markolászó társa mellé esik a földre.
-Én szóltam.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyHétf. Nov. 14, 2016 10:08 pm

Szerencsére levesztek egy kis terhet Funari válláról és ti is harcba álltok. A kutya elégedetten majszolja a húst, amit kapott és kis időre ő le is van ezzel tudva. Ren egy vágással felhasítja az egyik fickó mellkasát, majd a penge belemar a torkába is. A férfi azonnal visszavonul és próbálja elállítani a vérzést. Azonban nincs idő bámészkodni!
Miután a kunoichi egy vágással elintézett egy rablót, egy másik ugrott elé. A lány újabb vágással próbálkozott, de ezúttal egy koppanás jelezte, hogy a támadás nem talált. Vagyis nem egészen: a rabló kivédte ugyan a támadást, de a kard még így is megvágta a vállát.
A fickó gyors csapásokat indít feléd, de te könnyedén el tudsz hajolni ezek elől. Ráadásul még arra is van időd, hogy egy ellentámadással elintézd. Azonban mérlegelned kell, ugyanis látod, hogy oldalról egy másik rabló nagy lendülettel rohan feléd és próbál felnyársalni a kardjával.

Sayuri nagyon gyorsan forgatja a botot, így könnyedén földre küld két ellenfelet. Ezt követően viszont egy másik ront rá oldalról és löki fel a testével. A lány azonnal elterül a földön, de nem veszíti el az eszméletét.
Könnyedén fel tudsz állni, ugyanis egy légáramlat elsodorja az ellenfeled. Azonban akit korábban leütöttél, az feláll és most már óvatosabban közelít feléd.

//A helyzet a következő:
10 rablóból 7 harcképes. Az egyik kardos éppen Rent próbálja felnyársalni, illetve a lány jelenleg is harcol egy husángossal(őt gyorsan el tudod intézni).
Sayuri jelenleg egy ellenféllel áll szemben, aki nagyon lassan közelít felé.
4 rabló(1 kardos) nektek oldalt áll és óvatosan közelítenek Funari felé. A kutya megette a kapott húst és most már ő is támadni készül.

Egy harci leírást kérek:
Mind a heten rátok rontanak! Fejenként két-két ellenféllel harcoltok, Funari 3-al. Írjátok le miképpen veszitek fel a harcot, illetve írjátok le feltételes módban, hogy mit vártok el a támadásaitoktól. Majd én összegzek és kiderül ki mire jutott! Very Happy  //


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyCsüt. Nov. 17, 2016 7:07 pm

Nem aratott teljes sikert, ám ez nem is volt várható ha nem tett komoly erőfeszítéseket. Az ellenfelei egyszerűen nem voltak kifejezetten magas kaliberűek és így például nem volt szüksége chakratechnikára ellenük, elvégre azokat igazi ellenfeleknek kellett tartalékolni. Nem attól erős valaki, hogy mennyire elsöprő harci módszerei vannak, hanem hogy azokkal az igazán erős kihívókat képes legyőzni. Ez persze csak erőviszonyításkor számított, a jelenlegi helyzet egyébként sem volt személyes ügye, nem volt mit bizonyítania önmaga előtt
Mindenesetre, jelenleg az aktuális küzdelem foglalta le gondolatainak túlnyomó részét. Egy figura esett éppen neki, míg szeme sarkából egy másik közeledett. Kétség sem fért hozzá, hogy akár tompa, akár hegyes vagy éles egy fegyver, a fegyver mindig fegyver marad, sosem kerülhet ki szem elől. De nem ellencsapásra készült, amit Renben általában nem látott meg senki, az az ő legfőbb előnye volt, mely nem más mint fizikai ereje. Behajlította térdeit, mint aki lebukik, majd kardjával a husángos felé vágott, de nem azért hogy megsebesítse, hanem hogy egy pillanatra védekezésre vagy legalább megállásra kényszerítse, kardja vágó mozdulatából pedig egy csuklómozdulattal szúróra fordított, azonban a föld felé
A lényeg az volt, hogy fegyvere szolidan a földbe fúródjon, hogy nyomban elengedje és a támadója karját megragadva az oldalról érkezőhöz vágja, ami ha nem is billentette ki egyiküket egyensúlyából, arra legalább időt adhatott hogy fegyverét a földből kihúzva felkészülhessen a továbbiakra, valamint hogy így a két ellenfélt egy irányban tudja
Vissza az elejére Go down
Yuko Sayuri

Yuko Sayuri

Hozzászólások száma :
43
Join date :
2016. Oct. 16.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyVas. Nov. 20, 2016 9:25 am

Két ellenfelét földre küldi, majd őt löki fel egy harmadik támadó. Így végül ő is padlót fog, de nem sokáig, mert ellenfelét valami ellöki. Egy légáramlat. Nyilván a sensei segített be, de csak ennyit.
Miután feltápászkodott, felmérte a helyzetet. Fogynak az ellenfelek, de úgy tűnik a kutya is csak addig maradt ki, míg evett. Így sajnos vele is számolni kell. Sayurinak ismét két ellenfél jut.
Nem várja meg, hogy két oldalról tudjanak támadni. Előre szökken és a botot oldalról lendítve megpróbálja kiütni alóluk a lábaikat. Ha sikerül, akkor egy gyors szaltót követően megpróbálja egy-egy fejre mért ütéssel lezárni a harc rá eső részét. Ha el, vagy fel ugranak, akkor tovább közelít és még érkezés előtt megpróbálja őket valahol a bot végével erősen megütni. Lehetőleg gyomron vagy ágyékon, netán arcon.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyVas. Nov. 20, 2016 10:07 pm

Ren:
A cseled tökéletesen összejön, így egy határozott mozdulattal az egyik ellenfeledet a másik irányába penderíted. Azonban a fickót hiába leped meg, egyszerűen félre ugrik a társa útjából. Ezt követően pedig megrohamoz téged és kardjával erőteljes csapásokat indít el feléd. Két támadását hárítod ugyan, de a karod hamar elzsibbad az erős csapásoktól. Ráadásul a következő pillanatban a husángos is feléd rohan, majd egyszerűen csak feldönt téged. Már éppen le akar döfni a kardos, amikor egy villanást követően mindkét fickó összeesik.

Sayuri:
Te is megpróbálod kivenni a részed a harcból, de úgy tűnik, a kezdeti meglepetés hatása már elmúlt. Gyorsan hátra szökkennek a támadásod elől, majd az egyik hirtelen neked ugrik. Nagyon gyorsan fejbe kólintod a botoddal, amitől a fickó azonnal elalél és ájultan rogy össze. Ekkor azonban a másik is rád ront. Viszont az a fránya szél megint közbe szól. A fickó pár lépésre van tőled, amikor a láthatatlan erő egy fának csapja.

Tobirama és Funari pár pillanat alatt elintézi a banditákat, majd eltüntetik a nyomaikat. A csapat vezére ezután nagyon mérgesen néz rátok:
- Ez meg mi a fészkes fene volt?! - üvölt rátok Tobirama. - Azt mondták, mind nagyon képzettek vagytok és nem lesz gond! Erre csak Funari volt az, aki képes volt uralni a helyzetet! Direkt tettünk egy kitérőt, hogy az itt élő banditákat, akik sanyargatják az utazókat elintézzük. Erre ti ketten még majdnem leálltok velük teázni... az agyam eldobom. Szedjétek össze a cuccaitokat, tábort bontunk és megyünk tovább.
Ezt követően megtörténik a táborbontás és újra elindultok. Az út eseménytelenül zajlik, ráadásul senki nem mond semmit. Tobirama még mindig eléggé mérgesnek tűnik, Funari pedig elégedettnek. Úgy néz ki, az ő egojának jót tett a harc. Este újra letáboroztok.
- A mai őrködést Funari kezdi. Lányok, ti készek vagytok az őrködésre, vagy inkább csak végig aludnátok az éjszakát? Gondolom a harcok alatt nem nagyon számíthatunk rátok... Na szóval, mit mondtok? Funarival ketten oldjuk meg az őrséget, vagy ti is meg tudjátok csinálni ezt a szerény feladatot?


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyHétf. Nov. 21, 2016 6:33 pm

Ügyes - állípította meg ahogy a fickó elugrott társa útjából. s már sikerrel nekirontva védekezésre is késztette. Persze nem jelentett problémát hárítania, mindössze a csapásai bizonyultak erősebbek a számítottnál, s mivel Ren szintén erőből védekezett a ruganyosabb laza kikerülés helyett, néhány ízülete meghúzódott, elegendő időt adva hogy az egyensúlyát visszaszerzett másik fellökhesse. Ren nem foglalkozott többé kardjával, melyet hagyott elejteni, így estében kezdei pecsétmozdulatokat tettek. A kardforgató szúrásra emelte fegyverét, így ideje is lett volna az Elillantó Test technikájára, hogy aztán momentumot szerezve legalább egyiküket ártalmatlaníthassa mielőtt a másikat fejezné be. Ennek kiderítésére azonban már nem került sor, valaki közbeavatkozott és elejét vette a végjátéknak, mielőtt az még kezdetét vette volna
- A jelentésemben majd elemzem a személyi mulasztásokat - jegyezte meg a szokásosnál komolyabb éllel hangjában. ellenben további vitára egyébként nem mutatott hajlandóságot
Nem igazán érdekelte konkrétan ez a dolog, ő tudta magáról hogy milyen helyzetben volt és ha ezt senki más nem ismerte fel rajta kívül, minden ráért a hivatalos papírmunkáig. Ami pedig a hivatalosságot illeti, az éles helyzetekben megtagadott előzetes információk átadásának hiánya, illetve az árulkodó tábortűz kérdésének elbírálása szintén nem Ren dolga volt. Hadd lássák gyengének és ostobának, ez egy nap mind őt fogja erősebbé tenni náluk

Mivel ő maga nem cipelt magával hálófelszerelést, mindössze hideg élelmet, így nem okozott neki különösebb problémát a táborbontás, egyedül az említett tűz parázsló maradványait tiporta el. A napot a csend határozta meg, senki nem szólt hozzá és így senki szavára nem kellett válaszolnia. Ezúttal is a maga idejében - s így ha kellett - menet közben étkezett, nem törődve mások szokásaival, ennek egyébként sem volt kihatása összteljesítményükre - melyet úgy tűnt a faluban nagyra volt szokás értékelni. Akkor sem zavartatta magát, mikor este némi szarkazmus és gyúny keretében ismét előjött az éjjeli őrség kérdése, amit egyébként emlékei szerint teljes mértékben ellátótt. Persze belegondolva furcsa volt, vajon csupán a fiú által újra gyújtott tűz elegendő figyelemfelkeltő erő volt hogy a banditák rájuk találjanak azután hogy Ren bejárta azelőtt a táboruk környékét, vagy valaki más keze munkája is hozzájárult?
- Továbbra is vállalom a második őrséget - jelentette ki teljes meggyőződéssel, s ezúttal is alapos figyelemmel járt volna el, amennyiben nem volt senkinek ellenvetése
Vissza az elejére Go down
Yuko Sayuri

Yuko Sayuri

Hozzászólások száma :
43
Join date :
2016. Oct. 16.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyHétf. Nov. 21, 2016 7:48 pm

A harcnak vége lett, mivel a sensei és a fiú elintézték. Utána jött a legkevésbé sem baráti hangnemű dorgálás. Sayuri némán tudomásul vette, hogy Tobirama nincs megelégedve a teljesítményükkel. Minek vitatkozzon? Eldöntötte a véleményét és ez bizonyára jó neki így. Persze nem volt épp igazságos, de hát ki ő, hogy ellentmondjon. Először is, banditákról szó sem esett. Nem lehetett tudni, hogy nem csak alkalmi megélhetési bűnözők és egy veréstől talán jobb belátásra térnek. Sayuri nem híve annak a nézőpontnak, hogy rögtön gyilkos támadásokkal ritkítja az ellenfelei sorát. Másodsorban pedig Tobirama azt mondta nem avatkozik bele. Ennek ellenére többször is megtette. Vagyis semmiféle bizalma nem volt a csapatban. Ha úgyis helyettük végzi el a piszkos munkát, ők miért tennének bármit? Egyszóval igazságtalanul ítélkezett.

A táborbontás rövid volt. Továbbindultak. Nem társalogtak út közben. Érezhetően senkinek sem volt hozzá kedve. Még a nagyszájúnak se nagyon. Este ismét letáboroztak és Tobirama ismét igen kedves szavakat intézett feléjük.
-Vállalom, mindegy melyik részét. Elvégre vak vagyok, nekem mindig sötét van.-mondta kiemelve a vak szót, utalva arra, hogy nem veszi jó néven sem a hangnemet, sem azt, hogy lenézték, ezért nem engedték érvényesülni.
A további dolgokat elkerülendő, inkább félrevonult és letelepedett éjszakára.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyKedd Nov. 29, 2016 9:51 pm

A csipetcsapat tovább folytatja útját, majd este újra letáboroztok. Újra kiosztjátok az őrködési sorrendet, majd a vacsorát követően nyugovóra tértek. Sorra váltjátok egymást az éjszaka, de ezúttal nyugodtan pihenhettek. Reggel a táborbontást követően Tobirama összehívja a csapatot.
- Figyeljetek rám! Ma délután elérjük a találkozó helyszínét. Mindannyian bemegyünk majd az épületbe, de egyedül Sayuri fog leülni. Ő lesz a diplomatánk. Ebben a tekercsben minden benne van, ami a tárgyalásokhoz kell - mondja, majd a tekercset átadja a vak lánynak. - Amikor elkezdődik a tárgyalás, bemutatkozol, elmondod hogy te képviseled a tárgyalás alatt Konohát, majd leteszed az asztalra a tekercset és kigöngyölíted. Ezt követően előadod, hogy Konoha az alábbi rendszert találta ki a shinobi rendszer általános hierarchiájának: minden faluban van egy Akadémia, ahol az új generációk tanulhatnak. Ezek a tanulók nem vethetőek be háborús, vagy más életveszélyes helyzetben. Miután megtanulták az alapokat, a kiképző jelölheti őket a Genin vizsgára. Ezt a vizsgát minden nemzet a saját szájíze szerint rendezi meg. Aki sikeresen teljesíti a vizsgát, tovább lép a Genin rangra. A Geninek a shinobi erők legalacsonyabb rangú egységei. Ők azok, akik elsősorban a falu körül, annak lakosainak a segítségére vannak kirendelve. Három fős csapatokba kell őket osztani és egy magas rangú vezető áll az élükön. Az általános feladatokon túl más, veszélyesebb küldetésekkel is meg lehet őket bízni! Amikor a csapat vezetője úgy dönt, jelölheti őket a Chūnin vizsgára. A vizsgát egyetlen falu rendezi meg, így a nemzetek összegyűlhetnek, hogy új barátságokra tegyenek szert. Illetve arra is jó, hogy a fiatalok megismerjék a többi kultúrát. A sikeres vizsgázók pedig a Chūnin rangba lépnek. Ők azok akik már komolyabb feladatokat látnak: taníthatnak az Akadémián, vagy csapatban teljesítenek veszélyesebb küldetéseket. Ezt követően pedig megszűnnek a vizsgák, a rangokat ki kell érdemelni. A Chūnin után a Tokubetsu Jōnin a következő a rangban. Ők azok, akik valamelyik jártasságukban kiválóak. Ezt követően pedig a Jōnin rang következik. Lényegében ők a legképzettebbek, akiknek sokoldalú a tudása. Ők azok akik Genin csapatokat irányítanak, vagy pedig más, nagyon veszélyes küldetéseket teljesítenek. A falu élén pedig mindig a Kage áll, akit mindig a nép szavaz meg mondja, majd ezzel zárja is az eligazítást.
Ezután még egy gyors készletellenőrzést végeztek, majd újra útra keltek. Minden nagyon csendes körülöttetek, ráadásul a növényzet is kezd ritkulni. Az eddig sűrű bozótosokat egyre kevesebb bokor váltja, majd délutánra már fa is alig akad körülöttetek. Kora délután pedig megérkeztek egy épülethez. Itt az ideje tárgyalni!


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptyKedd Dec. 06, 2016 11:00 am

Az ezt követő éjszaka és nap Ren megint csak nem szólt semmit. Szükségtelen volt, senki nem akart tőle semmit és ő sem akart semmit senkitől. Jobbjára az forgott a fejében az utazás és az őrség alatt hogy mikor és hogyan tudja majd legjobban fejleszteni képességeit és fizikai erejét, mindössze egyszer futott át benne a gondolat hogy vajon a banditák ebének mi lett a sorsa. Belegondolva, nem figyelte hogy vezetőjük felkente e vele is a földet vagy sem, végső soron viszont nem szokott mindenről kérdezősködni, hacsak nem foglalkoztatta komolyabban a kérdés
Ami küldetésüket illeti, az éjszakát követő reggelen ismét szóba került a dolog. Eleinte azon volt hogy közbeszól a tekercs és a kezdső által korábban említett egészségi helyzetét illetően, de végül a férfi szóban felvázolta neki a tartalmát. Egy rövidke ideig még nem akart szólni, de aztán meggondolta magát és részben az unalomtól, részben pedig némi kíváncsiságtól hajtva. Nem állt kimondottan össze neki hogy mire is akart kilyukadni, a shinobi falvak közti összefogásra, vagy ő is csak unatkozott, esetleg akart tőlük valamit, például technikákat lopni. Mintha utóbbit burkoltan említette is volna, de egy Senjunál nem erre kellett volna először asszociálnia...
- Ezzel komolyan elő kéne állni? - szólalt fel, mikor úgy tűnt megbeszélte a kezdővel, ha volt mit - Ha ez is megint valami falvak közötti összefogásra megy ki és tegyük fel elfogadják, akkor se lesznek valami boldogok hogy ez az egészben semmi se az ő ötletük volt. És miért éppen Árny? Nem valami hasonlónak hívták a Víz Ország shinobi klánjai a volt vezetőjüket? Nem lenne kicsit, hm, tiszteletlen?
Néhány Senjutól legalábbis
Vissza az elejére Go down
Yuko Sayuri

Yuko Sayuri

Hozzászólások száma :
43
Join date :
2016. Oct. 16.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptySzer. Dec. 07, 2016 7:12 pm

Az újabb este eseménytelenül telik. Mindenki kiveszi a részét az őrködésből. Másnap pedig Tobirama a táborbontást követően tart egy utolsó eligazítást. Jót tett neki az alvás, mert a szokott stílusában beszél. Átad Sayurinak egy tekercset, amit rögtön el is tesz, miközben Tobirama elmondja, mi is áll benne. Lényegében az egészet. Ami érthető, hiszen Sayuri nem tudná elolvasni. A nagyszájú rögtön ki is fejezi az aggályait.
-Ne felejtsd el, hogy ez csupán egy elképzelés. Nincs kőbe vésve egyetlen pontja sem. Bármin lehet még változtatni. Nyilván a többi képviselő is hoz majd ötleteket és ezekből lesz majd megalkotva a végleges változat. Legalábbis így lenne ésszerű, ha együtt akarunk működni a többi nemzettel. Olyan rendszer kell, amivel mindenki elégedett.
Elindultak végül. Sayuri út közben magában átismételte a hallottakat. Nem akart a tárgyalásnál hibázni. Sem pedig kihagyni semmi fontosat. Kora délutánra megérkeztek a megbeszélt helyre. Meglepően sok őr volt a hely körül. Bizonyára azért, hogy ne szabotálhassák a tárgyalást. A kísérőjük elmondása alapján a többi delegáció már megérkezett. Így végre kezdetét veheti, amiért idefáradtak. Sayuri ment a vezetőjük mögött, majd amint beléptek a tárgyalóhelységbe, meghajolt, majd leült.
-Üdvözletem. Yuko Sayuri vagyok, én képviselem Konohát ezen a tárgyaláson.
Türelmesen megvárta, míg a többi képviselő is bemutatkozik. Eközben elővette a tekercset és az asztalra tette, de még várt egy kicsit. A bemutatkozások végén érezte, hogy mindenki rá figyel. Ismét neki kell elkezdeni a beszélgetést. Kicsit átkozódott magában. Nem szeret sokat beszélni. Bár most legalább van miről.
-Nos, e tekercs tartalmazza Konoha elképzelését a shinobi rendszer általános hierarchiájáról.
Lökött egy aprót a tekercsen, mire az szépen elindult és kigöngyölödött. A másik végét a kezével fogta, hogy ne ugorhasson el.
-Mint azt láthatják, az elkövetkező generációk az Akadémián kezdik meg tanulmányaikat. Az itt tanulók nem vethetőek be háborúban illetve más életveszélyes helyzetben. A kiképző, az alapok elsajátítása és kellő gyakorlása után jelölheti a tanulókat Genin vizsgára. Ez a legalacsonyabb rang. A Genin vizsgát minden nemzet a neki tetsző módon rendezi. A Genineket három fős csapatokba osztva egy magas rangú shinobi vezeti, immáron akár veszélyesebb küldetésekben is.
Tartott egy apró szünetet, hogy kortyolhasson egy kicsit a kulacsából. Tényleg nem beszél sokat. Ráadásul hosszú sétán vannak túl.
-A következő lépcsőfok a Chūnin rang. Amelyre már egy sokkal nagyszabásúbb vizsgán kell részt venni. A vizsgára a Genin csapatok vezetői jelölhetik a szerintük felkészült shinobikat. A Chūnin vizsgát egy nemzet rendezi meg, mindig másik. A nemzetek összegyűlnek, ezáltal lehetőség adódik új kapcsolatok létrejöttére, egymás kultúrájának megismerésére. A Chūnin rangot elért shinobik már komolyabb megbízásokat vállalhatnak és taníthatnak is az Akadémián. A Chūnin rang elérése után már nincsenek vizsgák, a magasabb rangokat ki kell érdemelni. A következő rang a Tokubetsu Jōnin. Aki ilyen címet kap, kiváló egy bizonyos területen. Legvégül pedig a Jōnin. Ők a legképzettebb shinobik, sokoldalú tudással. Rájuk bízzák a legveszélyesebb küldetéseket. Ők felügyelik a Genin csapatokat is. A falu élén a Kage áll, akit a nép választ ki. Ennyi lenne.-zárta le, így átadva a lehetőséget egy másik képviselőnek.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén EmptySzer. Dec. 07, 2016 10:10 pm

Tobirama unottan néz Renre, aki hőbörgésbe kezd. Amikor a lány befejezi, a shinobi a (Ren)fejére teszi a kezét, majd alaposan összeborzolja a kunoichi haját.
- Elnézést, hogy nem osztok meg veletek túl sokat. A mai tárgyalás lényegében csak formaság. Levelezés útján már lezajlott a tárgyalás jelentős része, a mostani az már csak a lezárása lesz. Végezetül lepecsételjük a szerződéseket és távozunk.
Majd elindultok a végső cél irányába...

Kora délután van, az épület meglehetősen csendesen, semmilyen hang sem szűrődik ki. Amikor beléptek, egy folyosón találjátok magatokat, amiből több ajtó is nyílik. A folyosó végére sétáltok, majd beléptek egy zöldre mázolt ajtón. A szoba közepén egy hatalmas asztal van, amit székek vesznek körül. A berendezésen kívül azonban a terem teljesen üres. Tobirama azonnal leülteti Sayurit, majd az egyetlen ablakhoz sétál, ahol meghúz egy zsinórt. A következő pillanatban többen is bejönnek a szobába, majd a követek elfoglalják a helyeiket. Egyedül egy szék marad üresen, de tíz perc múlva az az illető is megérkezik a kíséretével. Így hát elkezdődik a tárgyalás.
Sayuri bemutatkozik, majd előadja a szöveget, amit korábban hallott. Az arcokon unalom tükröződik, de van olyan is, aki elég nagyokat ásít. Amikor a mondandód végére érsz, valaki nyújtózik egyet, majd megszólal.
- Nos, akkor ezt vehetjük is elintézettnek! A mi falunk vezetője a Kazekage, a neve pedig Reto!
- Kirigakure vezeteője Byakuren, a Mizukage.
- A mi vezetőnk, Ishikawa, a Tsuchikage.
- A Felhők Között Rejtező falut a Raikage vezeti! Az ő neve A!
Ekkor Tobirama a válladra teszi a kezét, majd ő kezd beszélni.
- Konohagakure vezetője Senju Hashirama, a Hokage! - mondja. - Esetleg van még valami, amit szeretnétek megbeszélni?
- Igen! - szólal fel Kumogakure küldötte. - Elhoztuk a képeket a shinobi egyenruhákról! Minden nemzet elkészíttette a sajátját.
Ekkor minden küldött fotókat tesz le az asztalra. A legtöbb ruha hasonló, egyedül Kumogakure tűnik ki a fehér mellényével.
- Nos, a konohai viselet az marad a régi, amit a fivérem javasolt a legutóbbi tanácskozáson. Más dologról esetleg valami?
Senki sem szólalt fel, így a tárgyalást lezárták. Tobirama elintézte az utolsó dolgokat: szerződések aláírása, pecsételés, majd egy rövid társalgás a többi shinobival. Ezt követően pár percen belül kiürült a terem, csupán ti maradtatok.
- Ez simán ment! Végre újabb lépést tettünk meg a béke útján! Mit szeretnétek folytatásként? Ha akartok, a ma éjszakát még itt töltjük, de ha szeretnétek, akkor máris elindulhatunk hazafelé - mondja a shinobi. - Szóval, mit szeretnétek?


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty
TémanyitásTárgy: Re: 1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén   1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén Empty

Vissza az elejére Go down
 
1. Fejezet - 1. Rész: Egy új rendszer küszöbén
Vissza az elejére 
1 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: A Nagy Shinobi Nemzetek :: A Tűz Országa :: Küldetések, Kalandok a Tűz Országában :: Archívum-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés