Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Ren

Go down 
SzerzőÜzenet
Ren

Ren

Hozzászólások száma :
19
Join date :
2016. Oct. 31.
Tartózkodási hely :
Konohagakure no Sato

Ren Empty
TémanyitásTárgy: Ren   Ren EmptyHétf. Okt. 31, 2016 3:23 pm

Név: Ren
Nem: lány
Kor: 10-12
Rang: C
Ország: Tűz

Kinézet: Alsótestén bő, vastag anyagú és strapabíró drapp nadrágot, olykor magában vagy vele kombinálva combharisnyát visel, alá tűrve lábán sötét, vízálló csizmát. Vagy pedig egyszerűen mezítláb jár. Felsőtestét testhezálló, indigó viselet jellemzi, melyhez enyhén sötétebb árnyalatú szabadujjakat, esetleg ujjatlan könyékkesztyűket vesz fel. Az említett indigó szemének és hajának természetes színe, utóbbi hosszú és egyenes szálakból áll, s gondozza mikor csak teheti. Alkata kifejezetten csekélynek tűnik elsőre, hiszen észrevehetően alacsonyabb egy átlag 10-12 év körüli lánynál, sőt fiúnál is. Fizikai ereje azonban számottevőbb náluk, teste ugyanis szívós, izmai könnyen megmutatkoznak némi feszítés árán. Úgy vélik, ez talán egy elveszett, vagy még fel nem fedezett vérvonalbeli örökség indikátora. Páncélt egyébként azért nem visel, hogy testi erejét a könnyebb, gyorsabb, s ezekből kifolyólag akrobatikusabb mozgásra tudja fordítani, összefoglalva offenzív készsége előnyére

Jellem: Önálló és nagy önbizalommal rendelkező egyéniség, bizonyos szempontból érettebb gondolkodásmóddal, ám mindez inkább válik saját, mintsem mások hasznára. Felnőtti vagy gyermeteg nem számít, hisz mindenképpen törekvő és kitartó, míg barátai és lelki támaszai nem voltak, ott volt ereje hogy helyettük is megállhasson a lábán. Némelyek számára stabil társaság, míg mások szerint kellemetlen, van kinek tetszik, van kiben csupán ellenszenvet ébreszt. Őt leginkább önmaga foglalkoztatja, életének eddigi egyetlen lelki társa, az egyetlen aki előtt bizonyítania kell. Épp ezért mások saját és mások érdekei: míg utóbbiak elhanyagolhatóak, az előbbiek azok melyekért élni és harcolni kell. Ugyan mások jellemét és képességbeli kvalitását nem feltétlen megjelenésül alapján ítéli meg, mégis a szerencsésebb külső jegyekkel megáldott emberek társaságát keresi inkább. Hogy erősebb valaki nála és ezért hallgat rá, nem jelenti azt, hogy egy szobában is akarja tudni vele magát. Mikor nincs mi elterelje figyelmét, például valami feladat vagy önös célitűzés, rendkívül hiún képes viselkedni. Így gyakran próbálgat rá jellemző mindennapitól eltérő viseleteket, vagy más módokon - bár sminket mellőzve - igyekszik szépíteni magán

Felszerelés: kodachi, kusarigama, tantō, 15 senbon, 2 kunai, 2 kicsi naftabomba (első kettő közűl egyet szokott ténylegesen is magánál tartani, leginkább előbbit)

Előtörténet: Családi eredete jelenleg tisztázatlan, alig egyévesen (bár ez csak feltevés) az Uchiha klán egy tagja rátalált egy szomszéd országbeli falusi családnál, kik nem sokkal azelőtt talált gyermekként vették gondjaikba. Második fellelője az emberi chakrarendszer jó ismerője volt, azonban mint csecsemő, akkor még tisztázhatatlan volt hogy később egy segédcsapatba vagy inkább háztartási szolgálatra lenne alkalmas. A shinobi klánok illetve "feudális" házak közti konflktusok még javában dúltak, így még jellemzőbb volt vérvonalban nem kötődő harcosok alkalmazása, míg ez egyszerű szolgák esetében manapság is bevett a legtöbb ország és szerveződés "kultúrájában". Így csupán egyetlen nevet kapott.

Mint leendő klánszolga (s mint cseperedő tipegő), Ren egy percre sem került ki a figyelő tekintetek útjából, hisz fontos volt megállapítani mivel is járulhatna hozzá az őt részben befogadó klán erejéhez. Az már két-három éves korára bizonyossá vált hogy bárki vele kapcsolatba kerülő egykorú apróságot képes volt leteperni, s hajlama hogy terrorizáljon mást ha valamit megkívánt, szintúgy napvilágra került. Így nála kicsit idősebbek között nevelték tovább, ahol attitűdje szemernyit sem változott, hiába hogy végre ő is alulmaradt némelyekkel szemben, ugyanis szívósan és erőszakosan, majd az idő elmúltával némán és összeszorított állkapcsokkal tűrő vesztes ellenállását mutatatta. Ez igen fontos mérvadónak bizonyult, hisz általában mégis ő bizonyult erősebbnek, többé tehát nem volt kérdés hogy értékes tartalékos válhat belőle, ezt elérendő pedig intenzív nevelésnek vetették alá.

Tanítói nagyon rövid pórázon tartották, de részleges elégedettségükre ugyanennyire kemény leckét jelentett őnekik is: folyton folyvást törtetett és senki fiát vagy lányát nem ismerte el mint példaképet, ehyelett saját világát kezdte felépíteni maga köré, s tudat alatt már ekkor azon volt, hogy azt környezetére is kiterjessze. Öt éves korára már erősen tekintélyelvű és önhatalmú kislány volt, ki csakis a nála erősebbekre és így az idősebbekre hallgatott, ehhez azonban először őnekik is helyben kellett hagyniuk, kivétel nélkül - így aki túl könnyedén vette és nem fordult erőszakos eszközökhöz, semmit nem ért el nála. Egyike lett hát azon gyermekeknek, kiket rendszerint olyan nevelőkre bíztak, akik maguk komoly csiszolásra szorultak. Mikor nagyjából nyolcéves lehetett, egy rossz fellépéső és egyben gyenge tanító akár törött csuklókat és bokákat, illetve összevert-karmolt arcot is szerezhetett nála.

Harcművészeti nevelőit ezzel szemben a legkeményebb fából faragták. Kevésbé vagy egyáltalán nem fogva vissza magukat mindig igyekeztek a legkisebb diadaltól is megfosztani, s elégedetten tapasztalták tovább virágzó szívósságát és elszántságát: nem hogy eltántorították volna, elhatározásai inkább erősödtek. Lévén feladataiban új és új kihívásokat talált erejének gyarapítására, ezt magas szintő megbizhatóságként fogták végül fel, egója pedig csak gyarapodott és gyarapodott odabent. Végül már a klán idősebb ifjoncaival edzett együtt, s lassan azon kapták, hogy nem nézett többi egy ember szemébe sem. Ellenben ahogy több embert ismert meg, úgy tágultak ki szociális horizontjai: nem keresett folyton folyvást verekedést, találkozott az empátiával, s így számítóbb, kevésbé fejjel a falnak futó személyiséggé fejlődött. Ám a tágabb szociális tér több iránta ellenszenvet tápláló kortárssal és tanítóval is szolgált számára, újfent megerősítve benne az öncélúsúságot, friss bizalmatlanság által edzve. Immár nem csupán közömbösen alávetve a nála gyengébbeket, de olykor lenéző gondolatokat is szövögetve róluk.

Erejét és shinobikhoz egyre inkább idomuló készségeit akkorra már nem lehetett magasabb klánkörökben sem figyelmen kívül hagyni, ebből kifolyólag pedig nem lehetett visszafogni, hogy saját kortársait megvárva képezzék tovább. Jó volt, alkalmas és egyre kíméletlenebb: erre volt szükség, minden próbát nem hivatalosan már rég kiállt, csupán formalitások maradtak. Gyakorlatok és edzések immáron nem tehették ki életének egészét, ideje lett hogy névleg is az érettek közé fogadtatva megismerkedjen a valósággal, mi nevelését tekintve nem sok mindenben lett másmilyen. Ha már ígyis kezdett az élet vérre menni számára, ez mindössze megerősítette benne. Minden megnyílt, eddig szimbolikus értelemben porosodó fegyverei végre megérezhették a vér szagát, attitűdje pedig megkapta a lehetőséget hogy bizonyítsa, képes életben tartani és ki tudja elégíteni szükségleteit. Felnőtt, vagy már akkor is rég felnőtt volt, ha pedig mégis gyermek, hát akkor máig is az. Bármivé is vált vagy bármi is maradt, vért lehetett ontani és kellett is. Hogy képzése során egy más tanuló volt az első, kinek vérét ontotta, vagy valamelyik első éles bevetés során történt - nem igazán biztos már benne, de arra igen hogy akkor megtorpant. Egy pillanatra csupán, kétségek között, ám nem a morál volt mi elbizonytalanította, hanem hogy ettől sokkal erősebb lett e, vagy semmi nem változott.

Nemrégiben történt, hogy az Uchicha klán kiegyezett ellenségeivel, rejtett falut alapítva és a szó szoros értelmében letelepedve, s ez az ő életében jelentős változásokat jelentett. Eme egyezségek részeként ugyanis átszervezésekre került sor, illetve erőviszonyok kiegyenlítésére. Ennek fejében mint vérvonalban nem kötődő, Ren a klántól a falu gondjaiba került, rengeteg féle szellemiségő gyerekkel és felnőttel gyarapítva ismeretségi körét, mindinkább gondolva hogy ő mennyire rátermettebb és erősebb volt náluk. Akkora gyerekeket látott játszadozni, amekkora ő volt, ő - ez még így is új volt, hogy idősebb lányok és fiúk között élt. Más világ más értékrendekkel, kevesebb kihívással, az Uchiha klán pedig ide taszította, s úgy érezte egyenesen kárhoztatta, mintha nem kellett volna senkinek, haszontalannak találtatva - mily ostobaság, mily gyengeség. De azért volt ebben és van most is kihívás, mert itt is a nagyok közt áll, mindössze alacsonyabb náluk, s velük együtt tapos új földet új fák alatt, erősödve és egyre magabiztosabban, újabb és újabb dolgokra vágyva. Ez számára a rutin, az élet, míg mások csupán szárnyaikat bontogatják, ő már repül. A jövő nagyobb kérdései még nem foglalkoztatják. Elmúlik e? Ha igen mikor? Ostoba lesz a távoli utókor szemében, zseni, vagy egy névtelen senki? Vagy mindenkinél erősebb lesz és mindig köztünk jár majd? S ha... ó fene, hagyjuk a szentimentalizmust, az elveket az ideálokat, hisz nem másoknak akar megfelelni, hanem saját magának. Önmagától, önmagáért.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Ren Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ren   Ren EmptyHétf. Okt. 31, 2016 10:40 pm

Az előtöri elfogadva!

Készíts adatlapot!
Kezdő Pénz: 7000ryp
Kezdő Chakra: 220
Kezdő technikák:
- Az alap E rangúak
- 6db D rangú technika
- 3db C rangú technika


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
 
Ren
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Karakterek :: Előtörténetek-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés