Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Konoha Temető

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Konoha Temető Empty
TémanyitásTárgy: Konoha Temető   Konoha Temető EmptySzer. Szept. 28, 2016 8:57 pm

Konoha Temető 320?cb=20110512224637

A hely, ahova Konoha lakosait eltemetik. Mivel már két éve béke van, így sokan újra eltemették a szeretteiket.


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Konoha Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Temető   Konoha Temető EmptyPént. Nov. 10, 2017 12:45 pm

Az ember azt hinné, hogy milyen félelmetes a temető éjszaka. Talán ezért szeretem annyira mert a legtöbben így gondolják és ilyenkor teljesen kihalt. Béke van nyugalom. Egyik fél sem néz csúnyán a másikra vagy mutogat, hogy aztán másnap mind a két klán parcelláján eggyel vagy kettővel több sírkő díszelegjen...
Minden év ezen éjszakáján kijövök ide. Utóbbi években sajnos már két gyertyát kell, hogy gyújtsak a temető két végében. Az egyik sírkövön mindig friss virágok, díszelegnek. Hatake Seikechu. Édesanyámmal a falu megalakulása után minden év ezen éjszakáján kijöttünk ide. Amikor már nem volt senki jelen a Hatake klánból. Nehezteltek rá a történtek miatt. Talán engem szívesebben látnának a fehér hajam miatt, de ez nálam már megszokás.
Szemüvegemet a toppomba akasztottam és törökülésben meredtem a pislákoló gyertya fényébe. A narancsos fényben jól kivehető volt édesanyám neve: Uchiha Michiko
Vissza az elejére Go down
Mutsugahara Fan

Mutsugahara Fan

Hozzászólások száma :
7
Join date :
2017. Aug. 04.

Konoha Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Temető   Konoha Temető EmptySzomb. Nov. 11, 2017 12:24 pm

//Filler: Haláltól életig )( by: Fan és Aiko//

Különleges nap a mai!
Miért is? Ennek egyszerű oka van. Az átlagos magasságú, legyezős barátunk a teljes standard fekete színű öltözetet öltött magára. A kimonója, a kabátja, a cipője és a zoknija is arról árulkodik, hogy amikor elkezdte régen a diplomata munkáját, az akkori időkre vált számára egy értékes barát a senjuu klánból. Gyerek korában is ismerte, ám akkor a közös csapatukban egymás ellenségei voltak. Mentoruk képtelen volt kibékíteni őket. Ám mikor alakulhatott volna a falu, egy speciális kéréssel fordult a klán a Mutsugahara család felé.

Egy jelölt tömegsír állt a temető nyugati végében. Annak a közelében temették el apját is külön sírban, amelyre koszorút rakott a bánatos Fan-unk. Külsőre mindenki furán nézne rá, hiszen ő mindig mosolyog, ahogy apja sírköve mellett gondolva a múltra, a sok jóra.

Végül jó barátja és annak társai sírja mellett egy csokor virággal állt elő. Mondott pár imát, melyet még a mikók tanítottak az ilyen napokra. Amint végzett az imával japán ülésbe leült a sír mellé, majd egy gyümölcsbort nyitott. A Felét a földre önti? Gondolta hadd igyanak a holtak. A másik felét természetesen nem itta ki. Nem bírja annyira az alkoholt, s inkább spiccesre itta magát. A só, amit hozott, pedig a Sír és maga elé hintette egy-egy jó kívánság gyanánt.Gyászt érez Mutsugahara Fan, melyet ily módon enyhít. Mégis látta, hogy más is belátogat a temetőbe, igaz nem zavartatta magát. Nem akart belegondolni, hogy talán másoknak sértő a tette, viszont csak a holtakkal beszélget immár egy órája.
Vissza az elejére Go down
Aiko

Aiko

Hozzászólások száma :
94
Join date :
2016. Nov. 21.

Konoha Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Temető   Konoha Temető EmptyVas. Nov. 12, 2017 7:42 pm

Az apró mécses lassan teljesen leégett. Gondolataimba feledkezve bámultam a sírkövet. Pótcselekvés gyanánt a szemüvegemet birizgáltam. Át is terelődött a figyelmem a szemvédőre. Kiakasztottam és magam elé vettem. A zöld lencsén jól láthatóan tükröződött az arcom. Szemeimet néztem. Mélyen saját tekintetembe meredtem. Próbáltam felidézni azoknak az embereknek az arcát akik láttak enélkül. Az öreg mesteremen kívül senkit sem tudtam felidézni az élők sorából. A bánatos szempár lassan vöröbe fordult némi haraggal vegyítve. Úgy siklott fel sírkőre... Uchiha... Feljebb tekintve a távolban egy másik gyertya pislákolt.... Hatake... Majd ki is aludt. Vissza néztem az előttem lévőre, az is a végét járta. Ismét a lencsére néztem. A vöröslő szempár fogadott. Ezt már sokkal többen láthatták.
A zöld felületről elillant a kép. A gyertya kialudt. Felnéztem a hatalmas teliholdra. A fehérlő égitest lassan zöldbe burkolózott ahogy vissza került a szemüvegem az őt megillető helyére.
~Ideje lenne menni...
Gondoltam de a fénylő hold magára ragasztotta tekintetem. Végül erőt vettem magamon az induláshoz. Kijárat felé haladtam amikor furcsa hangokra lettem figyelmes. Ritka volt, hogy valaki ilyenkor még itt legyen. A hangforrás felé fordultam. Szemöldököm össze szaladt a különös legyező láttán. Egy ismerősnek tűnő alakot véltem felismerni mellette. Már csak kíváncsiságból is közelebb merészkedtem. Egy obelixnek dőlve, mosolyogva figyeltem Fan-t. Valahonnét ismerős volt, de nem tudom felidézni, hogy mégis honnét.
-Nem túl beszédesek, nem igaz?
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Konoha Temető Empty
TémanyitásTárgy: Re: Konoha Temető   Konoha Temető Empty

Vissza az elejére Go down
 
Konoha Temető
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: A Nagy Shinobi Nemzetek :: A Tűz Országa :: Konohagakure-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés