Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Általános Kenjutsu

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Általános Kenjutsu Empty
TémanyitásTárgy: Általános Kenjutsu   Általános Kenjutsu EmptySzer. Szept. 14, 2016 10:12 pm

Olyan kardtechnikák, melyeket bárki szabadon tanulhat! Megjegyzés: Ezen technikákat én hoztam létre más animékből, illetve különböző verekedős játékokból!

D rang

Kiri Kyokumen - Köd Állás
A lényege, hogy a használó kisebb mennyiségű chakra-t áramoltat a testén keresztül, így összehangoltabban, percízebben képes mozogni.
Chakra: 100

Hirameki - Villanás
Első ránézésre egy nagyon egyszerű technikának tűnik, azonban ez nem így van. A használó átadja a kezdeményezést az ellenfelének és vár. Majd ha az ellenfél nagyon közel ér, akkor hirtelen előre "ugrik" a használó és arcon csapja a célpontot a kard markolatával. Nagyon fontos a jó időzítés, mert akár még a harcot is eldöntheti. Általában az összecsapás elején alkalmazzák.
Chakra: 140C rang


Hebi - Kígyó
Két fő szükséges a kivitelezéséhez. Az egyik, magát a használót a célpont felé dobja, aki nagy sebességgel érkezik az áldozat felé és rengeteg vágás ejt rajta.
Chakra: 150

Kiri Sasu - Köd Döfés
A shinobi hirtelen, nagyon gyorsan maga elé döf egyet. Így képes megakasztani támadásokat, vagy akár képes arra is, hogy felnyársaljon egy rohamozó ellenfelet. Hátránya, ha valaki időben reagál, akkor könnyedén félreütheti a kardot, így viszont a használó ki lesz szolgáltatva az ellenfelének.
Chakra: 150

Tōga - Kardagyar
Általános Kenjutsu Latest?cb=20160531001153
A technika segítségével meglehet törni az ellenfél rohamát. Ezt a kenjutsu mester úgy éri el, hogy 3 katana-t (amik már korábban a földbe voltak szúrva) egy jól irányzott csapással a levegőbe emeli, így ha a rohamozó nem áll meg, akkor a fegyverek felnyársalják.
Chakra: 200

Senpū - Forgószél
A használó a kardjába koncentrálja a chakráját, majd egy olyan csapást indít el, amivel egy teljes kört ír le. Ez kisebb széljelenséggel szokott párosulni(innen és a forgásból a név). Mivel lendületből szokták használni ezt a támadást, így nagyon nehéz védekezni ellene. Legjobb esetben csak félre üti az ellenfél fegyverét, legrosszabb esetben pedig kitépi az ellenséges fegyvert a forgató kezéből és igen messzire repíti azt.
Chakra: 200


B rang


Rai Kougeki - Villám Csapás
A kenjutsu használó a technika segítségével képes arra, hogy felgyorsítsa fegyvert forgató karjának mozgását és hirtelen több (max 10) csapást indítson el egyszerre.Egyes shinobi-k ezzel szoktak elkezdeni és egyben lezárni harcokat. Nem muszáj felvenni semmilyen állást sem hozzá. Egyszerűen csak a kezébe koncentrálja a chakra-t, majd elindítja a villámgyors csapásait.
Chakra: 240

Tōga: Suichoku no Narabi - Kardagyar: Egyenes Vonal
Általános Kenjutsu Latest?cb=20160602220414
A technika használata során ugyanúgy használni kell a Kardagyart, azonban ezt úgy kell megtenni, hogy az ellenfél távol van tőlünk. Amikor a kardok a levegőbe kerültek, a shinobi chakrát áramoltat a kardjába, majd megüti a kardokat, ezáltal kilövi azokat az ellenfél irányába.
Chakra: 300A rang


Shichikyōda - Hétcsapás
Általános Kenjutsu Latest?cb=20160518151928
Rengeteg katana szükséges ehhez a technikához, de valójából csak hetet használ fel hozzá a szamuráj. A használó villámgyorsan megtámadja a célpontot, majd hét katana-t vág a testébe különböző pontokon. Ha nem akarjuk megölni az ellenfelet, akkor a kardok életlen részével kell lecsapni, így csak pár órára elveszti az eszméletét.
Chakra: 420

Tajū Kyōda - Tömeges Csapás
A Hétcsapás erősebb változata. A mozdulatok megegyeznek az előző technikáéval, azonban ezt már mindenképp ölésre találták ki. Itt már a fegyverekbe chakrát is vezetnek, így ha valaki sikeresen létrehozta a technikát, az feldarabolta az ellenfelét.
Chakra: 600


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
 
Általános Kenjutsu
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Tekercsek :: Technikák, Képességek :: Kenjutsu-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés