Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Általános, elem nélküli technikák

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Általános, elem nélküli technikák Empty
TémanyitásTárgy: Általános, elem nélküli technikák   Általános, elem nélküli technikák EmptyVas. Nov. 15, 2015 10:16 pm

E rang
A 6 osztályból a legalsó szint, melyet a D rang követ. Az E rangú technikák azok, amelyeket az Akadémiai tanulók sajátítanak el. Ezek elsajátítása szükséges ahhoz, hogy valaki Genin vizsgát tehessen!

Kawarimi no Jutsu (Testcsere Technika)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150504131249
A technika segítségével a használó kicseréli a testét valamilyen egyéb eszközre, ez általában egy farönk szokott lenni. A használó a cseréhez használt eszközt elláthatja robbanó cetlivel is, mellyel komolyabb meglepetést is okozhat. Maga a technika egy optikai illúziót hoz létre, amely találatkor „lebomlik” és megjelenik a cseréhez használt eszköz. Nagyon hasznos technika, könnyen meglehet vele lepni bárkit, viszont vigyázni kell, mert találat szükséges a csere létrejöttéhez, tehát a használója bizonyos szinten megsérül!
Chakra: 50

Kakuremino no Jutsu (Láthatatlanság Köpenye Technika)
A ninja egy ruhadarabot, vagy köpenyt használ a technikához. Lényegében a használó a segítségével képes lesz beleolvadni egy színű környezetbe.
Chakra: 50


Bunshin no Jutsu (Klón Technika)
A használó képes anyagtalan másolatot készíteni saját magáról. Ha ezeket eltalálja valami, az simán tovább halad, a másolat pedig megsemmisül.
Chakra: 50


Nawanuke no Jutsu (Kötelékből Szabaduló Technika)
A használó a segítségével képes kiszabadulni, ha megkötözték. Lényegében a shinobi a chakráját használja arra, hogy meglazítsa a kötelékeit, hogy mozgatni tudja a kezét.
Chakra: 50


Henge no Jutsu (Átalakító Technika)
A használó a technika segítségével képes felvenni más alakot. Ez lehet kitalált vagy akár valós személy, de még állat is. Több technika is származik ebből a jutsu-ból.
Chakra: 50

Shunshin no Jutsu (Elrebbenő Test Technika)
Nagy sebességű mozgási technika, mely lehetővé teszi a nagy távolságok közti rövid utazást, szinte követhetetlen sebességgel. Megfigyelő számára olyan, mintha teleportálna, de a füst azért jön létre, hogy elrejtse a mozgást. A chakraköltsége a használó és az úticél közti távolságtól függ. Természetesen ajánlott megadni az érkezés helyét, hiszen ennek hiányában könnyen egy szakadékban, vagy egyéb kellemetlen helyen lehet kikötni.
Chakra: 50


Robbanó Jegyzet aktiválás
Nincs külön technika a robbanó jegyzetek aktiválására. A shinobi csak létrehozza a Kígyó kézpecsétet, majd a Kai szó kimondásával szabadjára engedi a jegyzetben tárolt energiákat.


D rang
Az E rangot követi. Az Akadémiai tanulók a genin vizsgához közeledve már képesek elsajátítani a D rangú technikákat, de a leggyakrabban maguk a Geninek tanulják ezeket.
Kanashibari no Jutsu (Paralízis Technika)
A használó a mutató és a középső ujjával a célpont homlokára bök egyet és egy chakra hullámot küld annak az agyába. Ettől az áldozat megbénul.
Chakra: 150

Seizansha Sansaku no Jutsu (Túlélő Egyensúly Technika)
A technika lényege, hogy a shinobi szétáramoltatja a testében a chakráját, ami segít megtartani az egyensúlyát, koordinálni a mozgását.
Chakra: 100

Zankūha (Felszeletelő Léghullám)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150128180016
A használónak rendelkeznie kell egy „légventilátorral” a testében, aminek a kivezető nyílásai a ninja tenyerein vannak. Amikor a használó chakrát áramoltat a testébe, a ventilátor beindul és hatalmas légnyomás hagyja el az alkalmazó kezét. A technika képes sziklákat összezúzni, vagy a segítségével kunaikat, shurikeneket üthetünk félre.
Chakra: 180

Muon Satsujin Jutsu (Csendes Gyilkos Technika)
A használó szétáramoltatja a testében a chakráját, ezáltal képes lesz néma csendben az ellenfeléhez lopakodni. A Víz Országában gyakori a technika, ott néhányan annyira mesterei a technikának, hogy egy kisebb területre is képesek kifejteni a hatást.
Chakra: 150


C rang
A C rangú technikákat leginkább a chūninok szoktak elsajátítani. Ezek már jóval erősebb technikák, mint az alacsonyabb rangúak, ezekkel akár már közvetlenül is képes a shinobi sérülést okozni.

Ninpō: Mirā Hansha no Jutsu - Ninjaművészet: Tükörreflex Technika
A szenzor technikák az egész alapja! A különböző szenzor technikákkal képesek vagyunk arra, hogy mások chakráját érzékeljük és ugye a távolból észrevegyük a chakrahasználókat. Ez a technika valamennyivel primitívebb, ugyanis nem mások chakráját érzékeli, hanem különböző fizikai mozdulatokat "tapogatja" le. A segítségével a használó képes előre érzékelni a különböző tárgyak és élőlények mozgását és lényegében visszajelzést ad róla. A technika hatósugara 3m átmérőjű kör, ezen belül érzékeli a különböző mozgásokat, de a konkrét természetét nem! Tehát, ha eldobnak a használó felé egy shurikent, akkor észlelni fogja, 3m-ről, de azt nem fogja tudni megmondani, hogy mi az, csak ha látja.
Előnyök: Közelharcban segíti a használóját a veszélyérzékelésére.
Hátrányok: Maga a technika nem ad konkrét információt a veszélyről, csak annyit, hogy az adott irányból közeledik valami.
Chakra: 200

Shikomishindan (Előkészített Tű Lövés)
A használó az alkarjára egy kisebb szerkezetet erősít, amiből később képes 5 senbon-t kilőni. Általában hosszú ujjú felsők alá rejtik a használói a kezüket, így képesek meglepni az ellenfelüket. Ahhoz, hogy kilőjük a senbonunkat, chakrát kell vezetnünk a karunkba, onnan pedig a kilövő szerkezetbe.
Megkötés: Tűvető viselése
Chakra: 110


Sanzengarasu no Jutsu (Ezer Szétszóródó Varjú Technika)
Általános, elem nélküli technikák 250px-VoroniAoba
A használó egy hatalmas varjú csapatot idéz meg, amik körbe veszik a célpontot és zavarni kezdik. A madarak folyamatosan csipkedik, csapkodják az áldozatot.
Chakra: 180

Zankūkyokuha (Extrém Felszeletelő Léghullám)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150529141840
A Zankūha erősebb változata. A technikával egy kisebb területet le lehet tarolni.
Chakra: 240


Kyōmeisen (Vibrálóhang Fúró)
Szükséges hozzá egy Rezonátor. Ez egy karra szerelt eszköz, ami képes hangot kibocsátani és átalakítani. Miután az eszköz létre hozta a hanghullámokat, a használó a chakrájával manipulálja azt. Egyik felhasználása, amikor közelharcban az ellenfél füléhez közel aktiváljuk, ilyenkor a hanghullám károsítja a célpont belső fülét, aki ettől szédülni kezd, illetve halláskárosodást is okozhat. Másik felhasználása amikor egy szilárd területet „robbantunk” szét a hanghullámmal.
Chakra: 200

Karasu Bunshin no Jutsu (Varjú Klóntechnika)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20130323231301
A technika segítségével egy olyan másolatot lehet létrehozni, amely már képes harcolni. A használó több varjat használ a technikához, azokat alakítja át a saját vagy esetleg más képmására Az így létrehozott másolat csak közelharcra alkalmas, illetve fegyverek használatára, de technikákat nem képes megalkotni. Mivel a technika varjakat használ fel, ezért kevesebb chakrába kerül, mint egy Kage Bunshin.
Chakra: 150

Kaeru Kaeru no Jutsu (Békává Alakító Technika)
A használó az áldozatát átalakítja békává. Meg kell érinteni a célpont homlokát, majd az aktiválást követően megtörténik az átváltozás. Vallatásnál szokták használni, állítólag igazán elrettentő tud lenni, ha a célpont társát átalakítják.
Chakra: 180


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.


A hozzászólást Hyuga Genzo összesen 5 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 20, 2018 9:26 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Általános, elem nélküli technikák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Általános, elem nélküli technikák   Általános, elem nélküli technikák EmptySzer. Nov. 25, 2015 6:30 pm

B rang
A B rangú technikákkal a komolyabb Chūninok és a friss Jōninok rendelkeznek. Egyes technikákat könnyen meg lehet tanulni, viszont sok gyakorlás szükséges a tökéletes alkalmazásukhoz.


Shinra Banshō Dōka no Jutsu (Mindent Asszimiláló Technika)
Általános, elem nélküli technikák 298?cb=20150121101441
A technika lényege, hogy az alkalmazó egybe olvasztja(asszimilálja) a testét a környezetében lévő dolgokkal. Így a teste akár ellenállóbb is lehet. Viszont vigyázni kell, mivel ha a használó fát használ az olvadáshoz, akkor könnyedén meggyújthatják. Általában a szilárd halmazállapotú anyagokat szeretik használni azok, akik elsajátítják ezt a technikát. Így lehet valakiből kőember, de akár még Vasember is.
Chakra: 280


Dōka: Ganseki Sensha (Asszimilálás: Szikla Tank)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150121102846
A technikához először alkalmazni kell a Mindent Asszimiláló Technikát. A környező kövekből átalakítja a testét, majd összegömbölyödik. Ezt követően nagy sebességgel forogva indul meg az ellenfél irányába és csap le rá. Könnyen lehet vele csontokat törni.
Megkötés: Shinra Banshō Dōka no Jutsu (Mindent Asszimiláló Technika) ismerete
Chakra: 320

Dōka: Iwafubuki  (Asszimilálás: Sziklazápor)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150121100744
Miután a shinobi asszimilálta magát a kövekkel, a testét alkotó köveket egyszerűen csak az ellenfelére lövi. Ezt követően újra össze tudja rakni, olvasztani a testét.
Megkötés: Shinra Banshō Dōka no Jutsu (Mindent Asszimiláló Technika) ismerete
Chakra: 350

Dōka: Sabaku Kyū (Asszimilálás: Homok Koporsó)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150121101125
Az asszimiláláshoz homokot, vagy bármilyen más porszerű anyagot kell használni. Miután az asszimilálás megtörtént, a használó egy hatalmas homokfelhővé alakítja a testét, vagy csak egy részét. Ezt követően a létre jött homokkal támadja meg az ellenfelét a shinobi, majd borítja be és bénítja meg ezáltal.
Megkötés: Shinra Banshō Dōka no Jutsu (Mindent Asszimiláló Technika) ismerete
Chakra: 350Konbi Henge (Kombinált Transzformáció)
Az alakváltoztató technikák fejlettebb változata. A segítségével két élőlény alakítható át egy másikká. Ezek tulajdonságai keverednek, tehát ha egy óriás méretű lénnyel próbáljuk létrehozni a technikát, az újonnan létrejött lény is óriási méretű lesz.
Chakra: 300

Nan no Kaizō (Lágy Test Módosítás)
Általános, elem nélküli technikák 298?cb=20150124080658
A technikát a kémkedés megkönnyítésére fejlesztették ki, de akár támadásra is használható. A technika előfeltétele, hogy a shinobi testét különböző műtéti beavatkozásokkal módosítsák. Miután ez meg van, a shinobi bármikor képes a saját kedve szerint „lágyítani” a testén. A segítségével rátekeredhetünk valakire, vagy valamire, esetleg meg tudjuk nyújtani valamelyik végtagunkat.
Chakra: 200

Hari Jizō (Tüskés Jizō)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150114204804
A technika aktiválását követően a használó haja gyors növekedésbe kezd, majd teljesen beborítja magát vele. Ezt követően pedig a hajszálak megkeményednek és hegyesek lesznek, akár a tű.
Chakra: 230

Hari Jigoku (Tüskés Pokol)
Általános, elem nélküli technikák 328?cb=20160124083245
Előszőr létre kell hozni a Hari Jizō-t és megnöveszteni a hajunkat, vagy egyéb testszőrzetet. Ezt követően a technikával képesek vagyunk kilőni az újonnan létrehozott „hajtűket”.
Chakra: 250


Ranjishigami no Jutsu (Vad Oroszlánsörény Technika)
Általános, elem nélküli technikák 300?cb=20150917042430
A technika segítségével a használó felgyorsítja a hajának növekedését, majd a kívánt hosszúságúra növeszti és lefogja vele a célpontját. Az így létrehozott hajban folyamatosan áramlik a chakra, ezért olyan kemény, akár egy acél drót, ráadásul a használó szabadon mozgathatja.
Chakra: 280

Saguridasu no Jutsu (Kémlelő Technika)
Általános, elem nélküli technikák 300?cb=20100627180532
A technika segítségével a használó képes „megszállni” egy képet, vagy egy szobrot és annak a szemén keresztül látni, kémkedni.
Chakra: 300

Kage Jintai no Jutsu (Árnyék Kötél Technika)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150320124933
A technika használója chakrából egy kötélszerű chakrafonalat hoz létre, amellyel képes lefogni a célpontját. Erősebb ellenfelek ellen több használónak kell alkalmaznia a technikát, hogy fogva tudják tartani.
Chakra: 320

Kage Bunshin no Jutsu (Árnyék Klón Technika)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150529115520
A technika segítségével speciális másolatokat képes létrehozni a használó. A klón képes minden technikát használni, amit az alkotója is, ráadásul képes harcolni. Az egyik legnagyobb előnye, hogy ha a másolat megtud valamit, majd megsemmisül, a létrehozója is tudni fogja az új információt. A technika kombinálható elemi chakrával.
Chakra: 280

Kibaku Enjin no Jutsu (Robbanó Lángformáció)
Általános, elem nélküli technikák 300?cb=20140131150948
A technika használója a kézpecsétek megalkotását követően megérinti a talajt, majd rengeteg robbanócetlit indít el a célpontja irányába. A robbanócetlik teljesen láthatatlanok, egészen a robbanás bekövetkeztéig. Amikor a cetlik elég közel vannak, a használó a „Kai!” parancs kimondását követően felszabadítja a pusztító erőket és egy hatalmas robbanást hoz létre.
Chakra: 350

Tōton Jutsu (Átlátszóság Technikája)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150923163545
A technika segítségével a használó képes lesz teljesen átlátszóvá válni. A technika megkönnyíti a kémkedést. Hátránya, hogy ha a használó mozgásba lendül, az álca megszűnik. Egyes használók képesek mesteri szintre fejleszteni és akár mozoghatnak is a technika alkalmazásakor.
Chakra: 300

Ninpō: Otobakuha no Jutsu - Ninja Művészet: Hangrobbanás Technika
A Kígyó - Kutya kézpecséteket követően a hangszálakba kell koncentrálni a chakrát, majd hangos üvöltést követően szabadjára engedi az összegyűjtött energiát. Ennek hatására a használó előtt egy hatalmas hangrobbanás történik, ami sok chakra ráfordításával megrongálhat épületeket. Az élőlényekre is káros, mivel a hangrobbanás megsüketítheti őket, illetve a fülre olyan hatást gyakorol, amitől rövid időre szédülni kezdenek akiket elkapott. Az üvöltés helyettesíthető tapssal is, ilyenkor a kézjeleket követően a tenyerekbe vezetett chakra az összecsapás során megsokszorozzák a hang erejét és így jön létre a robbanás.
Előnye: Átmeneti süketséget okoz, ha valakit közelről talál el, akkor végleges süketséget okozhat.
Hátránya: Szükséges a közvetítő közeg ahhoz, hogy hatásos legyen, ráadásul, ha a használó nem tud hangot létrehozni, akkor a technika nem jön létre.
Chakra: 280


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.


A hozzászólást Hyuga Genzo összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 02, 2019 6:55 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Általános, elem nélküli technikák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Általános, elem nélküli technikák   Általános, elem nélküli technikák EmptyVas. Márc. 20, 2016 10:43 pm

A rang
A második legerősebb jutsu kategória. Akik képesek ezeket elsajátítani, azok már jó eséllyel a Jōnin rang tagjai. Általában nagyon hasznos technikák, amelyeket sok ideig tart elsajátítani, ráadásul néhány akár veszélyeztetheti a használója egészségét. Több A rangú technika is a tiltott kategóriába tartozik!Chakura Kyūin Jutsu (Chakra Elszívó Technika)
Általános, elem nélküli technikák 180?cb=20150215230823
Ahhoz, hogy a technika működjön, meg kell érinteni az áldozatot, majd aktiválást követően kapcsolatba lépünk annak chakra hálózatával. Ezt követően a használó lassacskán képes lesz elszívni a célpont chakráját. Az S szintű shinobik akár arra is képesek, hogy egyes technikákból lopják el a chakrát!
Chakra: 500

Bunshin Daibakuha (Klón Robbantás)
A technika segítségével képesek vagyunk chakrával túltölteni egy általunk létrehozott klónt(elemi, vagy kage bunshin), ami a túltöltés hatására felrobban.
Chakra: 380

Bunretsu no Jutsu (Osztódó Technika)
A technika segítségével a használó képes ketté osztódni, ezáltal egy tökéletes másolatot létrehozni saját magából. A klón technikával ellentétben ez nem igényel kézjeleket, nem is lehet csak úgy eltüntetni. A használó lényegében megfelezi a saját erejét, így nem lesz képes igazán komoly technikákra(pl kekkei genkai), de megmenekülhet bizonyos szinten egyes támadások elől. A sorozatban a 2. Tsuchikage használta.
Chakra: 600

Meisaigakure no Jutsu (Kaméleon Technika)
A technika segítségével a használó kiterjeszti a chakráját a teljes testfelületére, majd egy olyan réteget hoz létre, ami visszaveri a fényt. A fényvisszaverődésnek köszönhetően a shinobi teljesen láthatatlan lesz, egyedül akkor lehet észrevenni, ha mozog. Olyankor ugyanis a könyezeten észre lehet venni a változást.
Chakra: 500

Tajū Kage Bunshin no Jutsu (Tömeges Árnyékklón Technika)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150221104302
A technika segítségével rengeteg Árnyékklónt lehet létrehozni. Hátránya, hogy ezek gyengébbek, mint a közönséges árnyékklónok, éppen ezért könnyebb őket legyőzni.
Chakra: 580


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.


A hozzászólást Hyuga Genzo összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Aug. 20, 2018 9:45 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Általános, elem nélküli technikák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Általános, elem nélküli technikák   Általános, elem nélküli technikák EmptyVas. Ápr. 24, 2016 10:14 pm

S rang
A legerősebb, illetve legnehezebb rang. Leginkább a Kagék és a Jōnin kapitányok, ANBU-k képesek használni őket. Az ilyen technikákat gyakran napokig kell tanulni. Az S rangú technikák gyakran egyediek, a megalkotójukon kívül csak nagyon kevesek képesek általában használni.

Jiongu (Föld Harag)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20150207060043
Egy meglehetősen összetett technika. Lényegében átalakítja a használót, aki ezáltal nem fog megöregedni, csak erőszakos halált halhat. A shinobi belső szervei fonal szerű anyaggá változnak, egyedül a szíve marad meg. Ezen kívül a használó képes lesz 4 másik szívet is elnyelni és azok eredeti tulajdonosainak erejét használni.
Chakra: 1000

Shisha Kugutsu no Jutsu(Áldozat Báb Technika)
Általános, elem nélküli technikák 300?cb=20150601181303
A technika segítségével a használó képes magába olvasztani egy friss hullát. Ezt követően a shinobi képes lesz az összes elnyelt személy képességeit használni. Veszélye, hogy az elnyelt áldozatok lelkei összezavarhatják a használót, tudathasadást, őrületet vagy akár halált is okozhat!
Chakra: 800

Jibakujutsu (Szókötő Technika)
Általános, elem nélküli technikák 320?cb=20100424125206
Egy meglehetősen fura technika. A lényege, hogy a használó nem kézpecséteket hoz létre, hanem a levegőbe, vagy más közegre rajzolja fel az adott kanji-t, amit szeretne létrehozni. Például a tűz kanji hatására lángnyelvek csaphatnak elő.
Chakra: 800


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Általános, elem nélküli technikák Empty
TémanyitásTárgy: Re: Általános, elem nélküli technikák   Általános, elem nélküli technikák Empty

Vissza az elejére Go down
 
Általános, elem nélküli technikák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Tekercsek :: Technikák, Képességek :: Ninjutsu-
Ugrás:  
HungarianForum.com | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés