Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Történelem

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Történelem Empty
TémanyitásTárgy: Történelem   Történelem EmptySzer. Aug. 06, 2014 10:51 pm

Sok-sok évvel ezelőtt kezdődött minden. A világot háborúk dúlták, esély sem volt a békére. Volt egy fa, a Shinju, amit mindenki istenként tisztelt. Ezer évente egyszer termett gyümölcsöt, de annak leszedését mindenki tiltotta, tabunak számított. Azonban Ōtsutsuki Kaguya ellenszegült minden szokásnak, leszakította a gyümölcsöt és megette. Ettől lényegében isteni erőre tett szert és végül véget vetett a háborúknak. Ezzel a tettel érdemelte ki a Nyúl Istennő címet.
Azonban a hatalom megmérgezte és a fejébe vette, hogy csapdába ejti az emberiséget, így azok nem lesznek képesek ártani a világnak. Így jött létre a Mugen Tsukuyomi, amivel sokakat egy hamis álomba ringatott, majd a Shinju-ba olvasztotta őket. Az elfogott emberekből lett a Fehér Zetsu.
Ekkor kapta a Démon nevet a megmaradt emberektől. Azonban a béke megmaradt!

Évekkel később két gyereknek adott életet: Hagoromo-nak és Hamura-nak. Mindketten közel olyan hatalmat örököltek, mint amilyennel az anyjuk is rendelkezett, ezért Kaguya mérgében magába olvasztotta a Shinju-t és ezáltal létrejött a Tízfarkú, azaz a Jūbi . A Tízfarkú őrjöngése hatalmas pusztítást okozott, egészen addig, amíg Hagoromo és Hamura össze nem fogtak, majd le nem pecsételték a bestiát és édesanyjukat. Maga a "tároló" Hagoromo lett. Azonban mielőtt még sikeresen elzárhatták Kaguya-t, az Istennő anyagi formát adott az akaratának, így létrejött a Fekete Zetsu. Ezt azonban a fiai nem vették észre, így Zetsu sikeresen eltűnhetett szem elől.

Hagoromo egyetlen vágya az volt, hogy az újonnan kialakult béke örökre megmaradjon a világon, ezért minden erejével azon volt, hogy ez teljesüljön. A testvére, Hamura ajánlására a Tízfarkút kilenc különálló részre osztotta a testében és névvel ajándékozta meg őket. Ez a művelet azonban nagyon sok energiát kivett belőle, így hónapokra nagyon legyengült. Egyedül a Tízfarkú burkának köszönhette az életét. Miközben gyengélkedett, az öccse, Hamura nyomtalanul eltűnt.

Miután Hagoromo, azaz Rikudo Sennin felépült, a korábban létrehozott kilenc bijū tanításába kezdett. Úgy tűnt, hogy a világbéke megvalósulhat, azonban hamarosan eljött a halálának a pillanata. Két gyermeke volt, Indra(Uchiha) és Asura(Senju), akik közül az egyik lehetett az örököse. A halálos ágyán Asura-ra esett a választása, ami Indra-nak nem tetszett. Végül Indra bánatában és a Fekete Zetsu befolyásának köszönhetően újra elhozta a háborút a világra.

Több generáción át folyt a háború, melynek rengeteg áldozata volt. A klánok folyamatos versengése odáig fajult, hogy az igazán fiatalokat is bevetették a harcokba, így csak nagyon kevesen érhették meg a felnőtt kort. Végül a Tűz Országában a Senju klánnak új vezetője lett Hashirama személyében. A vezér hosszú küzdelmek árán békét kötött a legnagyobb riválisával, az Uchiha klánnal, majd összegyűjtötték a többi klánt és megalapították Konohagakure-t. A többi nemzet követte a példájukat és különböző módszerekkel létrehoztak egy saját shinobi falut.

A jelen:
Jelenleg már 2 éve béke van mindenhol és a shinobi rendszer kezd kialakulni. Azonban a nemzetek falvai nem igazán értenek mindenben egyet, ami újabb feszültséget eredményez. A legnagyobb kérdés a bijū-k sorsa, ugyanis egy ilyen "fegyver" birtoklása nagy hatalmat jelent.
A shinobi rangok már létrejöttek, a falvak tagjait be is sorolták ezekbe. BINGO könyv még nincs, azt csak évek múlva fogják bevezetni!

A nagy nemzetek híresebb klánjai:

Tűz Országa:
Uchiha, Senju, Sarutobi

Szél Országa:
Chikamatsu, Shirogane

Villámok Országa:
Yotsuki, Arashima

Föld Országa:
Kamizuru, Ishimaru, Hagane

Víz Országa:
Yuki, Hōzuki, Tsukiyomi


_________________________________________________
Amit én megígérek, azt vagy teljesítem, vagy elfelejtem.
Vissza az elejére Go down
 
Történelem
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Tekercsek :: A Világ-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés