Naruto: Rise of the Ninja

Az évekig tartó háborúnak vége. Megalapultak a nagy nemzetek shinobi falvai, de a hatalmat még meg kell szilárdítani. Csatlakozz és változtassuk meg együtt a történelmet!
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  

Share
 

 Báb felszerelések és alkatrészek

Go down 
SzerzőÜzenet
Hyuga Genzo
Admin
Hyuga Genzo

Hozzászólások száma :
279
Join date :
2012. Feb. 07.

Báb felszerelések és alkatrészek Empty
TémanyitásTárgy: Báb felszerelések és alkatrészek   Báb felszerelések és alkatrészek EmptyVas. Júl. 21, 2013 9:50 pm

A Bábmesterek első és legfontosabb fegyvere a saját maguk alkotta báb. Ez a báb, különböző fegyvereket, mechanikus eszközöket tartalmaz. Az itt található eszközöket, felszereléseket kalandban, vagy akár mesélővel kijátszva is beszerezhetitek. Vannak szerkezetek, amik a használó chakráját veszik igénybe, ugyanúgy ahogy a többi is. Belevezetett chakra hatására lépnek működésbe. A megszerzett alkatrészeket nem elég beszerelni, meg is kell tanulni velük bánni.

Jelmagyarázat:
Név: Eszköz neve
Leírás: Eszköz leírása
Rang: A Bábmesternek minimum ilyen rangúnak kell lennie, hogy használni tudja
Ára: Az eszköz ára, vagyis pénz értéke

Név: Humanoid Báb
Leírás: Emberi kinézetű báb. Nem a speciális technikával hozták őket létre, amellyel valódi emberekből lehet bábot kreálni. Leginkább próbababákra hasonlítanak, de természetesen más formákban is kivitelezhető.
Rang: D
Ára: 8000 Ryo

Név: Állat Báb
Leírás: Leginkább valamelyik állathoz hasonlító báb. A legjobb példa erre Kankuro Szalamandrája.
Rang: D
Ára: 8000 Ryo

Név: Üreges Báb
Leírás: Bármelyik bábtípus lehet, azonban itt a test rész nagy és üreges, illetve egyik oldalon nyitható. Általában arra használják, hogy valakit elfogjanak vele, esetleg maga a bábhasználó rejtőzik el benne, hogy megvédje magát a különböző támadásoktól. Ilyen báb Kankuro Fekete Hangyája.
Rang: D
Ára: 8000 Ryo

Név:Bomba kilövő mechanika
Leírás: Ez az eszköz leginkább egy apró méretű ágyura hasonlít, ami egy tárral van ellátva. Ebbe a tárba 5 db bármilyen bomba tárolható.
Rang: D
Ára: 800 Ryo(a bomba ára nincs benne)

Név: Senbon lövő
Leírás: Ez már sokkal érdekesebb fegyver, ugyanis ez már nem csak egyszerű mechanikán alapul. Maga az eszköz csak néhány Senbon tárolására alkalmas, viszont a „tár”, az a Tobidogu elvén működik. A tár falán egy cetli van elhelyezve, amiben a Senbonok vannak eltárolva. Így képes a Bábmester azokat nagyon gyorsan kilőni, később pedig a Tobidogu segítségével eltárolni.
Rang: D
Ára:1500 Ryo

Név: Védőpajzs
Leírás: Szintén egy mechanikus szerkezet, amit a nagyobb méretű bábokon lehet alkalmazni. A sorozatban a Szalamandrán található ilyen pajzs. A Bábmester a mechanika aktiválásával előbukkan a pajzs, ami a legtöbb támadást képes felfogni.
Rang: C
Ára: 2000 Ryo

Név: Folyadék kilövő szerkezet
Leírás: Ezt általában a bábok kezébe szoktak építeni. Lényegében a tenyerekből előbukkanó kis csőt jelenti, amiből a Bábmester képes folyadékot „kilőni”, esetleg lángot szórni. A lángszóró alapja is ez a szerkezet. A folyadék tárolója általában az alkarban szokott lenni.
Rang: C
Ára: 2400 Ryo

Név: Skorpió farok
Leírás: Egy fém farok, ami leginkább a skorpiók farkára hasonlít. Nagyon erős, hatalmas károkat képes okozni, akár ölni is lehet vele. Sasori egyik bábján, Hiruko-n lehetett látni.
Rang: B
Ára: 2200 Ryo

Név: Torpedó kar
Leírás: Ezzel az eszközzel a Bábmester képes több Senbon-t kilőni a báb karjából. Aktiválásra a kar nagyon gyorsan pörögni kezd, majd kirepülnek belőle a Senbon tárak, amiből pár pillanat alatt több száz Senbon zúdul alá.
Rang: B
Ára: 3000 Ryo

Név: Rakéta kar
Leírás: Ezzel az eszközzel kilőhető a báb keze, akárha rakéta lenne.
Rang: B
Ára: 3200 Ryo

Név: Ezer kar pecsétje
Leírás: Ez már egy igen érdekes kis eszköz/pecsét. A báb egyik karjába rengeteg másik kart pecsételnek bele, amelyeket teleszkópikusan ki lehet nyújtani.
Rang: A
Ára: 6000 Ryo

Név: Mechanikus Chakra Pajzs
Leírás: Ezt az eszközt a báb karjába szokták szerelni. Aktiváláskor a báb alkarjának felső rétege felnyílik négy helyen (egy keresztet alkot), majd egy chakra „erőteret” generál, ami a legtöbb támadás ellen megvédi a bábot, és aki mögötte van. Persze a használó chakráját emészti, így kell egy kis gyakorlás, amíg mesterien tudja használni a használó.
Rang: A
Ára: 7000 Ryo

Báb végtagok

Ha valaki saját maga akarja összerakni a bábját, akkor az itt feltüntetett árat kell kifizetnie a megfelelő anyagokért

Név: Bábfej
Leírás: Egyszerű fejforma, amely a bábokra illeszthető.
Rang: D
Ára: 300

Név: Bábkar/láb/kéz
Leírás: Egyszerű emberi karra, kézre emlékeztető alkatrész, amely a bábokra illeszthető.
Rang: D
Ára: 200/kar, láb illetve 150/kéz

Név: Teleszkópikus kar
Leírás: Ez már nem emlékeztet emberi kézre. Pl Kankuro Karasu nevű bábjának ilyen a karja. A használó ha úgy kívánja, akkor képes kinyújtani, meghosszabbítani fél méterrel, így könnyebben elkaphat bárkit. Az ilyen karokba legfeljebb pengéket lehet illeszteni, mechanikus kiegészítéseket nem!
Rang: D
Ára: 300

Név: Bábtest
Leírás: Egyszerű, vagy üreges torzó.
Rang: D
Ára: 700
Vissza az elejére Go down
 
Báb felszerelések és alkatrészek
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Naruto: Rise of the Ninja :: Tekercsek :: Fegyverek, felszerelés-
Ugrás:  
Free forum | © phpBB | Free forum support | Kapcsolat | Visszaélés jelentése | Legfrissebb megbeszélés